Makuuhuone

Tarvitsetko tapettineuvoja makuuhuoneeseen, paikkaan, jossa lataudut ja rentoudut? Tässä ovat parhaat vinkkimme makuuhuoneen tapetin valintaan, huonekalujen muotoiluun ja harmonisen vLue lisääalaistuksen luomiseen. Päivämme alkavat ja päättyvät makuuhuoneessa, ja monet pitävät makuuhuonettaan turvapaikkana - tilana, jossa voi rentoutua hektisen päivän jälkeen. Siksi huoneen tulisi olla täydellisen harmoninen ja auttaa sinua rentoutumaan. Ehkä haluat lukea kirjaa tai vain olla tekemättä mitään. Neuvomme sinua suunnittelemaan rauhoittavan ja rentouttavan makuuhuoneen, jossa tunnet eniten sisäistä rauhaa. Muista, että makuuhuoneen tyyli vaikuttaa meihin myös nukkuessamme, joten sinun kannattaa valita makuuhuoneen tapetit hillityillä sävyillä ja sisustus pehmeillä linjoilla.

Mitä sisustuksen ja tapetin tulisi viestittää?

Ensimmäinen askel makuuhuoneen muotoilussa on miettiä, millaisen tunnelman ja ilmeen haluat huoneesta välittyvän. Katso ympärillesi inspiraatiota etsimään. Huippuvinkki on seurata mielenkiintoisia Instagram-tilejä ja selailla sisustuslehtiä. Järjestä sitten suosikkitapetit, makuuhuoneen huonekalut, värit ja muodot tunnelmataululle. Tämä on loistava tapa saada selkeä käsitys siitä, mikä toimii parhaiten. Uskaltaudu tutkimaan uusia värejä tai makuuhuoneen tapettimotiiveja, joita et normaalisti harkitsisi, jotta näet, sopivatko ne tyyliisi. Tärkeintä on, että tunnet olosi onnelliseksi ja täysin kotoisaksi tässä huoneessa.

Makuuhuoneen sisustaminen - Mitä ottaa huomioon

Makuuhuoneen tulisi ennen kaikkea olla viihtyisä ja tuntua täydellisen harmoniselta. Jos voit sijoittaa työtilasi muualle, tee niin. Siirrä työpöytä, tietokone, kansiot ja paperitavarat pois. Sänky on huoneen tärkein huonekalu, joten kiinnitä siihen erityistä huomiota. Testaa patjoja, kunnes löydät itsellesi sopivan, ja valitse makuusi sopiva pääty. Vinkkimme yksilöllisen sängynpäädyn luomiseen on, että tee se itse. Voit rakentaa sellaisen puulaudoista, tai miksi et ripustaisi suosikkitapettisi sänkysi takana olevaan seinätilaan? Valitse tapetti, jossa on harmoninen motiivi, joka auttaa sinua rentoutumaan. Sijoita sänky seinää vasten, josta on näkymä huoneeseen, ja vältä ripustamasta sisustusta sängyn yläpuolelle mielenrauhan vuoksi, tai muuten se voi tuntua alitajuisesti uhkaavalta. Muista lopuksi miettiä säilytystilaa. Sotkuinen makuuhuone, jossa vaatteita on ripoteltu kaikkialle, vie makuuhuoneesta energiaa.

Kärkivinkkimme makuuhuoneen valaistukseen

Valaistus on olennaisen tärkeää, jotta makuuhuoneesta tulee viihtyisä. Siinä tulisi olla käytännöllinen, kodikas ja tyylikäs valaistus. Ajattele ensin tarpeitasi, kun suunnittelet valaistusta. Harkitse todella valaisimia ja sitä, millaista valoa ne antavat. Vältä valaisimia, joissa on voimakas, kylmä valkoinen valo, ja valitse lämpimämpiä valonlähteitä. Suuntaavien lukulamppujen käyttö ja huoneen valaistuksen kaukosäädin ovat parhaita vinkkejä. Tämä on hyvä ratkaisu silloin, kun kumppanisi haluaa nukkua - voit jatkaa lukemista ja sammuttaa valot myöhemmin poistumatta sängystä. Yleisvalaistuksen on oltava riittävän kirkas aamulla pukeutumista ja siivoamista varten. Jos sinulla on tumma tapetti, tarvitset enemmän valonlähteitä, kuten valonjohtoja ja pöytävalaisimia.

Sisustus ja makuuhuoneen tapetit

Nyt makuuhuone on vihdoin muotoutumassa. Olet valinnut haluamasi tyylin, testannut patjaa ja löytänyt täydellisen valaistuksen. Nyt on muotoilun ja tapetoinnin aika. Laita sängyn alle pehmeä matto ja varmista, että se on tarpeeksi suuri, jotta se työntyy ulos ja syleilee kylmiä aamuvarpaitasi. Investoi laadukkaisiin, muhkeisiin vuodevaatteisiin ja koristele kahdesta viiteen tyynyä. Lisää ripaus luontoa vihreillä kasveilla. Sängyn vieressä on myös ihana istumapaikka, jossa voit istahtaa alas lukemaan ja vilkaista puhelintasi tai tietokonettasi viimeisen kerran ennen valojen sammuttamista. Pidä nukkuma-alueesi aina täysin vapaana näytöistä stressin vähentämiseksi. Makuuhuoneessa on tärkeää valita tapettikuvio, josta todella pidät. Lämpimät sävyt, kuten Lilesadin Marble 2.0- ja Marble 2.0 Nude -tapettikuvioissa esiintyvät beigen ja vaaleanpunaisen sävyt, toimivat täydellisesti. Rauhoittavaa on myös ympäröidä itsesi vaaleansinisillä ja vaaleanvihreillä tapeteilla, kuten Leaves, Flow Blue ja Weaving Wood Cool Green -tapeteilla Scandinavian Surfacelta. Hillityt vihreät ja harmaat tapettikuviot ovat ihania makuuhuoneen seinällä, ja jos valitset hieman tummempia ja vielä hillitympiä sävyjä, huoneesta tulee sekä kodikkaampi että rauhallisempi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1