Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Kasvihuoneeni Akvarelli 3 - Canvastaulu - Olohuone

24330

aihetta

Canvastaulut

Seinät on helppo pukea taiteeseen, kun valittavana on tuhansia aiheita ja runsaasti eri kokoja ja muotoja. Vielä helpommalla pääset, kun tilaat canvastaulun omien mittojesi mukaan. KaLue lisääikki canvastaulumme painetaan ympäristöystävälliselle kankaalle. Ennen canvastaulun tilaamista sinun tarvitsee vain valita mieleisesi aihe ja koko sekä päättää, minkälaisen reunan haluat tauluun.

Canvastaulu ja kiilakehys

Voit tilata canvastaulun joko kiilakehyksen kanssa tai ilman. Kangas on helppo pingottaa kiilakehykseen itse ilman työkaluja. Kaikki kehyksen kiinnittämiseen tarvittava on mukana paketissa, joka sisältää myös ripustustarvikkeet. Kehys on valmistettu saarnesta ja se on 30 mm paksu.

Canvastaulut verkosta

Olemme jakaneet aiheemme eri kategorioihin värien ja huoneen mukaan, jotta sinun olisi helppo löytää etsimäsi. Voit suodattaa hakua myös kiinnostuksen kohteidesi ja oman makusi mukaan. Kun olet löytänyt mieleisesi aiheen, voit tilata sen helposti kotiisi käden käänteessä. Sinun ei tarvitse kirjautua sisään tai luoda asiakastiliä, vaan voit valita canvastaulujemme laajasta valikoimasta haluamasi ja siirtää sen yhdellä napsautuksella ostoskoriin. Painamme canvastaulut tilauksesta ja toimitamme tuotteet 1–3 päivässä. Paketin mukana toimitetaan aina asennusohjeet.

Ensiluokkaista laatua

Painojälki on erittäin laadukas eikä haalistu auringonvalossa. Tilaamasi tuotteet toimitetaan aaltopahvilaatikossa, joka on valmistettu osittain tai kokonaan kierrätysmateriaalista. Voit ripustaa taulusi seinälle puisessa kiilakehyksessä, joka on täysin kierrätettävä. Lataa ympäristöohjelmamme, jos haluat lukea lisää työstämme ympäristön hyväksi.

Kaikenkokoiset canvastaulut

Canvastaulut suuressa tai pienessä koossa, neliskulmaisena tai pitkulaisena. Sinä päätät! Vinkkimme oikean koon valintaan on käyttää maalarinteippiä, joka ei jätä seiniin jälkiä, ja teipata seinään erikokoisia alueita, kunnes löydät omalle seinällesi sopivat mitat. Tauluja ei kannata ripustaa liian ylös seinälle, mutta samalle seinälle voi hyvin ripustaa erikokoisia tauluja kauniiksi yhdistelmäksi.

Canvastauluja koko seinän mitalta

Joskus voi olla vaikeaa valita vain yhtä aihetta canvastauluun, joten miksipä et ripustaisi samalle seinälle kahta, kolmea, neljää tai vielä useampaa taulua? Käytä asennuksessa apuna vesivaakaa ja mittaa, jotta canvastaulut tulevat suoraan. Voit laatia myös luonnoksen ennen taulujen ripustamista. Aseta taulut lattialle, jos tilaa on riittävästi, tai piirrä taulut paperille. Ripusta taulut siten, että ne ovat suorassa linjassa joko ylä- tai alareunasta. Näin seinästä ei tule levottoman näköistä ja aiheiden yhdisteleminen on helpompaa.

Eri suunnittelijoiden canvastaulut

Haluamme, että löydät aina mieleisesi canvastaulun. Valikoimaamme kuuluu kiinnostavien suunnittelijoiden, luovien valokuvaajien ja upeiden kuvittajien suunnittelemia canvastauluja, joiden aiheet sopivat niin olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen kuin eteiseenkin. Aiheet edustavat eri muotokieliä, joten canvastaulut sopivat moneen eri tyyliin, persoonallisuuteen ja tilaan.

Suuret canvastaulut

Huoneen tunnelmaa on helppo muuttaa suurella canvastaululla. Se voi antaa väriä valkoiselle seinälle ja tuoda kotiin kukkia, struktuureja tai vaikka klassisen taideteoksen. Canvastaulumme ovat saatavilla jopa 150 senttimetrin korkuisina ja levyisinä. Ne toimitetaan rullassa, joka on pakattu tukevaan aaltopahvilaatikkoon. Asennus sujuu helposti kiilakehyksen avulla.

Canvastaulugalleria

Rustiikkisia kiviseiniä, lempiurheilulaji tai kuvia aurinkokunnastamme. Ruosteenpunainen, merensininen tai taksiauton keltainen. Graafisia tai abstrakteja kuvioita tai struktuuripintoja. Canvastaulugalleriaamme kuuluu tuhansia tarkoin valittuja aiheita, joilla voit koristella seinäsi.

Lasten canvastaulut

Haluatko pientä lisämaustetta lapsesi huoneeseen? Lasten aiheet tekevät lastenhuoneesta kodikkaan, leikkisän, söpön, coolin tai mikä tahansa onkin lapsesi mieleen. Haluatko seinälle lempielokuvan hahmoja, hauskoja eläimiä, kuten kissoja tai hevosia, mielikuvituksellisia sirkusaiheita tai fantasiametsän? Meiltä löytyy myös aiheita, joissa on värikkäitä dinosauruksia, suloisia satukuvituksia ja käsin piirrettyjä metsiä upeissa väreissä. Lasten canvastaulut voi tilata joko kiilakehyksen kanssa tai ilman ja koon voit tietenkin valita itse runsaasta valikoimasta. Jos haluat antaa huoneelle vieläkin leikkisämpää ilmettä, ripusta taulu hieman erikoisella tavalla, esimerkiksi teippaamalla se kulmista. Lehtemme sisältää runsaasti luovia vinkkejä lastenhuoneen sisustamiseen!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.