By Passionate People

Uskomme, että kodin seinät vaikuttavat vointiimme! Meiltä löydät itsellesi sopivat tapetit ja taulut. Teemme työtämme intohimoisesti ja huolellisesti, jotta sinä pystyt tekemään kodistasi omaa persoonallisuuttasi kuvaavan.

Photowallin tarina

Ajatus Photowallista syntyi vuonna 2006, kun Niklas ja Charlie Johansson olivat huomanneet, että persoonallisen seinätaiteen tarjonta oli varsin rajallinen. Veljeksillä oli tekninen tausta ja valtava kiinnostus designia kohtaan, joten he päättivät kokeilla jotakin uutta: tapettien painamista digitaalisesti. Veljeksillä ei ollut lainkaan kokemusta painoalasta, kun he ostivat ensimmäisen painokoneensa vuonna 2006. Siitä Photowall kuitenkin sai alkunsa. Yrityksen liikeidea perustui laatuun, luovaan designiin ja räätälöityihin tuotteisiin. Nykyään Photowall on vakiintunut yritys, jolla on toimisto ja oma tapettituotanto Tukholmassa. Kuten yrityksen alkutaipaleellakin, meitä ajaa edelleen eteenpäin halu luoda ja testata jatkuvasti uusia ideoita.

Luovuutta ja designia sinulle

Asiakkaamme sisustavat tapeteilla ja tauluilla, joista he pitävät ja jotka ilmentävät heidän persoonallista tyyliään. Etsimme jatkuvasti uusia suunnittelijoita, tunnettuja tuotemerkkejä ja kiinnostavia kuvittajia, jotta voimme tarjota innostavaa seinädesignia. Me haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden käyttää luovuuttaan ja koristella seinänsä juuri sellaisilla aiheilla ja kuvioilla, jotka ovat heidän mieleensä.

Innovaatiot etusijalla

Meille seinä on kuin suuri tyhjä taulu, jolla asiakkaamme voivat leikitellä luovasti eri värejä ja muotoja käyttäen. Digipainotekniikalla pystymme luomaan lähes mitä tahansa: painamaan asiakkaan oman kuvan tai luomaan tapettiaiheen, joka ulottuu koko seinän tai taulun pituudelle. Koska olemme täysin digitaalinen yritys, voimme painaa tuotteet heti tilauksen saatuamme ja asiakkaan omien mittojen mukaan. Näin syntyy täysin uniikki ja asiakkaan näköinen lopputulos.

Made in Sweden, with love

Luovassa pääkonttorissamme Tukholmassa meillä on sekä toimisto että tapettituotanto, ja tuotteemme valmistetaan aina parhaalla mahdollisella tarkkuudella. Olemme halunneet pitää tuotannon lähellä, jotta voimme taata tuotteiden laadun ja olla varmoja siitä, että kaikki tuotteiden parissa työskentelevät ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin työssään.

Toivottavasti ympäristö on yhtä lähellä sydäntäsi kuin se on meidän. Ympäristöperiaatteissamme kerromme tarkemmin, miten minimoimme ympäristövaikutuksemme.

Koti kertoo, keitä olemme tai keitä haluaisimme olla. Se heijastaa syvintä olemustamme ja kiinnostuksen kohteitamme ja kertoo, millaisina haluaisimme muiden meidät näkevän. Koti on turvallisuuden tyyssija, missä elämme suurimman osan elämästämme. Uskomme, että kodin seinät vaikuttavat vointiimme. Siksi tehtävämme on auttaa ihmisiä täyttämään seinät jollakin merkityksellisellä pelkän maalipinnan sijasta. Meiltä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tai sitten luomme sinulle sellaisen. Teemme työtämme intohimoisesti, huolellisesti ja pilke silmäkulmassa, jotta sinä pystyt tekemään kodistasi omaa persoonallisuuttasi kuvaavan. Sillä ei ole väliä, kuka olet ja mistä pidät – persoonallisuus on elämän suola!