Siniset tapetit

Sininen ei ole sinisestä poimittu väri. Ympäri maailmaa sininen on useimpien ihmisten lempiväri. Kukapa ei rakastaisi kirkkaansinistä taivasta tai sinisenä hohtavaa merta? Luonnossa sLue lisääinisellä on lukuisia myönteisiä mielleyhtymiä - miksi et siis valitsisi sinistä sisustukseen? Sinisillä huoneilla sanotaan olevan rauhoittava vaikutus ihmisiin. Jos sinulla on vaikeuksia nukahtaa, voit siis muotoilla makuuhuoneesi sinisellä tapetilla. Heitä siniseen huoneeseen muutama viherkasvi, niin saat makuuhuoneestasi vieläkin rauhoittavamman. Ne sopivat loistavasti yhteen sinisen tapetin kanssa.

Sininen on helppo yhdistää muihin väreihin

Sininen ei näytä kivalta vain huoneen päävärinä, vaan se toimii hyvin myös yhdistettynä moniin muihin sivuväreihin. Ajattele asiaa näin: et todennäköisesti vaihda tapettia usein. Muuta sisustusta on helpompi vaihtaa. Sininen tapetti on fiksu valinta, jos olet tyyppi, joka pitää vaihtelusta ja vaihtelusta, mutta haluaa silti hieman väriä seinille. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä asioita liian monimutkaisiksi saadaksesi huoneeseesi kasvojenkohotuksen. Ajattele vain, miten paljon voit muuttaa makuuhuoneen tunnelmaa yksinkertaisesti vaihtamalla päiväpeiton. Ota kaikki keinot käyttöön ja luo voimakas vaikutelma sinisen tapetin kanssa yhteensopivilla oransseilla yksityiskohdilla, tai anna huoneelle harmoninen tunnelma lisäämällä sinisen tapetin kanssa yhteensopivia vihreitä huonekasveja ja paljon valkoisia yksityiskohtia. Sinulla on varmasti mitä tahansa ideoita siitä, miten yhdistää sininen tapetti johonkin hyvännäköiseen.

Siniset akvarelli- tai mustetahrat tapettina

On vaikea olla huomaamatta viimeaikaista akvarelli- tai mustetahrojen tapettitrendiä. Se on yksi viime vuosien voimakkaimmista ja voimakkaimmista tapettitrendeistä, eikä se näytä olevan katoamassa. Tällaiset kuviot ovat sekä haastavia että tyylikkäitä. Kyseessä ei ole vanha trendi, joka tekee paluun - tämä on jotain täysin uutta ja modernia, joka jättää jälkensä. Kolmenkymmenen vuoden kuluttua sitä pidetään todennäköisesti aikamme klassikkona. Kannattaa vilkaista erityisesti näitä sinisiä tapetteja, jos haluat modernin ilmeen.

Sininen tapetti + puulattia = taivaassa tehty ottelu

Ei ole parempaa paria kuin siniset seinät vaalean puulattian kanssa. Se on upea ja ajaton kombo. Sinun kannattaa ehdottomasti harkita sinistä tapettia, jos sinulla on kaunis puulattia ja haluat korostaa huoneen tunnelmaa. Jos et halua, että seinät ovat liian hallitsevat, valitse kuviollinen tapetti, jossa on ripaus valkoista tai muuta kirkkaampaa sävyä.

Hauskoja faktoja sinisestä väristä

Olet varmasti törmännyt Bluetoothiin elektroniikassa. Eikö se olekin outo nimi elektronisten laitteiden väliselle langattomalle tiedonsiirrolle? Itse asiassa se oli alun perin työnimi, kun Bluetooth oli kehitysvaiheessa - nimi, joka jäi elämään. Se sai alkunsa Tanskan kuninkaasta Harald Bluetoothista, joka yhdisti suuren osan Skandinaviasta vuosina 950-986. Mutta miksi ihmeessä ketään kutsuttaisiin Bluetoothiksi? Silloin sanaa sininen käytettiin skandinaavisilla kielillä myös kuvaamaan mustaa. Harald Mustahammas olisi siis ollut järkevämpi, kun otetaan huomioon sanan nykyinen käyttö. Sana sininen nykyisessä merkityksessään tuli Skandinaviaan Ranskasta Englannin kautta 1200-luvulla.

Historiallisesti erittäin eksklusiivinen ja kallis väri

. Sininen oli ennen vanhaan kaikkea muuta kuin yleinen väri. Sinistä väriä valmistettiin alun perin murskaamalla Lapis Lazuli -nimistä mineraalia. Se oli niin harvinaista, että se maksoi yhtä paljon kuin kulta. Vasta 1800-luvun loppupuolella alettiin valmistaa synteettisiä sinisiä värejä, mikä teki niistä edullisia. Nyt tiedät hieman enemmän sinisestä väristä.

Laaja valikoima

Luonnollisesti meillä on laaja valikoima sinisiä tapetteja. Ota aikaa ja tutustu motiiveihimme. Olemme varmoja, että löydät jotain, josta voit nauttia monta vuotta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1