Tilaus ja maksaminen

Meillä teet ostoksia helposti ja turvallisesti, sillä tarjoamme useita maksutapoja. Lähetämme tapetit ja taulut 1–4 päivän kuluessa, ja toimitus on aina ilmainen.

Tilaaminen

Ostosten tekeminen meillä ei edellytä jäsenyyttä tai salasanaa. Tilaajan täytyy kuitenkin olla 18-vuotias tai hänellä täytyy olla huoltajan lupa.

Tilaus- ja toimitusvahvistus lähetetään sinulle sähköpostitse. Voit seurata lähetystä toimitusvahvistuksessa olevan linkin kautta.

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 prosenttia).

Kaikki alennus- tai sopimuskoodit aktivoidaan kassalla. Vain yksi tarjous tai alennus / sopimuskoodi voidaan käyttää ostosta kohden.

Maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

Lasku

Maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.

Joustava erämaksu

Voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).

Kiinteä erämaksu

Voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Korttimaksu

Meillä käyvät maksuvälineenä VISA ja Mastercard. Emme veloita korttimaksuista lisämaksua.

Kampanjalasku

Jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täällä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täällä ja Klarnan käyttöehdot täällä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Etkö löytänyt etsimääsi?