Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Löytyi - Canvastaulu - Aula

75

aihetta

Delfiinit

Anna ihastuttavan delfiini-aiheisen canvastaulun luoda ainutlaatuinen tunnelma kotiisi. Näiden suloisten nisäkkäiden katsominen kadehdittavan sinisessä vedessä herättää loputtomia kesLue lisääkusteluja ystävien kanssa ja niistä voi saada myös seuraa, kun tunnet olosi yksinäiseksi. Syvänsiniset sävyt yhdessä delfiinien kauniiden piirteiden kanssa luovat esteettisen kehyksen kodin jokaiseen huoneeseen kuten makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen... oman makusi mukaan! Voit olla varma, että yksi ainoa delfiini-taulu riittää luomaan rauhallisen ja miellyttävän tunnelman kotiisi. Photowallilla on kokonainen kokoelma delfiineistä eri tilanteissa. Sinun tarvitsee vain valita makuusi ja tyyliisi sopiva canvastaulu ja nauttia sen tekemästä vaikutuksesta huoneessasi. Käytä mielikuvitustasti ja leiki vieraidesi mielikuvituksella tai aseta heidät todentuntuisen ympäristön keskelle.

Fantasian ihmemaa Delfiinimaassa

Jos annat mielikuvituksellesi vapaat kädet, valitse taulu, joka esittää delfiinejä ideaalista taustaa vasten. Se voi olla aarresaari merirosvolaivan kanssa ja kaikenvärisiä kaloja korallien lomassa kristallinsinisessä vedessä. Tai se voisi olla merenalainen maailma ihanien eläinten kanssa, jotka uivat delfiinien kanssa. Mistä sitten pidätkin voit olla varma, että löydät valikoimastamme unelmiesi taulun.

Delfiinien näkemä todellisuus

Jos haluat realistisemman taulun, valikoima on todella suuri. Se voi olla vedenalainen näkymä delfiiniperheestä auringonsäteiden valaistessa niitä leppoisasti. Tai se voi olla ryhmä delfiinejä, jotka leikkivät veden pinnalla, tuliperäisen saaren edustalla. Tai mitä sanot dynaamisesta canvastaulusta, jossa delfiinit heittäytyvät aaltoihin tai hyppivät vedessä? Kuvittele, miten nämä canvastaulut vaikuttavat kotisi tunnelmaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.