Punainen tapetti on energiaa ja luovuutta. Punainen tapetti voi tuntua hieman rohkealta, ja sitä se varmasti onkin. Punainen on yksi niistä väreistä, jotka säteilevät huoneeseen voimaLue lisääkkainta energiaa, joten sinun on löydettävä hyvä tapa tasapainottaa sitä muun sisustuksen kanssa. Punaisella tapetilla onnistuneesti sisustava saa vaikuttavan huoneen, joka huokuu vahvaa luovuutta. Punainen väri symboloi rakkautta, rohkeutta, voimaa ja intohimoa, ja oikeanlainen punaisen sävy voi saada kodin tuntumaan lämpimältä ja viihtyisältä. Jos et löydä oikeaa sävyä, siitä voi tulla räikeä väri, joka on ristiriidassa muiden värien kanssa.

Punainen tapetti voi tehdä ihmeitä

Punainen on väri, joka toimii hyvin missä tahansa huoneessa, jossa halutaan paljon energiaa. Toimistossa korostusseinän tapetointi punaisella yleensä parantaa tuottavuutta ja luovuutta. Voit löytää täydellisen punaisen tapetin sävyn melkein jokaiseen huoneeseen - jopa keittiöön voi sopia ripaus punaista. Emme kuitenkaan suosittele punaista tapettia makuuhuoneeseen. Makuuhuone on paikka, jossa vietät suuren osan elämästäsi - useimmiten nukkuen, mutta hereillä ollessasi haluat rentoutua. Punaisessa tapetissa on hieman liikaa energiaa ja se voi vaikeuttaa nukahtamista. Toinen havaittava vaikutus on se, että punaisella tapetilla sisustetuissa huoneissa ihmiset puhuvat ja käyttäytyvät vilkkaammin kuin muilla väreillä sisustetuissa huoneissa.

Tyylittely punaisella tapetilla

Huone on suunniteltava huolellisesti, koska punainen tapetti säteilee niin paljon energiaa ja vaikuttaa kaikkiin huoneessa oleviin. Punaisen tapetin vaikutuksen pehmentämiseksi on parasta valita hillitympiä punaisen sävyjä, sillä näin on helpompi tyylitellä muu huone, etenkin jos käytät valkoista, mustaa tai harmaata, sillä ne eivät ole ristiriidassa punaisen kanssa. Mitä voimakkaampi punainen väri on, sitä enemmän tapetti heijastaa punaista takaisin huoneeseen, ja jos muut seinät ovat valkoisia, ne tuntuvat lämpimämmiltä, mitä pidetään usein etuna.

Ole rohkea punaisella korostustapetilla

Jos valitset punaisen aksenttitapetin, älä epäröi valita voimakkaampaa punaista sävyä, joka vetää katseet puoleensa. Yksi rohkea ja trendikäs tyylinäyte on käyttää punaista aksenttitapettia valkoisten huonekalujen taustana. Punainen aksenttitapetti on erinomainen folio kuville, joissa on valkoiset kehykset tai valkoisia yksityiskohtia. Punainen on tyylikäs tapettivalinta, joka tuo huoneeseen enemmän energiaa kuin useimmat muut värit. Voimakas punainen korostustapetti voi auttaa sinua olemaan energinen ja valpas ja saavuttamaan korkeamman luovuuden tason.

Miksi me Photowallilla pidämme punaisesta tapetista

Tiedämme, että punainen tapetti voi antaa sen ylimääräisen energiapiikin, jota elämässä joskus tarvitaan. Jos haluat yllättää ystäväsi ja vieraasi, voimme suositella punaista tapettia yhdistettynä valkoisiin yksityiskohtiin. Se on moderni ja tyylikäs.
Tuotetiedot