Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Geneven horisonttiin - Tapetti - Makuuhuone

492

aihetta

Monivärinen valokuvatapetti

Jotkut pitävät ainutlaatuisia ja vaihtuvia vuodenaikoja turhauttavina, koska ne vaativat niin paljon mukautumista. Vaatteiden vaihtoa ja sopeutumista lämpötiloihin, jotka nousevat ja Lue lisäälaskevat. Miksei talvella voi tehdä samoja hauskoja asioita kuin kesällä? Siihen on vain paras tottua! Et ehkä ole tästä asiasta samaa mieltä, mutta mieti miten paljon upeita asioita eri vuodenajat meille antavat. Uusia tapoja seurustella, uusia tuoksuja, mahdollisuuden uusia kotiamme monta kertaa vuodessa ja ennen kaikkea ne kaikki upeat värit. Kun kesä loppuu ja syksy saapuu, meitä ympäröivät värikkäät syksyn punaruskeat lehdet. Aikuisilla on yhtäkkiä mahdollisuus kahlata punaruskeissa lehtikasoissa, jotka ovat yhtä pöyheitä kuin taivaan pilvet ja lapset saavat tehdä koulussa kauniita kirjanmerkkejä.

Ravistele monivärisellä valokuvatapetilla

Syksy on yksi kauneimmista vuodenajoista. Sen saapuessa emme voi kuvitella kauniinpaa vuodenaikaa. Talven saapuessa auringon valo hiipuu, mutta ympäristöömme saapuu kevyt ja valkoinen asia - lumi. Lumen kauneus on aina yhtä ihanaa, ja yhtäkkiä talvesta tuleekin suosikkivuodenaikamme. Kevään saapuessa koko luonto syntyy uudelleen. Vihdoin viimein saapuu vehreä kesä ja sen kauniit auringonlaskut, vihreät niityt ja siniset järvet. Kaikki ihanat ja kauniit tunteet, joita eri vuodenajat meissä herättää, ovat mahdollisia niiden värien kautta. Tämän me täällä Photowallilla haluamme tuoda jokaiseen kotiin, heijastella vallitsevaa vuodenaikaa tai tuoda näkyville se vuodenaika, jota odotamme. Tässä muutamia tapoja tarkastella sitä. Valikoimamme useista monivärisistä valokuvatapeteista kolmessa on käytetty värejä vangitsemaan vuodenajat maagisella ja luovalla tavalla. Pop Art Confettissa heijastuvat kaikki ne monet värisävyt ja vivahteet, joita esiintyy kesän muuttuessa syksyksi, mutta se sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Tree of Four Seasons -valokuvatapetissa taas kaikki neljä vuodenaikaa ovat näkyvissä upean puun oksissa ja lehdissä. Seasons-valokuvatapetti on taas erinomainen olohuoneen tehosteseinäksi. Sen upeissa väreissä tulee esille kevään elämänvoima ja nuoruuden kauneus.

Tummat ja hillityt sävyt säilyttävät levollisuuden käytettäessä useita värejä

Monet voimakkaat värit samassa huoneessa saattavat rasittaa ja väsyttää silmiä. Hyvä keino saada kaikki maailman värit sopivalla tavalla yhteen on sekoittaa niiden kanssa hillittyjä tummia sävyjä. Sen jälkeen lisäät pieniä määriä voimakkaita ja rohkeita värejä. Tutustu Quilt Pattern valokuvatapettiimme ja ymmärrät mitä tarkoitamme. Laske luovuutesi valloilleen monivärisellä valokuvatapetilla!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.