Sumuinen metsä - Tapetti - Olohuone

10960

aihetta

Luonto

Luonnon majesteettisuuden inspiroimalla tapetilla on kyky nostaa huone aivan uusiin korkeuksiin. Rakkaudella tuotettu valokuvatapetti voi mennä vielä pidemmälle kuvaamalla erityisen kLue lisääohtauksen luonnossa, joka on joko täynnä jännitystä ja eläviä värejä tai rauhallisempia sävyjä, joilla luodaan seesteisempi tunnelma. Useat valokuvatapettimallimme voivat vangita katseen, aivan kuten luontoäidin luoma henkeäsalpaava kohtaus. Toisissa tilanteissa on syytä käyttää mietiskelevämpää kohtausta, jotka sopivat ihanteellisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai muuhun kodin pyhättöön.

Luonnonvalinnat

Seinäkoriste, joka ottaa mallia laajasta luonnollisesta maailmasta tarkoittaa, että vaihtoehtoja on todella useita. Jos harkitset valokuvatapetin käyttämistä sisustussuunnittelun osana, on todennäköisesti paras aloittaa miettimällä kohtausta, joka sopii mielestäsi parhaiten huoneeseen. Mietitään aluksi vettä luonnonteemana. Ajattelet tietenkin välittömästi nopeasti virtaavaa vettä tai iskeytyviä aaltoja taj vesiryöppyjä täydelliseksi valinnaksi kylpyhuoneeseen. Mutta tämä ei ole ainoa tapa, jossa luonnollisesti kuvattu vesi voi näyttää hyvältä asunnossa. Heijastavat vedenpintapanoraamat ja tyynet merikohtaukset luovat juuri oikeanlaisen rauhoittavan tunnelman, joka sopii rentoutumispaikkoihin. Dynaamiset vesiputoukset ja virtaavat joet voivat olla sopivampia, jos haluat tuoda vaikkapa kotisi kuntosalin seinälle kiirehtivän veden energiaa. Veden kimaltava kirkkaus tietenkin heijastaa ympärillä olevaa, joten mieti tätä näkökulmaa valitessasi väriteemaa. Vesi ja neutraalin väriset kivat soveltuvat useimpiin paikkoihin, mutta veden äärellä olevien saniaisten ja puiden eläväiset värisävyt luovat tarkoituksenmukaisemman lähestymisen väreihin.

Vuodenaikaa koskevat huomiot

Ihmeellinen asia luonnossa on se, että se muuttuu jatkuvasti. Vuodenaikojen muutosta kannattaa ottaa huomioon mietittäessä luonnollisen maailman todellista luonnetta. Valkoista lunta ja kristallinkirkkaita sinisiä taivaita täynnä olevat talvimaisemat sopivat erittäin hyvin valokuvatapeteiksi useisiin kodin- ja toimiston tiloihin. Toisaalta syksyisten metsien ja katujen rikkaat punaisen, keltaisen ja kullan värisävyt luovat pehmeämpiä sävyjä, jotka mukautuvat täydellisesti pehmeisiin huonekaluihin sisustussuunnittelun osana. Mieti kesää, kun näet jotain kirkasta ja häpeilemättömän selkeää. Eläväiset Van Goghin auringonkukkien keltaiset sävyt ja kesäisten peltojen vihreät sävyt tekevät koko vuoden läpi kestävän vaikutuksen. Lopuksi varhaiskeväisten kuvien pehmeämpi olemus edustaa uusiutumista, olipa kyse sinikellopeltojen kukkimisesta, uusista orastavista versoista tai kirkkaankeltaisista keltanarsisseista, jotka kertovat kevään saapumisesta.

Säkenöivät taivaanrannat

Olit väärässä, jos luulit, että taivaanrannat sisältävät ainoastaan kaupunkeja. Taivas on ihanteellinen luonnonaihe tapettiteemaksi, koska se luo niin loistavan syvyysvaikutelman huoneeseen. Tämä on aivan täydellinen valinta, jos haluat huoneen näyttävän suuremmalta kuin se on todellisuudessa, Kuvat kirkkaista taivaista, joissa on ehkä muutama pumpulinpehmeä unelias pilvi, luovat upean vaikutelman tilasta ja mielen vapaudesta. Taivaanrannoissa, joissa horisontti on kuitenkin näkyvissä ja yhdistää taivaan ja maan, ovat ihanteellisia huoneen syvyyden lisäämisessä nerokkaan luonnonilluusion kautta. Horisontin sisältävällä taivaan kuvalla tapetoitava huone luo illuusion lisäikkunasta, josta avautuu näkymä maailmaan. Parasta on, että voit nyt valita tästä ikkunasta avautuvan kohtauksen ja tämä voi olla mitä tahansa aina vuoriston aikaisen aamun usvasta pohjolan metsän yllä leiskuviin mystisiin revontulten luomiin vihreisiin sävyihin. Taivaansinen luonnollisuus, auringonlaskut ja auringonnousut pystyvät luomaan useita väriteemoja. Valitsemasi valokuvatapetit ja muut tapetit, keltaiset sävyt, palaneet oranssit ja syvät punaiset sävyt ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja. Entä jos kokeilisit yötaivasta, jossa valkoiset tähdet tuikkivat samettisen syvän tummansinisen taivaan keskellä, jos aiemmat ideat eivät mielestäsi toimi?

Luonto - todellinen suunnittelija

Vuosien mittaan tehtyjä tapetteja läpikäytäessä ei ole yllättävää huomata, että luonnolliset elementit ovat usein olleet suunnittelijoiden huomion kohteena. Ajattele esimerkiksi lehtien tai simpukoiden tekemiä kuvioita, jotka molemmat toistuvat usein ja sopivat vastakkain lukemattomilla eri tavoilla. Valokuvatapeteissa voidaan hyödyntää näitä ominaisuuksia ja luoda upeita geometrisiä kuvioita mutta paljon suuremmassa mittakaavassa. Katso esimerkiksi helmiveneen lähes matemaattisen täydellistä eleganssia. Etkö vieläkään ole vakuuttunut? Ajattele yksinkertaisen vaahteranlehden fraktaalimaisia ominaisuuksia, joka tekee siitä yhden ihanteellisimmista eri huoneissa käytettävistä valokuvatapeteista. Sama efekti on löydettävissä myös useista metsäkohtauksista. Talvella lehtensä pudottavien puoden kauniit paljaat oksat ovat esimerkiksi hyvin vaikuttavia tässä suhteessa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.