Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Hain hyökkäys - Canvastaulu - Lastenhuone

27

aihetta

Hait

Haiden maailma herättää monia muistoja ja ideoita kaikkialla maailmassa. Elokuvien harrastajat, ensimmäinen mieleen tuleva hai on peräisin Tappajahai-elokuvasta. Sinun onneksesi meillLue lisäää on canvastaulu juuri tästä elokuvajulisteesta, joka odottaa vain ripustamista eteisesi seinälle. Tunnettujen taiteilijoiden ja valokuvaajien laadukkaan ja yksityiskohtaiset canvastaulut ovat erinomainen tapa lisätä väriä väriteemaasi.

Voimakkaita eläimiä

Jotkut hait ovat hyväntahtoisia kaloja, jotka tulevat esiin meren elämää kuvaavissa tauluissa erivärisistä ja -muotoisista kaloista ja nisäkkäistä rinta rinnan. Joitakin paremmin tunnettuja hai-kaloja ovat Orca tai Tappajahai, Valkohai, Tiikerihai, Makohai ja Vasarahait. Nämä kalat saalistavat ravintonsa, kun taas useimmat haityypit ovat ihmisten toiminnan kuten kalastuksen ja valaanpyynnin uhkaamia.

Hait elokuvissa

Hait elokuvissa: Tappajahai, Nemoa etsimässä, Deep Blue Sea, Haipoika ja Haityttö. Hait, jotka eivät ole vaarallisia ihmisiä ovat Dwarf Lantern -hai, joka on ihmisen kättä pienempi, Bala Shark, joka voi kasvaa jalan kokoiseksi, Catshark- ja Dogfisk-hait, Lantern Sharks ja Pygmy sharks. Maailmassa on yli 500 hailajia. Joitakin kaloja on pidetty haina ja joitakin haita on pidetty kaloina. Et tapaa oikeita haita makeissa vesissä, joissa paitsi härkähain. Luo canvastaulujen sarja erilaisista haista. Eri hailajien ryhmitelmä tai niiden vedenalaisesta elämästä koristaa mitä tahansa seinää. Nuorille ja muille, jotka pitävät piirretyistä canvastauluista ja lahjoista, Sea Snak Peek tai Lords of the Sea ovat hyvä alku hai-aiheiselle tauluseinälle. Näitä voimakkaita eläimiä on kuvattu usein yksinään, ne kuitenkin uivat usein muiden kalojen kanssa, hait eivät syö kaikkia kaloja. Jotakin kalojen ystäville. Canvastaulut valokuvina antavat sinulle kuvan tämän kalan arkipäivästä samalla, kun tunnet olosi turvalliseksi omassa kodissasi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-27 27:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.