Keltainen canvastaulu

Auringon väri. Useimmat ihmiset pitävät keltaista nykyään fantastisen positiivisena värinä, joka levittää lämpöä, iloa ja onnellisuutta. Auringon värin sanotaan synnyttävän monia myönLue lisääteisiä ominaisuuksia, joita koemme, kun ympäröimme itsemme sen kultaisilla sävyillä. Tunnemme itsemme inspiroituneiksi, energisiksi, mielikuvituksellisiksi, älykkäiksi, leikkisiksi, eloisiksi, elinvoimaisiksi, idealistisiksi, spontaaneiksi ja stimuloiduiksi. Jotkut sanovat, että kommunikaatiomme ja keskittymiskykymme paranevat ja aineenvaihduntamme stimuloituu. Mutta se, mitä keltainen symboloi, voi olla hyvin ristiriitaista. Se voi olla niin positiivinen tai negatiivinen, että rakastat sitä tai jopa kirjaimellisesti vihaat sitä. Keskiajalla laivat nostivat keltaisia varoituslippuja, kun ne saapuivat ruttojen ja tautien runtelemista maista, jotta ne eivät pääsisi leviämään. Jos keltaista käytetään liikaa, se voi kääntää ihmisten tunteet negatiivisiksi. Keltaiset sävyt voivat aiheuttaa pahoinvointia tai merisairautta. Keltainen voi viestittää varoituksesta, vaarasta, sairaudesta tai petturista.

Aurinkoinen sisustus keltaisella kangaspainatuksella

Tee kodistasi paikka, jossa aurinko paistaa aina - mutta maltillisesti. Kokonaiset keltaiset seinät voivat saada ihmiset tuntemaan olonsa levottomaksi, ylivoimaiseksi tai tasapainottomaksi. Visuaalinen stimulaatio on uskomattoman tärkeää sekä aikuisille että lapsille. Keltainen on parhaimmillaan korostuksena tyynyjen, heittopeitteiden ja painatusten kaltaisissa yksityiskohdissa. Astu huoneeseen ja tunne sen säteilevän energian ilo. Keltainen on jännittävä yhdistettynä vihreän ja vaaleanpunaisen sävyihin, mutta parhaan tasapainon saat aikaan korostamalla neutraaleja perusvärejä, kuten harmaata ja valkoista. Vintagekaupoista löytyy usein haluttuja 1950-luvun sisustuksen yksityiskohtia kelta-harmaa-valkoisessa väriyhdistelmässä. Photowallilla on jokaiselle jotakin, sillä siellä on tuhansia motiiveja ja suunnittelijoita kankaankuvapainatuksina Keltainen sopii täydellisesti melkein mihin tahansa tilaan, erityisesti lastenhuoneisiin. Yllätä lapset värikkäällä kuviolla, jossa on heidän suosikkihahmojaan elokuvista ja kirjoista. Anna hahmojen värikkäiden persoonallisuuksien koristella seiniäsi rajattomaksi iloksi. Keltaisen sävyihin kuuluvia kuvioita ovat esimerkiksi Lemon ja Banana. Inspiroidu! Löydä se, mikä sopii omaan makuusi ja tyyliisi. Meillä on kaikkea klassisesta taiteesta ja mielikuvituksellisista lastenkuvioista henkeäsalpaaviin maisemiin ja kirkkaisiin kukkiin. AM-mallistossa on kauniita graafisia painatuksia. Jos etsit täydellisyyttä, Going Geometric 4 on sinua varten. Oletko 90-luvun fani? Silloin rakastat Going Geometricia. Alkuperäiset kangaspainatuksemme lisäävät kauniita sisustuksen yksityiskohtia jokaiseen huoneeseen. Valitse kankaanpainatuksesi muoto ja koko, ja me valmistamme sen mittojen mukaan ja painamme motiivin 100 % puuvillakankaalle.

Keltainen sisustuksessa

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että värit vaikuttavat meihin fysiologisesti ja psykologisesti. Siksi värejä ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä, kun sisustat taloa tai tilaa. Yksi kodin sisustuksessa yleisesti käytetyistä väreistä on keltainen väri. Sitä pidetään iloisena värinä, jota tulisi mieluiten lisätä kotiisi. On itse asiassa monia erilaisia tapoja lisätä keltaista huoneisiin. Maalasitpa sitten seinät tai lisäsit koriste-esineitä, keltainen todella herättää lämpimän ja iloisen tunteen. Seinämaalausten käyttö on yksi ihanista tavoista saada sisustuksesi näyttämään valoisalta ja viihtyisältä. Keltaiset Canvas Prints -seinämaalaukset kuuluvat niihin, jotka voivat helposti luoda tunnelmaa ja tunnelmaa kotiisi. Photowallin kokoelma on hämmästyttävä ja voi todella auttaa sinua päivittämään sisustuksesi ulkoasua. Lisää Yellow Canvas Prints -seinämaalauksia pieneen huoneeseen ja tulet hämmästymään, kun huomaat, että väri voi helposti luoda visuaalisesti suuremman huoneen. Esimerkkejä ovat vaatehuoneet, kylpyhuoneet ja käytävät. Aamiaishuone tai mikä tahansa osa taloa, jossa yleensä syöt aamiaista ja vietät aikaa aamulla, ansaitsee myös Yellow Canvas Prints -seinämaalaukset. Näiden näkymien näkeminen ruokailun aikana voi saada sinut hymyilemään, kun aloitat päiväsi.
Tuotetiedot