Monivärinen valokuvatapetti

Joidenkin mielestä vuoden ainutlaatuiset ja vaihtelevat vuodenajat ovat turhauttavia, koska ne vaativat niin paljon sopeutumista. Vaatteiden vaihtaminen. Totuttautuminen lämpötiloihinLue lisää, jotka nousevat ja laskevat yöstä toiseen. Etkö voi tehdä talvella niitä asioita, joita haluat tehdä kesällä? Totuttele siihen! Se voi tuntua epämiellyttävältä, mutta silti - ajattele kaikkia niitä upeita asioita, joita eri vuodenajat tuovat mukanaan! Uusia tapoja seurustella, uusia tuoksuja, mahdollisuuden sisustaa kotimme uudelleen useita kertoja vuodessa ja ennen kaikkea upeat värit, jotka tervehtivät meitä. Kun kesä päättyy ja siirrymme kohti syksyä, värikkäät punaruskeat lehdet ympäröivät meitä. Aikuiset saavat yhtäkkiä mahdollisuuden kahlailla läpi punaruskean lehtimeren, joka on pehmeä kuin taivaan poutaisin pilvi, ja lapset saavat tehdä koulussa kauniita kirjanmerkkejä.

Tärähdytä asioita monivärisellä seinämaalauksella

Syksy on tuolloin vuoden kaunein vuodenaika. Kun se saapuu, emme voisi haaveilla kauniimmasta vuodenajasta. Mutta sitten tulee talvi. Auringon valo hiipuu, mutta asumme maailmassa, joka on tehty vaaleimmasta ja valkoisimmasta asiasta, mitä on olemassa - lumesta. Hämmästymme yhä uudelleen ja uudelleen sen kauneudesta - ja yhtäkkiä talvesta tulee vuoden lempivuodenaikamme. Kun kevät saapuu, koko luonto syntyy uudelleen. Lopulta laskeudumme vehreään kesään, jossa on kauniita auringonlaskuja, vihreitä niittyjä ja sinisiä järviä. Kaikki ne ihanat, ihanat tunteet, joita upeat vuodenaikamme herättävät meissä, mahdollistuvat niihin liittyvien värien ja puitteiden ansiosta. Tämän me Photowallilla haluamme tuoda koteihimme, joko pohtimaan kulloistakin vuodenaikaa tai viipyilemään haluamassamme vuodenajassa. Tässä muutamia tapoja tarkastella asiaa. Kolme monivärisistä seinämaalauksistamme käyttää värejä vuodenaikojen vangitsemiseen taianomaisilla, luovilla tavoilla. Pop Art Confetti heijastaa kesästä syksyyn siirtymisen värejä monissa sävyissä ja sävyissä, mutta sopii silti täydellisesti kaikkiin vuodenaikoihin. Toisessa seinämaalauksessa, Tree of Four Seasons, näkyvät neljä vuodenaikaa suuren puun upeassa kruunussa. Seasons on ihanteellinen seinämaalaustyö olohuoneen korostusseinälle. Loistavilla väreillään se näyttää kevään viriiliyden ja nuoruuden kauneuden.

Tummat, hillityt sävyt säilyttävät rauhallisuuden, kun käytetään monia värejä

Monet erilaiset, voimakkaat värit samassa huoneessa voivat törmätä toisiinsa ja väsyttää silmiä. Hyvä tapa saada kaikki maailman värit toimimaan yhdessä on sekoittaa mukaan hillittyjä, tummia sävyjä. Lisää sitten pieniä ja huomaamattomia mutta teräviä elementtejä voimakkaista, rohkeista väreistä. Etsi Quilt Pattern -seinämaalauksemme, niin ymmärrät tarkalleen, mitä tarkoitamme. Uskalla päästää luovuutesi valloilleen monivärisellä seinämaalauksella!
Tuotetiedot