Luonto

Luonnon majesteettisuudesta inspiraationsa saaneilla tapeteilla on kyky nostaa huone uudelle tasolle. Huolellisesti toteutettu luontotapetti voi mennä vielä pidemmälle kuvaamalla tietLue lisääyn maiseman, joka voi olla joko täynnä jännitystä eloisilla väreillä tai luoda rauhallisemman tunnelman rauhallisemmilla sävyillä. Monet luontoaiheisista seinämaalauksistamme kiehtovat aivan kuin luontoäidin luoma henkeäsalpaava maisema. Kun mietiskelevämmät orgaaniset kohtaukset ovat paikallaan, luontoseinämaalauksemme sopivat erinomaisesti makuuhuoneeseen tai muuhun kodin turvapaikkaan.

Luonnolliset valikoimat

Luonnon laajasta maailmasta ammentava seinäkoriste on erittäin monipuolinen. Jos harkitset luonnonläheistä seinämaalausta osaksi sisustussuunnitelmiasi, on parasta alkaa miettiä kohtausta, joka sopii täydellisesti huoneeseesi. Valitse teema, joka sopii myös persoonallisuuteesi ja tilasi yleistunnelmaan.

Vinkkejä luonnon seinämaalauksiin

Jotta saisit nopean näkemyksen, tarkastellaan teemana vettä. Saatat heti ajatella, että nopeasti virtaava vesi ja murtuvat aallot tai kaskadit ovat ihanteellisia valintoja kylpyhuoneeseen, mutta tämä ei ole ainoa tapa, jolla luonnollisesti kuvitettu vesi voi näyttää hyvältä asunnossa. Heijastava järvipanoraama tai tyyni meri luovat juuri sellaisen rauhoittavan tunnelman, joka sopii erinomaisesti rentoutumispaikoille, ja se on helppo saavuttaa luontoon liittyvien seinämaalaustemme avulla.

Vesi on elämää

Jos haluat energiaa, jota virtaava vesi voi tuoda, vaikkapa kodin kuntosalin seinälle, dynaamiset vesiputoukset ja virtaavat joet ovat paras tapa. Veden hohto heijastaa tietenkin aina sitä, mitä muuta ympärillä on, joten ota tämä näkökohta huomioon, kun työskentelet värimaailman parissa. Vesi ja neutraaliväriset kivet sopivat useimpiin paikkoihin, mutta saniaisten ja puiden eloisat sävyt veden läheisyydessä saavat aikaan tarkoituksenmukaisemman lähestymistavan väreihin, kun työskentelet luontoon liittyvien seinämaalaustemme kanssa.

Luonnon seinämaalausten käyttäminen kausiluontoisena harkintana

Luonnossa on hienoa se, että se muuttuu jatkuvasti. Luonnon todellisen luonteen heijastamiseksi on suositeltavaa miettiä vuodenaikojen vaihtelua. Tämän mukaisesti myös luonnon seinämaalausten valikoimamme päivittyy aina runsailla uusilla lisäyksillä.

Aikakausikappaleet

Valkoista lunta ja kristallinkirkasta sinistä taivasta täynnä olevat talvikohtaukset ovat erittäin houkuttelevia seinämaalauksia erilaisiin koti- ja toimistoympäristöihin. Syksyisten metsien ja maisemien runsaat punaiset, keltaiset ja kultaiset sävyt luovat pehmeämpiä sävyjä, jotka sopivat täydellisesti pehmeisiin kalusteisiin osana sisustusta. Jos haluat jotain kirkasta, joka luo selkeän ja selkeän ilmeen, ajattele kesää ja Van Goghin elinvoimaisia auringonkukan keltaisia sävyjä, kun harkitset luontoon liittyvää seinämaalausta. Varhaiskevään kuvien pehmeämpi ulkonäkö puolestaan kertoo enemmän uudistumisesta. Sinulla on valinnanvaraa luontoseinämaalauksissamme, olipa kyse sitten sinikellopeltojen kukinnoista, orastavien versojen uudesta kasvusta tai narsissin rikkaasta keltaisesta väristä, joka kuuluttaa kevään saapumista.

Säihkyvät taivaanrannat luonnon seinämaalauksilla

Jos luulet, että taivaanrannat tarkoittavat vain kaupunkikuvia, mieti uudelleen! Taivas on ihanteellinen luontoaihe erikoismaisematapetille, koska se luo huoneeseen niin upean syvyyden tunteen. Luonnon seinämaalauksemme, jotka kiinnittävät huomiota puhtaisiin taivaankuviin, joiden ohi kenties kulkee unenomaisesti muutama pörröinen pilvi, luovat upean tilan ja henkisen vapauden tunteen. Taivaanrannekkeet, joissa on horisontti, joka yhdistää maan ja taivaan, ovat ihanteellisia laajentamaan huoneen intensiteettiä nokkelalla luonnon illuusiolla.

Henki taivaalla

Luonnon seinämaalauksissa on hienoa se, että voit valita taivaankuvan luoden toisen henkisen ikkunan. Voit valita mitä tahansa vuoriston ylle heittyvästä varhaisesta aamuhuurusta pohjoismaisen metsän yllä hehkuvan revontulen mystiseen vihreyteen. Auringonlaskujen ja auringonnousujen ansiosta sinulla on paljon enemmän värimaailmavaihtoehtoja. Keltaiset, palaneet oranssit ja syvät punaiset ovat kaikki näyttäviä valintoja luonnon seinämaalauksiin ja muihin koordinoiviin tapetteihin. Lisäksi luontoseinämaalauksissamme on myös yötaivaskohtauksia, joissa häikäisevät valkoiset tähdet tuikkivat syvän tummansinisen sametin yllä.

Luonto on todellinen suunnittelija

Kun tarkastellaan, millaisia tapetteja on vuosien varrella tehty, ei ole mikään yllätys, että luonnonelementit ovat usein olleet keskeisessä asemassa niiden suunnittelussa. Ajatelkaa lehtimuodostelmien tai simpukoiden muodostamia kuvioita, jotka molemmat toistuvat ja tesselloituvat usein lukemattomilla tavoilla. Luonnon seinämaalauksissa voidaan hyödyntää näitä ominaisuuksia ja luoda upeita geometrisia kuvioita, mutta paljon suuremmassa mittakaavassa.

Tasapainon luominen luonnon seinämaalauksilla

Mieti esimerkiksi nautiluksen kuoren lähes matemaattista eleganssia. Harkitse vaahteranlehden fraktaalimaisia ominaisuuksia, sillä se on toinen ihanteellinen valinta luontoa kuvaaviin seinämaalauksiin monenlaisissa huoneissa.Samanlainen vaikutus on nähtävissä myös monissa metsäkuvissa. Esimerkiksi viereisten lehtipuiden kauniit paljaat oksat talvella ovat tässä suhteessa erityisen tehokkaita. nämä luontoon liittyvät seinämaalaukset tuovat tilaan harmoniaa vakauttamalla erilaisia estetiikkoja.
Tuotetiedot