Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Mandala Delight - Keltainen Harmaa - Canvastaulu - Keittiö

166

aihetta

Keltainen canvastaulu

Auringon väri. Nykyisin keltainen mielletään fantastisen posiitiviseksi väriksi, joka levittää ympärilleen lämpöä, iloa ja onnellisuutta. Auringon värin sanotaan herättävän meissä monLue lisääia positiivisia ominaisuuksia ympäröidessämme itsemme sen kultaisilla sävyillä. Tunnemme itsemme inspiroiduiksi, energisiksi, luoviksi, älykkäiksi, leikkisiksi, eläviksi, vitaalisiksi, idealistisiksi, spontaaneiksi ja stimuloiduiksi. Joidenkin mielestä keltainen parantaa kommunikointi- ja keskittymiskykyä ja stimuloi aineenvaihduntaamme. Mutta asiat, joita keltainen symbolisoi, saattavat ovat todella vastakkaisia. Ne voivat olla positiivisia tai negatiivisia asioita, joita joko rakastat tai vihaat. Keskiajalla laivat nostivat keltaisen varoituslipun salkoon saapuessaan maista, joissa raivosi rutto tai muut taudit ehkäistäkseen niiden levämisen. Jos keltaista käytetään liikaa, se saattaa muuttaa ihmisten tunteet negatiivisiksi. Keltaisen sävyt voivat aiheuttaa pahoinvointia tai merisairautta. Keltainen voi ilmaista myös varoitusta, vaaraa, sairautta tai petturuutta.

Aurinkoista sisustusta keltaisella canvastaululla

Tee kodistasi paikka, jossa paistaa aina aurinko - mutta sopivassa määrin. Kokonaan keltaiset seinät voivat aiheuttaa epämukavuuden, hämillisyyden tai epätasapainon tunnetta. Visuaalinen stimulaatio on erittäin tärkeää sekä aikuisille että lapsille. Keltainen on parhaimmillaan tehostevärinä stailauksen yksityiskohdissa, kuten tyynyissä, peitoissa ja tauluissa. Astu huoneeseen, jonka tunnelma pursuaa energiaa ja iloa. Keltainen on jännittävä, kun sen yhdistää vihreisiin ja pinkkeihin väritehosteisiin, mutta parhaan tasapainon luot lisäämällä neutraaleja perusvärejä, kuten harmaata ja valkoista. Vintage-putiikeista löytyy usein suosittuja 1950-luvun sisustusesineitä, joiden väriyhdistelmänä on keltainen-harmaa-valkoinen. Photowallin canvastauluissa on tuhansia eri aiheita ja kuvia, joten niistä löytyy jokaiselle sopiva. Keltainen sopii erinomaisesti melkein paikkaan kuin paikkaan, etenkin lastenhuoneeseen. Yllätä lapsesi värikkäällä versiolla heidän suosikkihahmostaan kirjasta tai elokuvasta. Anna hahmojen värikkäiden persoonallisuuksien koristaa seiniä ihastuttavalla tavalla. Keltaisen sävyjen aiheita ovat mm. Lemon ja Banana. Hanki inspiraatiota! Etsi tyyliisi ja makuusi sopivia juttuja. Meiltä löytyy kaikkea aina klassisesta taiteesta mielikuvituksellisiin lasten kuvioihin, upeisiin maisemiin ja kirkasvärisiin kukkiin. AM Collectionissa on kauniita graafisia tauluja. Jos haet täydellisyyttä, Going Geometric 4 on juuri sinua varten. Oletko 90-luvun fani? Siinä tapauksessa tulet ihastumaan Going Geometric -tauluun. Ainutlaatuiset canvastaulumme tuovat jokaisen huoneen sisustukseen kauniita yksityiskohtia. Valitse canvastaulusi koko ja muoto, ja me teemme sen mittojesi mukaan ja painamme aiheen 100-prosenttiselle puuvillacanvakselle.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.