Hait

Sana hai herättää ihmisissä ympäri maailmaa monia muistoja ja ajatuksia. Elokuvien ja elokuvien ystäville ensimmäinen mieleen tuleva hai saattaa olla elokuvassa Jaws (Leuat) esiintyväLue lisää hai. Onneksesi juuri tästä elokuvajulisteesta on olemassa kankaalle painettu vedos, joka odottaa ripustamista olohuoneesi seinälle. Tunnettujen taiteilijoiden ja valokuvaajien laadukkaat ja yksityiskohtaiset kangaspainatukset ovat erinomainen tapa lisätä elämää ja väriä mihin tahansa sisustukseen.

Valtaisia olentoja

Jotkut hait ovat tunnetusti hyväntahtoisia kaloja, jotka sulautuvat merielämämaalaukseen helposti täydentäen niiden kyljessä uivien kalojen ja nisäkkäiden muotoja ja värejä. Tunnetuimpia haita ovat esimerkiksi Orca eli tappajahai, valkohai, tiikerihai, makohai ja vasarahai. Nämä kalat ovat ravintoketjunsa saalistajia, kun taas useimpia muita hailajeja uhkaa ihmisen toiminta, kuten kalastus ja valaanpyynti.

Hait elokuvissa

Elokuvissa esiintyviä haita ovat esimerkiksi Jaws, Finding Nemo, Deep Blue Sea, Shark Man ja Lava Girl. Ihmiselle vähiten uhkaavia haita ovat muun muassa kääpiölyhtyhai, joka on pienempi kuin ihmisen kämmen, baalahai, joka voi kasvaa jopa metrin pituiseksi, kissahai- ja koirahailajikkeet, lyhtyhait ja pygmihait. Maailmanlaajuisesti hailajeja on yhteensä yli 500. Joitakin kaloja on kutsuttu hailajeiksi, ja joitakin haita on luultu kaloiksi. Makeassa vedessä ei näe monia oikeita haita, lukuun ottamatta joki- ja härkähaita, jotka voivat elää myös merivedessä. Kerää joitakin hailajeja sarjan kankaalle painettujen vedosten avulla. Lajiryhmittymä tai useampi kohtaus veden alla uivia haita lisää kivan ilmeen mille tahansa seinälle. Nuorille ja niille, jotka pitävät sarjakuvatyylisistä kankaanpainatuksista ja maalauslahjoista, Sea Sneak Peek tai Lords of the Sea tarjoaa hyvän alun haita käsittelevälle seinätaiteelle. Näitä voimakkaita olentoja kuvataan usein yksin; ne uivat kuitenkin parvissa muiden kalojen kanssa, eivätkä kaikki kalat ole haiden ravintoa. Jotkut kalat ovat ystäviä. Valokuvat kankaalle antavat sinulle mukavan katsauksen tämän kauniin kalan jokapäiväiseen elämään ja pitävät sinut samalla turvallisesti sohvalla ja niiden ulottumattomissa.

Hait seinämaalaukset kauniiseen sisustukseen

Sisustuksen sisustaminen on hauskaa ja jännittävää puuhaa, jonka voit jakaa perheesi ja ystäviesi kanssa. On olemassa erilaisia tapoja saada huone näyttämään upealta, ja yksi niistä on seinämaalausten käyttö. Nämä ovat hämmästyttäviä seinäpinnoitteita, jotka saavat minkä tahansa huoneen näyttämään välittömästi upealta. Hait seinämaalaukset eivät ole vain yksinkertaisia seinämaalauksia. Niistä voi tulla huoneen keskus ja sydän. Rauhallisissa ja viileissä väreissä olevien kuvien avulla ne voivat auttaa sinua luomaan oikean tunnelman ja ilmapiirin huoneen sisustukseen. Näiden lisäksi seinämaalaukset voivat palvella myös muita tarkoituksia, kuten toimia oppimisvälineenä lapsille. Lapset pitävät näitä malleja hyödyllisinä arvostamaan haiden maailmaa. Hait seinämaalaukset voivat myös luoda rauhoittavan ja rentouttavan ympäristön, joka auttaisi äärimmäisen paljon stressaavan työpäivän jälkeen. Lisää haluamasi seinämaalaussuunnittelu ja voit varmasti luoda hämmästyttävän huoneen keskipisteen, jota jokainen, joka näkee sen, ihailee.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1