Toimisto

Toimisto on vaativa paikka; se haluaa aikasi, ideasi ja työpanoksesi. Ota jatkuvaa inspiraatiota onnistumisen hetkistäsi seinätapetilla ja koe tuottavuutta ennennäkemättömällä tavallaLue lisää.

Toimiston seinien sisustusideat

Määritelmän mukaan toimisto on tila tai huone, jossa organisaation työntekijät tekevät työtä. Työtä tehdään organisaation kohteiden ja tavoitteiden tukemiseksi ja toteuttamiseksi. Historiallisesti toimisto oli osa palatsia tai suurta temppeliä. Korkean keskiajan (1000-1300) aikana nousi esiin keskiaikainen kanslia, joka oli yleinen paikka, jossa suurin osa hallituksen kirjeistä kirjoitettiin ja lakeja kopioitiin. Teollinen vallankumous muutti itse asiassa monia asioita. Erilaiset teollisuudenalat, kuten pankki-, rautatie-, vakuutus- ja öljyteollisuus, voimistuivat. Lopulta työntekijöitä tarvittiin lisää ja toimistotiloja, jotta he pystyivät tekemään työtään. Lyhyesti sanottuna toimistotilojen tehtävänä on pääasiassa tukea tilan käyttäjiä heidän työssään. Voit pitää sitä kotinasi kaukana kotoa. Nykyään on havaittu, että työntekijät ovat yleensä tuottavampia, jos ilmapiiri muistuttaa jotenkin heidän kotiaan. Toimisto voi siis tarvita jonkin verran päivitystä, jotta se voisi menestyksekkäästi täyttää tarkoituksensa. Sisusta toimisto kuin omistaisit sen, esimerkiksi lisäämällä siihen kuvakehyksiä, kasveja ja muita koriste-esineitä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että työpaikan yksilöllistäminen saa työntekijät sitoutumaan tiimiin paremmin ja lisää näin ollen tuottavuutta. Näiden lisäksi myös väriin, valaistukseen ja muotoon on kiinnitettävä asianmukaista huomiota. Toimiston seinien koristelu auttaa suunnattomasti saavuttamaan onnistuneesti tavoitteen tuottavasta työpaikasta. Seinien koristeluun on itse asiassa monia tapoja, ja nykyään seinämaalaukset ovat osoittautuneet tehokkaimmaksi seinäkoristeeksi.

Seinämaalaussuunnitelmat upeaan toimistoon

Photowallilla on kaunis kokoelma seinämaalauksia, joilla saat minkä tahansa toimistotilan näyttämään upealta. Seinämaalausten mallistossa on erilaisia mielenkiintoisia ja hämmästyttäviä malleja, jotka varmasti luovat tunnelman ja ilmapiirin tilaan. Ihanista maisemista viileisiin kuvioihin, mallit ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä. Yksi tapa tehdä toimiston seinät kauniiksi on lisätä kuvioita, kuten Lost landscape - Light, White Brickwall, Concrete Wall ja Weaving Wood White -seinämaalaukset. Kauniit maisemat auttavat myös luomaan viihtyisän ja kutsuvan toimistotilan. On havaittu, että kun toimistossa on ripaus luontoa, työntekijät ovat yleensä keskittyneempiä ja tuottavampia. Viileillä ja rauhoittavilla väreillä seinämaalaukset voivat edistää rentouttavaa ympäristöä, joka voi vapauttaa jännitystä ja stressiä työpaikalla. Näiden avulla ei ole mahdotonta luoda työympäristöä, joka voi edelleen edistää oppimista ja työskentelyä. Näiden lisäksi ympäristö voi olla myös rentouttava. Näin työstä aiheutuvaa stressiä ja jännitystä voidaan jotenkin rajoittaa tai ehkäistä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.