Valokuvatapetti

Kuviollinen valokuvatapetti eteiseen, struktuuritapetti olohuoneeseen tai värikäs tapettiaihe lastenhuoneeseen. Photowallin valokuvatapeteilla voit muunnella tunnelmaa huoneesta toiseLue lisääen. Tarkoin valikoituihin valokuvatapetteihimme on saatavilla runsaasti eri aiheita järjestyksessä olevista kirjahyllyistä ja graafisista avaruusaiheista taianomaisiin metsiin ja näyttäviin kaupunkinäkymiin. Painamme haluamasi aiheen tilauksesta ja lähetämme tuotteet 1–4 päivässä. Toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Valokuvatapetit verkosta

Meidän mielestämme ostosten tekemisen pitää sujua nopeasti ja helposti. Voit vierailla verkkokaupassamme milloin tahansa vuorokauden ympäri ja tilata valokuvatapetit suoraan kotisohvalta käsin. Olemme luokitelleet tapettiaiheemme huoneen, värin ja teeman mukaan. Painamme tapetit aina tilauksesta eikä meillä ole varastoa, joten lempiaiheesi ei koskaan pääse loppumaan.

Tilaa valokuvatapetti helposti ja turvallisesti

Kun tilaat verkkokaupastamme, vältät myymälän pitkät jonot ja tungoksen. Lisää valokuvatapetti yhdellä napsautuksella ostoskoriin. Ostaminen ei edellytä asiakastilin luomista. Kassalla voit valita haluamasi maksutavan. Jos haluat lukea lisää turvallisesta ostamisesta, käy tilaamista ja maksamista käsittelevällä sivullamme. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme..

Tapetoi valokuvaseinä

Valokuvatapeteillamme loihdit helposti luovan ja persoonallisen valokuvaseinän, joka muuttaa koko huoneen tunnelman. Valitse tapetti omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan tai sen perusteella, minkälaisen tunnelman haluat huoneeseen luoda. Painamme lempiaiheesi mittojen mukaan ja lähetämme valokuvatapetit vuotina, jotka on numeroitu asennusjärjestyksessä. Jos kaipaat lisää asennusvinkkejä, lataa asennusohjeemme..

Valokuvatapettigalleria

Pue seinät lempiaiheisiisi suuressa koossa. Perinteiset metsät ja rannat, satumaiset lasten aiheet suosituista elokuvista, pop-kulttuurin tunnetut henkilöt ja upeat rakennukset. Meiltä löydät aiheita, joiden väreinä on murrettua roosaa, merensinistä, limetinvihreää ja denimiä. Kaupunkeja, siltoja, mökkejä ja teitä. Tai haluaisitko valokuvatapetin, jossa pelataan jalkapalloa, hiihdetään, surffataan tai pyöräillään? Verkkokaupassamme on tuhansia aiheita jokaiseen makuun.

Valokuvatapetti tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia

Valokuvatapetilla valkoinen seinä on helppo muuntaa upeaksi taideseinäksi. Voit tapetoida seinälle henkeäsalpaavia valokuvia suuressa koossa ja tehdä huoneesta kodikkaan. Pienissä ja ahtaissa tiloissa voit käyttää vaaleita värejä seinällä tilan avartamiseksi. Voit itse valita haluamasi mitat valokuvatapetteihimme tai jos löydät aiheen, josta pidät, mutta joka ei ole mitoiltaan täysin sopiva, kuvankäsittelijämme voivat auttaa kuvan sovittamisessa tapettiin. Ylijäämäpaloja voi käyttää askarteluun lastenkutsuilla, pääsiäiskoristeisiin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien somisteina. Lehtemme tarjoaa lisää askarteluvinkkejä ja -ideoita.

Valokuvatapetit eri huoneisiin

Me Photowallilla haluamme, että sinä voit luoda valokuvatapetin avulla persoonallisen huoneen olipa tyylisi sitten minimalistinen, räiskähtelevä, rustiikkinen tai maalaishenkinen. Valokuvatapetin on tarkoitus luoda harmonista tunnelmaa, antaa inspiraatiota sekä herättää leikkisyyttä ja iloa jokaisessa huoneessa: lastenhuoneessa, olohuoneessa, eteisessä ja keittiössä. Kodin lisäksi valokuvatapettimme sopivat toimistoihin, myymälöihin, esittelytiloihin ja moniin muihin julkisiin tiloihin. Ota yhteyttä meihin, jos haluat vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää lempiaihettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tapetoinnin helppous

Tiesitkö, että Photowallin valokuvatapettien tilaaminen ja asennus on helppoa? Ennen tilaamista sinun täytyy vain mitata seinän leveys ja korkeus. Tapetti asennetaan suoraan seinään liimalla ja numeroidut vuodat asennetaan vierekkäin. Toimitukseen sisältyvät jauheliima ja asennusohje. Lisäksi suosittelemme asennusvideon katsomista ennen työhön ryhtymistä.

Vakio- vai premiummateriaali?

Valokuvatapetteihin on saatavilla kaksi eri materiaalia – vakio ja premium. Molemmat materiaalit ovat muotonsa säilyttävää ja kulutusta kestävää non-woven-kangasta. Erona niillä on se, että premium-materiaaliin on lisätty yksi kerros, jonka ansiosta materiaali kestää naarmuuntumista, sen voi pyyhkiä puhdistusaineella eikä se heijasta.

Tapetoi tyylikkäästi

Seinien tapetoiminen tyylikkäästi ei välttämättä tarkoita uusimpien trendien seuraamista tai sitä, että sinun pitäisi valita tapetti, joka ei ole oman makusi mukainen. Päinvastoin: löydä oma tyylisi tapetoida ja valitse itseäsi miellyttävä valokuvatapetti. Valokuvatapetilla voit ilmaista itseäsi ja tehdä seinistäsi persoonalliset. Löydä oma lempiaiheesi alta – olipa se mikä tahansa.
Tuotetiedot