Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Mosaiikki Metsä - Violetti - Tapetti - Toimisto

214

aihetta

Violetti valokuvatapetti

Kun ihmisiltä kysellään heidän lempiväriään, monet vastaavat joko punainen tai sininen. Kun nämä kaksi väriä yhdistetään, saadaan kolmas suosittu väri: violetti. Euroopassa tämä yleväLue lisää violetti yhdistetään usein kuninkaallisiin, taikuuteen ja mystiikkaan. Tämä johtuu siitä, että violetti väri on erittäin puoleensa vetävä ja mystinen, jota on vaikea selittää.

Violetti valokuvatapettitrendi

Violetin monipuolisuus tulee esille sen monissä sävyissä. Se sopii melkein mihin tahansa huoneeseen, etenkin valokuvatapettina. Värin monipuolisuus onkin varmasti syy siihen, että siitä ennustettiin tulevan vuoden 2017 uusi trendiväri, kuten siitä tulikin. Violettia näkyy yhä enemmän, ja se tuntuu juuri oikealta väriltä. Erittäin vaalea versio violetista on päihittänyt vaalean pinkin voimakkaan aseman uutena lastenhuoneen värinä. Se on pehmeä väri, joka huokuu tyytyväisyyttä. Se on helppo väri silmille. Tällaisen violetin vaalean sävyn yhdistäminen vaaleanharmaaseen tai harmaanbeigeen tekee huoneesta entistä rauhallisemman ja miellyttävämmän perheen uudelle tulokkaalle. Viime vuonna violetista tuli entistä suositumpi myös aikuisten huoneissa, kuten olohuoneessa ja kotitoimistossa, ja sen tummempaa sävyä käytettiin etenkin valokuvatapeteissa, joilla voi luoda hillitysti stimuloivan tunnelman. Olohuoneen sisustaminen violetilla onnistuu hyvin, kun löydät siihen parhaiten sopivan sävyn. Koska tämä väri on niin persoonallinen, oikean violetin sävyn löytäminen juuri sinulle ja huoneeseesi on vaikeaa. Jos huoneessa on vähän valoa, violetin tummat sävyt näyttävät entistä tummilta. Ja erittäin valoisassa huoneessa violetin vaalea sävy saattaa näyttää valkoiselta. Tämän takia onkin erittäin tärkeää miettiä huoneen valoisuutta valitessasi violettia valokuvatapettia seinän pääväriksi.

Violetin valokuvatapetin suunnittelu

Mestariluomuksen tekeminen on helppoa sen jälkeen, kun olet päättänyt, mikä on ehdottomasti paras violetin sävy huoneeseesi. Jos päätät valita violetin tumman sävyn, kuten Magenta- tai Magenta-Big-valokuvatapetit, valitse myös muista väreistä tummat sävyt, jotka korostavat hillitysti tapettia. Tummat värit, kuten siniharmaa tai tummanvihreä erottuvat edukseen. Ruskeat sävyt rauhoittavat huoneen tunnelmaa. Näiden värien yhdistelmät voisivat olla sinulle paras ratkaisu! Jos päädyt vaaleanviolettiin, me täällä Photowallilla uskomme, että sen yhdistäminen toisen värin vieläkin vaaleampaan sävyyn, kuten valkoiseen tai vaaleanharmaaseen, saa aikaan erittäin tyylikkään ilmeen. Ne tekevät huoneesta ilmavamman ja huoneesta tulee tunnelmaltaan erittäin rentouttava. Tämän takia vaaleanvioletti valokuvatapetti toimii todella hyvin makuuhuoneessa. On kuitenkin otettava huomioon, että makuuhuoneessa ei kannata käyttää ainoastaan erittäin vaaleita värejä ja sävyjä. Liian vaaleat värit makuuhuoneessa saattavat saada aikaan tunteen esineiden leijumisesta, mikä rasittaa silmiäsi tavallista enemmän. Erinomainen vaihtoehto hajottaa valoa on lisätä sinne kauniit ja tummat puukehykset tai upea sängynrunko.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.