Vaaleanpunaiset tapetit

Vaaleanpunainen tapetti on elinvoimainen ja iloinen väri. Monet pitävät vaaleanpunaista naisellisimpana ja romanttisimpana värinä... mikä saattoi joskus pitää paikkansa, mutta vaaleanLue lisääpunainen on myös väri, joka antaa energiaa ja virkistää. Se on mielenkiintoinen väri kokeilla, sillä tulokset ovat usein yllättävän hyviä. Vaaleanpunainen on väri, jonka saat, kun sekoitat punaista ja valkoista. Se ei ainoastaan vähennä osan punaisen energiasta, vaan muuttaa sen pehmeäksi, miellyttäväksi sävyksi. Väri symboloi nuorekkuutta, romantiikkaa, onnea ja toivoa.

Tee fiksu valinta ja tyyli vaaleanpunaisella tapetilla

Vaaleanpunainen sopii moniin paikkoihin kodissasi, joihin haluat miellyttävää tunnelmaa. Suosituimpia paikkoja vaaleanpunaiselle tapetille ovat makuuhuone ja kylpyhuone. Joskus vaaleanpunaista tapettia löytyy myös olohuoneen aksenttiseinältä. Sitä on helppo työstää, koska sen vahvuutta voi vaihdella niin monenlaisten sävyjen aikaansaamiseksi. Vaaleanpunaisen hieman hillitymmillä sävyillä toteutettu tapetti voi saada huoneen tuntumaan paljon tilavammalta. Vaaleanpunaisen sävyn käyttäminen olohuoneeseen tai vaikka vain korostusseinään on hyvä valinta, koska se on huone, jossa vietät paljon aikaa. Siihen auttaa varmasti se, että vaaleanpunainen luo miellyttävän ja harmonisen tunnelman. Violetti on yksi niistä väreistä, jotka sopivat hyvin yhteen vaaleanpunaisen tapetin kanssa, mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, kuinka lähellä ne ovat väriasteikolla. Ihmiset ovat kuitenkin yleensä yllättyneitä siitä, miten hyvin harmaan ja mustan eri sävyt sopivat vaaleanpunaisen tapetin kanssa.

Pinkki tapetti on muotia

Vaaleanpunainen on todella nousemassa omaksi värikseen, ehkäpä siksi, että se voi luoda pieniä vakauden ja mukavuuden paratiiseja muutoin myrskyisässä maailmassa. Vaaleanpunainen tapetti erilaisilla motiiveilla ja kuvioilla koristaa nyt monien julkkisten koteja, ja tämä trendi pitää pintansa ja vahvistuu. Yksi tekijä tähän on se, että vaaleanpunaisesta on tulossa sukupuolineutraali väri kaikkialla maailmassa. Miehet ovat käyttäneet vaaleanpunaisia paitoja jo jonkin aikaa, mutta nyt vaaleanpunainen on herättämässä myös miesten designin harrastajien kiinnostuksen.

Pinkki tapetti Photowallilta on oikea valinta

Toivottavasti nautit lukemisesta vaaleanpunaisesta tapetista ja opit, miten se voi luoda miellyttävää tunnelmaa huoneeseen. Vaaleanpunaisen tapetin käyttäminen aksenttiseinänä ei varasta liikaa huomiota ja voi todella antaa huoneelle piristystä. Me Photowallilla pidämme vaaleanpunaisesta tapetista, koska väri sopii niin hyvin jokaiseen huoneeseen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.