Canvastaulut

Seinät on helppo pukea taiteeseen, kun valittavana on tuhansia aiheita ja runsaasti eri kokoja ja muotoja. Vielä helpommalla pääset, kun tilaat canvastaulun omien mittojesi mukaan. KaLue lisääikki canvastaulumme painetaan ympäristöystävälliselle kankaalle. Ennen canvastaulun tilaamista sinun tarvitsee vain valita mieleisesi aihe ja koko sekä päättää, minkälaisen reunan haluat tauluun.

Canvastaulut verkosta

Jotta voit löytää etsimäsi, olemme jakaneet kaikki aiheemme eri luokkiin värien ja huoneiden mukaan. Voit myös lajitella kiinnostuksen kohteidesi ja makusi mukaan. Kun olet löytänyt suosikkiaiheesi, voit tilata taulun nopeasti kotiisi, missä sitten oletkin. Sinun ei tarvitse kirjautua sisään sivustolle tai luoda tiliä, vaan voit valita laajasta canvastauluvalikoimastamme ja siirtää valintasi napautuksella kassalle. Tilauksen jälkeen painamme canvastaulun heti ja lähetämme sen sinulle valmiiksi koottuna 1-4 päivän kuluessa.

Ensiluokkaista laatua

Painojälki on korkealaatuista, eikä se haalistu auringonvalossa. Valmiiksi koottu canvastaulusi toimitetaan aaltopahvilaatikossa, joka on valmistettu kokonaan tai osittain kierrätysmateriaalista. Ympäristökäytännöstämme voit halutessasi lukea lisää siitä, miten pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksiamme.

Kaikenkokoiset canvastaulut

Canvastaulut suuressa tai pienessä koossa, neliskulmaisena tai pitkulaisena. Sinä päätät! Vinkkimme oikean koon valintaan on käyttää maalarinteippiä, joka ei jätä seiniin jälkiä, ja teipata seinään erikokoisia alueita, kunnes löydät omalle seinällesi sopivat mitat. Tauluja ei kannata ripustaa liian ylös seinälle, mutta samalle seinälle voi hyvin ripustaa erikokoisia tauluja kauniiksi yhdistelmäksi.

Canvastauluja koko seinän mitalta

Joskus voi olla vaikeaa valita vain yhtä aihetta canvastauluun, joten miksipä et ripustaisi samalle seinälle kahta, kolmea, neljää tai vielä useampaa taulua? Käytä asennuksessa apuna vesivaakaa ja mittaa, jotta canvastaulut tulevat suoraan. Voit laatia myös luonnoksen ennen taulujen ripustamista. Aseta taulut lattialle, jos tilaa on riittävästi, tai piirrä taulut paperille. Ripusta taulut siten, että ne ovat suorassa linjassa joko ylä- tai alareunasta. Näin seinästä ei tule levottoman näköistä ja aiheiden yhdisteleminen on helpompaa.

Eri suunnittelijoiden canvastaulut

Haluamme, että löydät aina mieleisesi canvastaulun. Valikoimaamme kuuluu kiinnostavien suunnittelijoiden, luovien valokuvaajien ja upeiden kuvittajien suunnittelemia canvastauluja, joiden aiheet sopivat niin olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen kuin eteiseenkin. Aiheet edustavat eri muotokieliä, joten canvastaulut sopivat moneen eri tyyliin, persoonallisuuteen ja tilaan.

Suuret canvastaulut

Suurella canvastaululla on helppo muuttaa huoneen tunnelmaa. Se voi lisätä väriä valkoisiin seiniin ja tuoda kotiisi kukkia, tekstuuria tai miksei jopa klassisen taideteoksen. Canvastaulujamme on saatavilla jopa 100 cm korkeina ja leveinä, ja ne toimitetaan valmiiksi koottuna – voit ripustaa taulusi heti!

Canvastaulugalleria

Rustiikkisia kiviseiniä, lempiurheilulaji tai kuvia aurinkokunnastamme. Ruosteenpunainen, merensininen tai taksiauton keltainen. Graafisia tai abstrakteja kuvioita tai struktuuripintoja. Canvastaulugalleriaamme kuuluu tuhansia tarkoin valittuja aiheita, joilla voit koristella seinäsi.

Lasten canvastaulut

Haluatko muuttaa lapsesi huoneen tunnelmaa? Lastenhuoneen seinälle sopivien aiheidemme ansiosta huone tuntuu kodikkaalta, leikkisältä, söpöltä tai siistiltä tai kuvastaa lapsen kiinnostuksen kohteita. Valinnanvaraa riittää suosikkielokuvan hahmoista, söpöistä eläimistä, kuten kissoista tai hevosista, leikkisiin sirkusaiheisiin tai unenomaisiin metsiin. Meiltä löytyy myös erityisesti lapsille tarkoitettuja aiheita, kuten värikkäitä dinosauruksia, söpöjä piirroskuvia satumaailmasta ja käsin piirrettyjä metsiä kauniissa väreissä. Kaikkia lapsille tarkoitettuja canvastauluja on saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa. Jos haluat luoda huoneeseen vielä leikkisämmän vaikutelman, ehdotamme, että kiinnität taulun tavallisesta poikkeavalla tavalla, esimerkiksi teippaamalla sen kulmista. Vieraile liikkeessämme , jos haluat lisää luovia vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen.
Tuotetiedot