Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Hellävarainen Kukat - Tapetti - Olohuone

215

aihetta

Vaaleanpunaiset tapetit

Vaaleanpunainen tapetti on raikas ja piristävä. Monet ajattelevat, että vaaleanpunainen on naisellinen ja romanttinen väri. Perinteisesti näin on ehkä ollutkin, mutta siitä huolimattaLue lisää vaaleanpunainen on pirteä ja virkistävä väri. Vaaleanpunaisella voi tehdä monenlaisia kokeiluja, sillä se toimii sisustuksessa yllättävän hyvin. Vaaleanpunainen väri syntyy, kun punaista ja valkoista sekoitetaan. Valkoinen hillitsee punaisen voimakasta energiaa ja antaa sille pehmeän ja miellyttävän sävyn. Vaaleanpunainen symboloi nuoruutta, romantiikkaa, onnea ja toivoa.

Sisusta fiksusti vaaleanpunaisella tapetilla

Vaaleanpunainen sopii moneen kodin tilaan, jonne halutaan luoda lempeä ilmapiiri. Suosituimpia huoneita, joissa vaaleanpunaista tapettia käytetään, ovat makuuhuone ja WC, mutta vaaleanpunaisen tapetin voi tavata myös olohuoneen tehosteseinältä. Vaaleanpunaisella on helppoa sisustaa, koska sillä on niin paljon eri sävyjä. Vaaleanpunainen tapetti luo hillityn vaikutelman ja saattaa myös avartaa huonetta. Olohuoneen sisustaminen hillityllä vaaleanpunaisen sävyllä tai vaaleanpunaisella tehostetapetilla on fiksu valinta, sillä vietämme paljon aikaa olohuoneessa. Vaaleanpunainen on hyvä väri myös siksi, että se luo huoneeseen kodikkaan ja tasapainoisen tunnelman. Liila sopii yhteen vaaleanpunaisen kanssa. Se on helppo ymmärtää, sillä värit sijaitsevat lähekkäin väriasteikolla. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, että vaaleanpunaiseen sopivat hyvin myös harmaan ja mustan sävyt.

Vaaleanpunainen tapetti on nouseva trendi

Vaaleanpunainen väri on nyt muodissa maailmalla. Se luo huoneeseen vakaata, miellyttävää ja rauhoittavaa tunnelmaa. Juuri nyt monen kuuluisuuden seiniä koristavat vaaleanpunaiset tapetit, joissa on erilaisia kuva-aiheita ja kuvioita. Tämä trendi vain tuntuu yleistyvän. Vaaleanpunainen ei ole enää vain naisten väri. Miehet ovat jo melko pitkään käyttäneet vaaleanpunaisia pukupaitoja, mutta nyt vaaleanpunainen on saapunut sisustusväriksi designista kiinnostuneiden miesten kotiin.

Photowallin vaaleanpunainen tapetti on fiksu valinta

Toivottavasti sait tästä hyödyllistä tietoa vaaleanpunaisista tapeteista, joilla huoneeseen voi luoda rauhoittavan tunnelman. Vaaleanpunainen tehostetapetti ei ole liian hallitseva, ja se voi saada huoneen tuntumaan tilavammalta. Me Photowallilla pidämme vaaleanpunaisesta väristä tapeteissa, koska se toimii kodin kaikissa huoneissa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.