Mustat tapetit

Musta tapetti luovan muotoilun pohjana. Voit luoda oman tyylisi. Musta on täydellinen folio luovalle sisustukselle. Se jättää sinulle vapauden käyttää mitä tahansa muita värejä, joitaLue lisää haluat käyttää luodaksesi jotain todella ainutlaatuista. Musta sopii kaikkeen ja on siksi täydellinen pohja sisustukselle.

Kestävä trendi

Tummat seinät ovat vahva trendi, joka on vain kasvanut vuodesta 2016 lähtien, eikä se näytä hidastumisen merkkejä. Mustilla tai tummilla motiiveilla varustetut tapetit voivat antaa huoneelle erityisen luonteen, olipa kyseessä sitten aksenttiseinä tai osa seinää - tai miksei vaikka huoneen hallitseva musta kuviotapetti. Pidä kokonaiskuva mielessä, kun muotoilet mustalla tapetilla, ja päätä toissijaisesta väristä, joka tasapainottaa huonetta niin, ettei musta ole liian hallitseva. Tämän ei tarvitse olla vaikeaa tai monimutkaista. Kuvittele musta aksenttiseinä, jossa on oranssi sohva ja oranssi lamppu ikkunalaudalla. Oranssi on väri, joka sopii aina hyvin yhteen mustan kanssa. Tietenkin vain sinä tiedät, millaisen huoneen haluat, ja sinun kannattaa aina seurata vaistojasi - niin olet todella tyytyväinen lopputulokseen.

Musta tapetti ja kukkia

Kukat ovat hyvä keino tasapainottaa mustan tapetin kanssa. Jos sinulla on pääasiassa mustaa, älä epäröi tyylitellä huonetta kaikenlaisilla orkideoilla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kukat luovat eloa seinän vastakohdaksi, mikä kiinnittää katseet luontevasti. Byrackan Wallflower-Black on täydellinen, jos pidät kukkatapeteista mustalla pohjalla. Se on todella tyylikäs ja tyylikäs kukkatapetti.

Mitä kannattaa huomioida tumman sisustuksen kanssa

On muutama asia, jotka kannattaa pitää mielessä valon suhteen, kun muotoilet huonetta tummilla seinillä. Valaistus on oma tärkeä osa-alueensa, ja on olemassa ihmisiä, jotka työskentelevät kokopäiväisesti valaistussuunnittelijoina. Tyydymme muutamiin perusasioihin, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten käsitellä valoa yhdistettynä väreihin.

Musta tapetti imee valoa

Musta on musta, koska mustasta pinnasta ei heijastu valoa. Sen sijaan musta pinta imee valoa - toisin kuin valkoinen pinta, joka heijastaa kaiken valon. Valo on energiaa, joten miksi asfaltti kuumenee kesällä ja miksi mustat farkut kuivuvat auringossa nopeammin? Koska musta imee valoa, tietenkin.

Valon ja värin vuorovaikutus

Nyt kun tämä on selvitetty, on varmistettava, että sisustettavaan huoneeseen tulee riittävästi valoa, koska musta imee valoa. Jos näin ei ole, huoneesi voi helposti tuntua ahtaalta ja pimeältä. On hyvä idea valita huone, johon tulee paljon luonnonvaloa niinä vuorokaudenaikoina, jolloin olet siellä useimmiten. Saatat myös tarvita hieman tavallista voimakkaampaa valaistusta, ja valon lämpötilan tulisi olla mieluiten viileämmän puolella. Voit tutustua Kelvin-asteikkoon, jos haluat lisätietoja valon lämpötilasta. Tärkeintä on tietenkin se, mitä haluat saavuttaa huoneellasi, mutta älä unohda valon ja värien yhteispeliä.

Tapetit elokuvien ystäville

Oletko elokuvaharrastaja, joka haluaa luoda aidon elokuvakokemuksen? Musta tai tumma tapetti olohuoneessa tai tv-huoneessa luo tunnelman, jota muuten voi löytää vain elokuvateatterista. Varsinkin jos käytät projektoria. Tuntuu kuin sinut vedettäisiin mukaan elokuvan juoneen, kun silmäsi voivat pysyä täysin keskittyneinä valkokankaaseen eikä valo pomppaa ympäri huonetta. Kovan luokan elokuvaharrastajalle ei riitä, että vain sammuttaa valot - myös seinien on oltava pimeät. Kun olet kokeillut tätä, et enää koskaan ripusta vaaleaa tapettia tv-huoneeseesi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.