Delfiinit

Käytä yhtä upeista delfiinejä esittävistä kangaspainatuksistamme tuodaksesi ainutlaatuisen tunnelman kotiisi. Näiden sirojen nisäkkäiden leikkiminen kadehdittavan nestemäisen sinisessLue lisäää ympäristössään herättää loputtomia keskusteluja ystävien ja perheen kanssa ja tarjoaa myös rauhoittavaa läsnäoloa, kun olet yksin. Sinisen sävyjen syvyys yhdistettynä delfiinien selän siroihin kaariin luo esteettisen taustan talon jokaiseen huoneeseen: makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen - valinta on sinun! Voit olla varma, että jo yksi delfiinimaalauksistamme riittää levittämään rauhallisuuden ja autuuden tunnetta koko kotiisi. Photowall tarjoaa sinulle koko valikoiman kohtauksia, joissa delfiinit ovat toiminnassa. Sinun tarvitsee vain valita kankaanpainatus, jonka tyyli sopii esteettiseen makuusi ja huoneen suunnitteluun, ja nauttia siitä hämmästyttävästä vaikutuksesta, joka valitsemallasi maalauksella on juuri muuttuneen tilasi tunnelmaan. Seuraa mielikuvitustasi ja leikittele kävijöiden mielikuvituksella tai upota heidät todentuntuiseen ympäristöön.

Fantasiamaailman ihmeellinen maailma Dolphinlandissa

Jos haluat päästää mielikuvituksesi valloilleen, valitse yksi maalauksistamme, jossa delfiinejä on ihannoitua taustaa vasten. Se voi olla Aarresaari, jonka taustalla on kolmimastoinen merirosvolaiva ja kristallinsinisen veden korallien seassa sateenkaaren kaikissa väreissä olevia kalaparvia. Tai se voi olla elävä merenalainen maailma, jossa delfiinien rinnalla uiskentelee ihmeellisiä olentoja. Mihin suuntaan mielesi sitten suuntautuukin, löydät varmasti unelmiesi maalauksen valikoimastamme.

Todellisuus sellaisena kuin delfiinit sen näkevät

Jos haluat realistisemman kohtauksen, valikoima on yhtä laaja. Se voi olla vedenalainen näkymä delfiiniperheestä, jossa auringon säteet korostavat rauhallisuuden tunnetta. Tai se voi olla delfiiniryhmä, joka leikkii veden pinnalla, ja kaukana näkyy tuliperäinen saari. Tai miten olisi dynaamisempi kohtaus, jossa kankaalle on painettu kuva delfiineistä, jotka ratsastavat aalloilla tai hyppäävät vedestä? Kuvittele, millainen vaikutus millä tahansa näistä kangaspainatuksista olisi kotiisi!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1