Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Vesiväri Sininen - Tapetti - Keittiö

491

aihetta

Siniset tapetit

Sininen on kuulemma uusi musta. Ei mikään ihmekään, sillä sininen on useimpien ihmisten lempiväri kaikkialla maailmassa. Kukapa ei rakastaisi kirkkaansinistä taivasta ja meren sineä? Lue lisääLuonnossa sininen yhdistetään myönteisiin asioihin, joten sininen toimii hyvin myös sisustuksessa. Sinisellä huoneella sanotaan olevan rauhoittava vaikutus. Siksi siniset tapetit sopivat hyvin makuuhuoneeseen nukahtamisvaikeuksista kärsiville. Lisää rauhallista tunnelmaa makuuhuoneeseen tuovat viherkasvit. Yhdessä sinisen tapetin kanssa ne luovat tasapainoa makuuhuoneeseen.

Sinistä on helppo yhdistellä muihin väreihin

Sininen toimii paitsi huoneen päävärinä myös tehostevärinä, jota voi yhdistellä moniin väliväreihin. Ajattele vaikka näin: Tapetteja ei ole tapana vaihtaa kovin usein, mutta muuta sisustusta on helppo muuttaa. Jos pidät vaihtelusta ja haluat väriä seinillesi, siniset tapetit ovat hyvä valinta. Huoneelle voi antaa pientä piristystä hyvin yksinkertaisin keinoin. Makuuhuoneen ilmettä voi muuttaa vaihtamalla päiväpeitteen. Vedä mutkat suoriksi ja luo voimakas vaikutelma oransseilla sisustusyksityiskohdilla, jotka erottuvat tehokkaasti sinisestä tapetista. Jos taas haluat harmonisen ilmeen, käytä paljon valkoista ja viherkasveja. Käytä mielikuvitustasi ja yhdistele siniseen tapettiin kauniita sisustuselementtejä oman makusi mukaan.

Sininen akvarelli tai mustetahroja tapetiksi

Oletko jo huomannut, kuinka suosittuja vesivärit ja muste ovat tapeteissa? Ne ovat ehkä viime vuosien suurin tapettitrendi, eikä suosio ole laantumassa. Aihe on sekä haastava että tyylikäs. Kyseessä ei ole paluun tekevä vanha trendi vaan jotakin uutta ja modernia, joka jättää jälkensä sisustukseen. Tästä aiheesta tulee todennäköisesti klassikko, joka edustaa aikakauttamme, kun sitä tutkitaan 30 vuoden kuluttua. Jos haluat modernin sisustuksen, tutustu tarkasti näihin sinisiin tapetteihin.

Sinisten tapettien ja puulattian liitto

Onko mitään kauniimpaa kuin siniset seinät ja vaalea tai keskivaalea puulattia? Tämä yhdistelmä on upea ja ajaton. Jos sinulla on kaunis puulattia ja haluat piristää huoneen ilmettä, kannattaa ehdottomasti harkita sinisiä tapetteja. Jos et halua seinien hallitsevan liikaa, valitse kuviotapetti, jossa on hieman valkoista tai muuta vaaleaa sävyä.

Hauskoja knoppitietoja sinisestä

Bluetooth-tekniikka on sinulle varmasti tuttu. Eikö se tunnukin hassulta nimeltä langattomalle tiedonsiirtotekniikalle laitteiden välillä? Alkuaan se oli työnimi, kun tekniikkaa kehitettiin, mutta jäikin pysyvään käyttöön. Nimen innoituksena on toiminut Harald Sinihammas, joka hallitsi Tanskaa ja Norjaa vuosina 950–986. Mistä lempinimi Sinihammas sitten juontaa juurensa? Tuohon aikaan tanskan kielen sana sininen tarkoitti myös mustaa. Harald Mustahammas olisi siis ehkä ollut kuvaavampi nimi huonohampaiselle kuninkaalle. Nykyisessä merkityksessään sana sininen, blå, saapui Pohjoismaihin Ranskasta Englannin kautta 1200-luvulla.

Historiallisesti ylellinen ja kallis väri

Sininen ei ennen muinoin ollut tavallinen väri. Aluksi sinistä väriä saatiin jauhamalla lapislatsulia, joka on puolijalokivi. Väriaine oli niin harvinaista, että se maksoi yhtä paljon kuin kulta. Synteettisiä sinisiä värejä alettiin valmistaa vasta 1800-luvun lopulla, jolloin niiden hinta laski kohtuulliseksi. Nyt tiedät vähän enemmän sinisestä väristä.

Laaja valikoima

Meillä on luonnollisesti laaja valikoima sinisiä tapetteja. Tutustu rauhassa eri aiheisiimme. Olemme varmoja, että löydät itsellesi mieluisen tapetin, johon et kyllästy vuosienkaan saatossa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.