Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Koivu - Holiday Punainen - Tapetti - Olohuone

123

aihetta

Punainen tapetti saattaa kuulostaa rohkealta valinnalta, ja sitä se onkin. Punainen on yksi niistä väreistä, jotka tuovat huoneeseen voimakkaimmin energiaa. Siksi se kaipaa muulta sisLue lisääustukselta tasapainottavia elementtejä. Onnistunut punainen tapetti tekee vaikutuksen ja vie ajatukset luovuuteen. Punainen väri symboloi rakkautta, sitkeyttä, voimaa ja intohimoa. Oikeansävyinen punainen luo kotiin lämpimän tunnelman. Vääränlainen sävy taas voi provosoida ja riidellä muiden värien kanssa.

Punainen tapetti antaa huoneelle luonnetta

Punainen sopii huoneeseen, johon kaivataan energiaa. Punainen tehosteseinä toimistolla kiihdyttää usein tuotantotahtia ja lisää luovuutta. Punasävyiset tapetit sopivat useimpiin huoneisiin. Ripaus punaista tuo keittiöönkin nostetta. Makuuhuoneen tapetoimista punaisella tapetilla emme kuitenkaan suosittele. Vietämme makuuhuoneessa suuren osan elämästämme – toki valtaosan nukkuen, mutta kun silmämme ovat auki, kaipaamme rauhoittavaa tunnelmaa. Punainen tapetti voi tuoda huoneeseen liikaa energiaa ja vaikeuttaa nukahtamista. Punainen tapetti saa huoneessa olevat ihmiset puhumaan ja liikkumaan nopeammin muihin väreihin verrattuna.

Punainen tapetti sisustuksessa

Koska punainen tapetti huokuu voimakasta energiaa ja vaikuttaa vahvasti huoneessa oleskeleviin ihmisiin, sisustus on suunniteltava harkiten. Punaisen tapetin vaikutusta voi hillitä valitsemalla vaaleamman punaisen sävyn. Sillä sisustaminenkin on helpompaa. Punaiseen sopivat erityisesti valkoinen, musta ja harmaa, sillä ne eivät riitele punaisen kanssa. Värikylläinen punainen tapetti heijastaa huoneeseen runsaasti punaista valoa. Jos muut huoneen seinät ovat valkoiset, punainen seinä saa ne näyttämään lämpimämmiltä, mikä koetaan usein hyväksi asiaksi.

Punainen tehostetapetti on rohkea ja fiksu valinta

Jos mielit punaista tehostetapettia, valitse rohkeasti kylläinen ja voimakas punaisen sävy. Se kiinnittää taatusti huomion. Rohkea mutta trendikkään tyylikäs valinta ovat esimerkiksi valkoiset kalusteet punaisen tehostetapetin edessä. Punainen tehostetapetti sopii loistavasti yhteen valkokehyksisten taulujen ja muiden valkoisten esineiden kanssa. Punainen on hyvä tapetin väri, sillä punainen antaa muita värejä enemmän energiaa. Se lisää pirteyttä, virkeyttä ja luovuutta.

Miksi Photowall pitää punaisista tapeteista?

Tiedämme, että punaisesta tapetista voi saada elämään kaivattua potkua. Kun haluat yllättää ystäväsi ja vieraasi, suosittelemme punaista tapettia ja valkoisia yksityiskohtia. Se on moderni ja tyylikäs valinta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.