Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Makuuhuone

137

aihetta

Makuuhuone

Tarvitsetko tapettivinkkejä makuuhuoneeseen? Se on paikka, jossa palaudutaan ja rentoudutaan. Tässä parhaat vinkkimme makuuhuoneen tapetteja, kalusteita ja valaistusta varten. MakuuhLue lisääuone on paikka, jossa päivä sekä alkaa että päättyy. Monille se on kodin pyhäkkö, jossa voi rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Siksi on tärkeää, että huone on harmoninen ja kutsuu rentoutumaan ja että se toimii paikkana, jossa voi lukea kirjaa tai vain olla. Paras vinkkimme makuuhuoneen sisustamiseen on luoda tyyli, jossa voit viihtyä ja joka rauhoittaa sinua. Pidä mielessä, että huoneen sisustus vaikuttaa meihin myös nukkuessamme, joten valitse makuuhuoneen tapettiin vaimeita värejä ja sisustukseen pehmeitä linjoja.

Minkälaisen tunnelman haluat luoda sisustuksella ja tapeteilla?

Ensimmäinen vaihe makuuhuoneen sisustamisessa on miettiä, millaista tunnelmaa ja tyyliä haluat huoneen ilmentävän. Tähän voit saada innoitusta monista eri lähteistä. Paras vinkkimme on alkaa seurata Instagram-tilejä, joista pidät, ja selata sisustuslehtiä. Luo sitten moodboard, johon keräät lempitapettejasi, makuuhuoneen kalusteita, värejä ja muotoja. Se auttaa sinua saamaan selkeämmän kuvan siitä, mistä pidät. Moodboardin avulla uskallat myös kokeilla uusia värejä tai makuuhuoneen tapetteja, jos et ole ihan varma, mikä sopii tyyliisi. Muista, että makuuhuoneen pitää olla viihtyisä – se on makuuhuoneen tärkein ominaisuus.

Makuuhuoneen kalustaminen

Lähde liikkeelle siitä, että makuuhuoneen on oltava viihtyisä ja harmoninen. Jos sinulla on mahdollisuus välttää työpisteen sijoittaminen makuuhuoneeseen, tee se. Siirrä työpöytä, tekniikka, kansiot ja paperit pois makuuhuoneesta. Tämän huoneen tärkein huonekalu on sänky, joten anna sille vähän ylimääräistä huomiota. Kokeile patjoja, kunnes löydät itsellesi sopivan ja valitse mieluinen sängynpääty. Persoonallisen sängynpäädyn saat, kun teet sen itse. Voit rakentaa sängynpäädyn rakennuslevystä ja luoda sängynpäädyn tapetoimalla osan päätyseinästä lempitapetillasi. Valitse kuitenkin hillitty tapettiaihe, joka auttaa sinua rentoutumaan. Muista myös sijoittaa sänky seinää vasten ja siten, että sieltä on näkymä koko huoneeseen. Älä ripusta sisustusesineitä sängyn yläpuolelle, koska alitajuntasi voi pitää sitä uhkaavana. Muista lopuksi säilytystila. Sotkuinen makuuhuone, jossa on vaatteita ja rojua hujan hajan, ei ole hyväksi makuuhuoneen energialle.

Parhaat valaistusvinkit makuuhuoneeseen

Kodikkaan tunnelman makuuhuoneeseen luo valaistus. Tarvitaan sekä käytännöllinen, kodikas että koristeellinen valaistus. Mieti omia tarpeitasi, kun suunnittelet valaistusta, ja kiinnitä huomiota siihen, millaisia valaisimia valitset ja millä tavoin ne valaisevat. Vältä valaisimia, joissa on voimakas, kylmä tai valkoinen valo ja valitse niiden sijaan lämpimämpiä valonlähteitä. Suunnatut lukuvalot ja kaukosäädettävä valaistus ovat hyviä vaihtoehtoja. Näin voit jatkaa lukemista, kun kumppanisi haluaa nukkua, tai sammuttaa kaikki huoneen valot sängystä poistumatta, kun kaikkien on aika mennä nukkumaan. Hyvä yleisvalaistus tulee tarpeeseen pukeuduttaessa aamuisin ja siivotessa. Jos tapetit ovat tummat, tarvitset enemmän valonlähteitä, kuten valosarjoja ja pöytävalaisimia.

Makuuhuoneen tapetit ja koriste-esineet

Nyt makuuhuone alkaa jo muotoutua. Olet valinnut mieluisesi tyylin, kokeillut patjoja ja löytänyt oikean valaistuksen. Seuraavaksi on aika sisustaa ja miksei myös tapetoida. Aseta pehmeä matto sängyn alle ja anna sen pilkistää sängyn alta hieman, jotta sinun ei tarvitse aamulla laskea jalkojasi kylmälle lattialle. Panosta hillityn värisiin ja laadukkaisiin vuodevaatteisiin, lisää kahdesta viiteen tyynyä ja koristele viherkasveilla. Makuuhuoneessa on hyvä olla myös jokin muu istumapaikka kuin sänky lukemista varten ja jotta voit vilkaista puhelinta tai tietokonetta ennen nukkumaanmenoa. Pidä makuupaikkasi aina vapaana tekniikasta stressin vähentämiseksi. Makuuhuoneen tapettiin on tärkeää valita erityisen mieluinen kuosi. Lämpimät sävyt, kuten beige ja vaaleanpunainen, toimivat hyvin. Niitä on näkyvissä esimerkiksi Lilesadin tapettiaiheissa Marble 2.0 ja Marble 2.0 Nude. Makuuhuoneeseen sopivat myös vaaleansininen ja -vihreä, jotka rauhoittavat. Niitä on esimerkiksi tapeteissa Leaves, Flow Blue ja Weaving Wood Coolgreen, jotka ovat Scandinavian Surfacen suunnittelemia. Myös hillityn vihreät ja harmaat tapettiaiheet sopivat makuuhuoneeseen hyvin. Jos valitset tummemman ja vaimeamman värityksen, huoneesta tulee kodikas ja rauhallinen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.