Pinnat & tekstuurit

Pinnat ja tekstuurit jäävät usein huomiotta, koska pidämme niitä itsestäänselvyyksinä, koska olemme niin tottuneet siihen, että ne ovat ympärillämme lähes koko ajan. Jos kuitenkin eriLue lisäästät tietyn pinnan tai tekstuurin, se tuo esiin yksilöllisen piirteen, joka saa kontrastin korostumaan. Sallimme itsellemme lyyrisyyden maalausten kauneudesta, mutta joskus unohdamme nauttia yöllä silkkilakanoiden ylellisestä tuntumasta. Pintojen ja tekstuurien seinämaalaukset voivat kirjaimellisesti muuttaa minkä tahansa huoneen tavallisesta näyttäväksi.

Pinnat & tekstuurit seinämaalaukset kriittisenä tekijänä huoneen kohottamisessa

Surfaces & texture antaa visuaalista painoarvoa, sillä useimmat meistä eivät halua, että huoneemme ovat mitäänsanomaton. Asuintilojen pitäisi pystyä vangitsemaan huomiosi ja pitää se siellä. Pinta & tekstuuri -seinämaalaukset ovat yksi parhaista työkaluista, joita suunnittelijat käyttävät luodakseen huoneeseen edellä mainittua visuaalista painoa. Se voi nostaa silmän painoarvoa tilan seinissä lisäämällä sommittelun kokonaisuutta. Hyvin sijoitettu tekstuuripala luo koetun kosketuksen tunteen sille, joka silmäilee sisustustasi.

Strateginen sisustus

Jos valitset syvyyttä ja kuviota lisäävän muotoilun, kuten tiiliseinän, se elävöittää huonetta ja antaa sille maalaismaisen yleisen tunnelman, jonka aiot luoda tilaan. Toinen esimerkki pinta- ja tekstuuriseinän seinämaalauksesta, kuten sileä marmoriseinämaali, voi vaikuttaa tilaan rauhoittavasti ja lisätä samalla skandinaavista tunnelmaa. Jos haluat mennä vielä askeleen pidemmälle ja sijoittaa kontrastisen tekstuurin suoraan pinta- & tekstuuriseinämuurausta vasten, se varmasti parantaa näkymää entisestään. Toisin sanoen voit säätää paikan visuaalista painoarvoa säätämällä kahden kontrastisen pinta & tekstuuri -seinämaalauksen välistä etäisyyttä.

Pintojen & tekstuurien seinämaalauksissa esillä olevat erilaiset materiaalit

Tiilistä puuhun, olemme lokeroineet surface & textures -seinämaalaukset sen mukaan, millaisia optisia materiaaleja on käytetty näiden omaleimaisten kankaiden luomiseen. Kiehtovat kohteet, kuten Torn Ink Texture, voivat tehdä eron tasaisen huoneen ja näyttävän henkilökohtaisen tilan välillä. Stone Wall on toinen upea Surface & Textures -seinämaalaustyö, joka näyttää suorastaan jumalalliselta, kaunis kivikaari, jonka taustalla on avomeren armo.

Tasapainon lisääminen huoneeseen

Viimeisimmät trendit sanelevat, että jos haluat modernimman viimeistelyn asuintilaasi, käytä tyylikkäitä marmorista tai graniitista valmistettuja surface & texture -seinämaalauksia. Vastaavasti, jos haluat perinteisempiä huoneita, valitse pinta- & tekstuuriseinämaalauksia, joiden kivinen tai karheampi ulkopinta antaa huoneelle kodikkaamman ja idyllisemmän tunnelman. Muista, että jokaisessa huoneessa tarvitaan kontrastinen elementti korostamaan haluamaasi yleisilmettä. Tasapuolisuuden luominen yhdistämällä toisistaan poikkeavia malleja on nokkela tapa integroida nämä pinta- & tekstuuriseinämaalaukset määrittelyjesi ja toiveidesi mukaan.

Kontrastien täydentäminen pinta- ja tekstuuriseinämaalauksilla

Jos suunnittelusi on moderni, näytä pinta & tekstuuri -seinämaalauksella ruosteista paikattua lautasta, joka lisää juuri tarpeeksi rakeisuutta pelaamaan huoneen muun kiillotetun auran kanssa. Lisää huoneeseen hienostuneisuutta valitsemalla huolellisesti tekstuurit, jotka täydentävät toisiaan ja tuovat esiin esteettistä harmoniaa, johon pinta & tekstuurit -seinämaalaukset ovat täydellisiä välineitä. Maailmankartta-puulankku on yksi monista kohteista, jotka vangitsevat tuollaisen sisustushengen yhdistelemällä erilaisia elementtejä täydentämään muita koriste-elementtejä. Jos olet taipuvainen osoittamaan jonkinasteista isänmaallisuutta, Union Jack Brick Wall on hämmästyttävä paitsi siksi, että siinä on näkyvästi esillä Yhdistyneen kuningaskunnan lippu, myös siksi, että tiili on hämmästyttävä rakenne huoneen kaunistamiseen, koska se on visuaalisesti kiehtova ja voi luoda kestävyyden ja lujuuden tunteen.
Tuotetiedot