Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Pyramidit - Tapetti - Olohuone

81

aihetta

Mustat tapetit

Musta tapetti luovan sisustuksen perustana. Sinä valitset kotiisi oman ainutlaatuisen tyylisi. Musta luo täydelliset puitteet luovalle sisustukselle. Et joudu toimimaan muiden värien Lue lisääehdoilla, vaan voit todella luoda jotakin ainutkertaista. Musta sopii yhteen kaikkien värien kanssa ja luo täydellisen pohjan sisustukselle.

Pitkäikäinen trendi

Tummat seinät nousivat trendiksi vuonna 2016, eikä suosio osoita laantumisen merkkejä. Mustat tai tummat tapetit voivat antaa huoneelle aivan omanlaisensa luonteen. Niillä voi tapetoida tehosteseinän, osan seinää tai vaikka kaikki huoneen seinät. Kun käytät sisustuksessasi mustaa tapettia, pidä kokonaisuus mielessä. Valitse toissijainen väri, joka tukee huoneen ilmettä ja hillitsee mustan hallitsevuutta. Sisustamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai hankalaa. Kuvittele musta tehosteseinä, oranssi sohva ja oranssi lampunvarjostin. Oranssi sopii aina loistavasti yhteen mustan kanssa. Sinä valitset värit tietenkin omien mieltymystesi mukaisesti. Luota omiin vaistoihisi, jotta viihdyt kotonasi parhaiten.

Musta tapetti ja kukat

Kukat tasapainottavat mustaa tapettia upeasti. Jos tapettisi hallitseva väri on musta, kokeile rohkeasti sisustaa erilaisilla orkideoilla. Se toimii taatusti. Kukat toimivat eloisana kontrastina mustalle seinälle ja kiinnittävät huomion luonnollisella tavalla. Jos pidät mustataustaisista kukkatapeteista, Byrackan Wallflower – Black on hyvä valinta. Se on erittäin tyylikäs ja näyttävä kukkatapetti. Pidä tämä mielessä, kun sisustat tummilla väreillä Jos valitset tummat seinät, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota valaistukseen. Se on varsin laaja aihe, ja valaistuksen suunnittelu on oma asiantuntija-alansa. Me tyydymme tässä kertomaan muutamia perustietoja valon ja värien suhteesta.

Musta tapetti imee valoa

Musta on mustaa juuri siksi, että se ei heijasta lainkaan valoa. Sen sijaan se imee valon itseensä toisin kuin valkoinen, joka puolestaan heijastaa kaiken valon. Valo on energiaa. Musta asfaltti kuumenee kesällä ja mustat farkut kuivuvat nopeammin auringossa, koska musta väri imee itseensä valon.

Valon ja värin yhteispeli

Musta siis imee valoa. Siksi mustan huoneen sisustukseen on suunniteltava riittävästi valonlähteitä. Muuten huone voi tuntua ahtaalta ja hämärältä. Mustalla kannattaa sisustaa huone, johon tulee runsaasti luonnonvaloa siihen aikaan päivästä, jolloin huoneessa useimmin oleskellaan. Huoneessa tarvitaan todennäköisesti myös tavallista voimakkaampi valaistus, ja valon lämpötilan olisi hyvä olla mieluummin viileä kuin lämmin. Tutustu kelvinasteikkoon, jolla valon lämpötilaa mitataan. Tärkeintä on tietysti, että saat sellaisen huoneen, jossa itse viihdyt. Ota kuitenkin huomioon värin ja valon vaikutus toisiinsa.

Leffafriikin tapetti

Jos olet erityisen kiinnostunut elokuvista, voit luoda olohuoneeseesi tai tv-huoneeseesi elokuvateatterimaisen tunnelman mustilla tai tummilla tapeteilla. Vaikutelma on entistä voimakkaampi, jos käytät elokuvien katseluun projektoria. Tällaisessa huoneessa katsoja suorastaan tempautuu elokuvan tapahtumiin, kun kaikki huomio keskittyy valkokankaaseen eikä sisustuksesta heijastuvaan valoon. Todelliselle elokuvan ystävälle ei riitä pelkkä valojen sammuttaminen, vaan seinien on oltava tummat. Jos olet kerran kokeillut mustia tai tummia tapetteja tv-huoneessasi, et enää koskaan halua palata vaaleisiin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.