Violetti valokuvatapetti

Kun ihmisiltä kysytään heidän lempivärinsä, monet vastaavat joko punaiseen tai siniseen. Jos nämä kaksi väriä yhdistetään, saadaan kolmas suosittu väri: violetti. Euroopassa yhdistämmLue lisääe tämän jalon värin usein kuninkaallisuuteen, taikuuteen ja mystiikkaan. Tämä on järkevää, sillä violetilla on voimakas vetovoima ja mystiikka, joka on hyvin vaikeasti tavoitettavissa.

Purppuranpunainen seinämaalaustrendi

Violetin monipuolisuus tulee sen monista vivahteista. Sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa kodin huoneessa ja erityisesti seinämaalauksena. Tämä monipuolisuus on varmasti syy siihen, miksi violetin ennustettiin olevan vuoden 2017 uusi trendiväri - ja niinhän se olikin. Se putkahtaa esiin yhä useammin ja tuntuu juuri oikealta. Hyvin vaalea versio violetista on ottanut haltuunsa vaaleanpunaisen vahvan aseman uuden vauvanhuoneen ehdokkaana. Se on pehmeä väri, joka henkii tyytyväisyyttä. Se miellyttää silmiä. Yhdistämällä tämän vaalean violetin sävyn vaalean harmaaseen tai harmaaseen beigeen saadaan entistäkin levollisempi ja miellyttävämpi huone rakkaalle tulokkaalle. Viime vuonna, kun violetti eteni aikuisempiin tiloihin, kuten olohuoneeseen tai kotitoimistoon, se oli yleensä tummemman violetin sävyistä seinämaalausta. Tämä luo hillityn piristävän vaikutelman. Salaisuus violetin käytön onnistumisessa olohuoneessa on löytää se vivahde, joka mielestäsi näyttää siellä parhaalta. Koska kyseessä on niin henkilökohtainen väri, on hyvin vaikeaa määrittää sinulle ja tilallesi sopiva violetin vivahde. Huoneessa, jossa on vähän valoa, violetin tumma sävy voi näyttää tummemmalta kuin se todellisuudessa on. Vaalea violetin sävy huoneessa, jossa on paljon valoa, voi näyttää valkoiselta. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää ottaa huomioon valaistus jokaisessa huoneessa, jonka seinän pääväriksi valitset violetin seinämaalauksen.

Lilaisen seinämaalauksen suunnittelu

Mestariteoksen luominen on helppoa, kun olet päättänyt, mikä on ehdottomasti paras violetin sävy tilaan, jonka haluat muuttaa. Jos olet päättänyt tumman violetin sävyn, kuten Magenta tai Magenta - Big -seinämaalauksen, jatka valitsemalla muiden värien tummia sävyjä korostamaan tapettia hienovaraisesti. Tummat värit, kuten siniharmaa tai tummanvihreä, erottuvat. Ruskea sävy antaa huoneelle hillitymmän luonteen. Kaikkien näiden värien yhdistelmä voi olla paras ratkaisu! Jos olet päättänyt valita vaalean violetin värin, me Photowallilla uskomme, että sen yhdistäminen vielä vaaleamman värisävyn, joko valkoisen tai vaaleanharmaan, kanssa luo uskomattoman tyylikkään vaikutelman. Se saa koko tilan tuntumaan ilmavammalta, mikä puolestaan tuntuu erittäin rentouttavalta. Siksi vaaleanvioletti seinämaali sopii hyvin makuuhuoneeseen. Makuuhuoneissa on kuitenkin tärkeää, ettei käytetä vain hyvin vaaleita värejä ja sävyjä. Liian vaaleat värit makuuhuoneessa voivat aiheuttaa sen, että huoneessa olevat esineet näyttävät leijuvan ja rasittavat silmiä tavallista enemmän. Erinomainen vaihtoehto on rikkoa valoa kauniilla, tummilla puukehyksillä tai upealla sängyn kehyksellä.
Tuotetiedot