Tutustu värisymboliikkaan punaisen kankaan tulosteessa. Tämä voimakas väri edustaa energiaa ja intohimoa ja voi herättää voimakkaita tunteita, jotka saavat sydämen sykkimään. Värin meLue lisäärkitys vaihtelee kulttuurista toiseen, mutta yhteistä kaikille on punaisen voima. Yhdistämme punaisen juhlaan, juhlapyhiin, vallankumoukseen, haluun, paloautoihin, juhlamattoihin, varoitukseen, liikkeeseen, kuumuuteen, urheiluautoihin, jouluun, kuninkaallisiin ja paaviin.

Luo sisustusteema punaisella kankaanpainatuksella

Koristele samanlaisilla sävyillä sitoaksesi sisustuksesi yhteen. Jos haluat saada yhden sisustuksen osa-alueen erottumaan, anna sille energiaa punaisen sävyillä. Tänä vuonna trendiväri on viininpunainen, joka on tummanpunaisen runsas sävyinen. Punainen sopii yhteen monien rakennusmateriaalien, kuten betonin, valkoisen marmorin, vaalean männyn ja messingin kanssa. Se on erinomainen aksenttiväri, jota on helppo lisätä muotoilun yksityiskohtiin, kuten tyynyihin, heittoihin ja kuvioihin. Viimeistelyä varten voit lisätä sopivaa sävyä olevia leikkokukkia. Värimieltymyksesi yleensä tai kotiisi liittyvät aiempiin vaikutelmiin, kokemuksiin ja arvoihin. Punainen on hallitseva väri, jolla on todettu olevan stimuloiva ja virkistävä vaikutus, mikä on tärkeää muistaa, kun sisustat lepoon ja rentoutumiseen tarkoitettuja tiloja. Suuret väripinta-alat huoneessa voivat saada meidät levottomiksi tai ärtyneiksi, jos vietämme siellä paljon aikaa. Siellä punaista kannattaa käyttää pieninä annoksina. Se on puhdasta, väärentämätöntä energiaa.

Ei punaista senttiä ja rikkauden symboleja

Käytämme mielellämme vanhoja ilmaisuja niiden merkityksen vuoksi, mutta usein emme tiedä niiden alkuperää. Vuoteen 2010 asti Ruotsissa oli käytössä pieniä pennejä, pienin kolikkomäärä, jotka oli useimmiten valmistettu punaisesta kupariseoksesta. Kun rahaa ei ole jäljellä, kun he ovat täysin varattomia, ruotsalaiset sanovat: "Minulla ei ole punaista senttiä". "Punainen matto" rullataan symbolisesti julkkiksia vastaan. Tämä tapa on peräisin ajalta, jolloin punaiseksi värjätyt kankaat olivat eksklusiivisia ja kalliita valmistaa. Tulipunaiset vaatteet olivat selvästi kalliita ja merkki varallisuudesta ja vallasta. Nykyään punainen sametti saattaa tuoda mieleen elokuvateatterit, niiden täytetyt punaiset tuolit ja paksut verhot. "Punaiset päivät" ovat Ruotsissa samat kuin pankkipäivät Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ne ovat peräisin varhaiskeskiajalta, jolloin pyhät päivät merkittiin kirkon kalenteriin punaisella.

Originaaliset punaiset kankaankuvapainatuksemme ovat ihastuttavia sisustuksen yksityiskohtia

. Punainen on varoittava väri. Se kiinnittää nopeasti huomion. Liikenteessä sitä ovat punainen stop-merkki, liikennevalot ja autojen jarruvalot. Se korostaa upeaa sisustusta - punaista samettisohvaa tai keittiössä olevaa suussa sulavaa Italialaiset tomaatit -motiivin kangaspainosta.

Punainen väri ja sisustus

Punainen merkitsee monia asioita ja sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä väreistä sisustuksessa. Romantiikan ja intohimon väri, punainen on aisteja kiihdyttävä väri. Tämä hämmästyttävä väri voi olla nykyaikainen, perinteinen, maalaismainen tai ajaton, riippuen sävystä ja asiayhteydestä. Ripaus väriä voi jopa lämmittää värin sinistä ja valkoista. Se voi jopa lisätä draamaa, kun punaista käytetään tilan päävärinä. Näillä, kuten Red Canvas Prints -värillä, punaista väriä voidaan käyttää seinillä, jotta huoneesta tulee intiimimpi. Punainen ei ole koskaan tylsä, ja jos haluat huoneeseesi hieman seikkailua, älä ujostele käyttää tätä väriä. Tulet varmasti rakastamaan ripaus punaista, sillä väri muuttaa jotain tavallista täysin poikkeukselliseksi.
Tuotetiedot