Vintage kukka Seinä - Tapetti - Makuuhuone

1314

aihetta

Pinnat & tekstuurit

Tekstuuri jätetään usein huomiotta, koska luotamme tunteisiimme. Annamme itsemme ihastua maalausten kauneuteen, mutta unohdamme nauttia vuoteemme ylellisistä silkkilakanoista. Ja kuitLue lisääenkin pinnat ja tekstuurit voivat aivan kirjaimellisesti tehdä tavallisesta huoneesta upean.

Tekstuuri: Erittäin tärkeä tekijä huoneen kohottamisessa

Tekstuuri tarjoaa visuaalista ilmettä: Kukaan ei halua huoneensa olevan mitäänsanomaton. Kotisi pitäisi tuntua upealta aina kun tulet sinne. Huoneen tulisi vangita mielenkiintosi ja pitää sitä yllä. Huoneella tulee olla visuaalinen ilme, jotta se voi pitää mielenkiintosi yllä ja tarjota silmillesi katsottavaa. Valokuvatapetti on yksi suunnittelijan parhaimmista työkaluista luoda visuaalista ilmettä huoneeseen. Valitsemalla design, joka lisää syvyyttä ja tekstuuria, kuten tiiliseinä, tuot huoneeseen lämpöä ja rustiikkia tunnelmaa. Sileällä marmoritapetilla on viilentävä vaikutus huoneeseen ja se antaa skandinaavisen vivahteen. Jos menet vielä askeleen edemmäksi ja laitat vastakkaista tekstuuria suoraan valokuvatapettia vastapäätä, se korostaa valokuvatapettia vielä enemmän. Toisin sanoen, voit mukauttaa valokuvatapetin visuaalisen ilmeen näiden kahden vastakkaisen tuotteen välimatkaa muuntelemalla.

Tekstuuri tasapainottaa huonetta

Jos haluat kotiisi modernin viimeistelyn, käytä tasaista marmori- tai graniittivalokuvatapettia. Jos taas tyylisi on perinteinen, valitse valokuvatapetti kivisellä tai karheammalla pintakuvalla, joka antaa huoneeseesi kodikkaan tunnelman. Muistathan, että jokainen huone tarvitsee jonkun vastakkaisen elementin, joka korostaa haluamaasi kokonaisilmettä. Jos designisi on modernia, laita esille valokuvatapetti ruosteisesta kuluneesta pinnasta, joka on juuri sopiva tekstuuri korostamaan huoneen hienostunutta tunnelmaa. Lisää vivahde hienostuneisuutta huoneeseesi valitsemalla huolellisesti tekstuurit, jotka täydentävät toisiaan ja lisäävät kotiisi elävyyttä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.