Lastenhuone

Vauvan ensimmäinen huone on paikka, jossa voi halailla, leikkiä ja viettää mukavan rentouttavan päivän. Muotoile lastenhuone kauniilla tapeteilla, ihanilla väreillä ja inspiroivilla kLue lisääoristeellisilla yksityiskohdilla - nämä ovat meidän neuvomme vauvanhuoneen sisustamisessa. Vauva on pian tulossa - joten parempaa aikaa lastenhuoneen sisustamiseen ei olekaan. Selaa värejä, tapettikuvioita, yksityiskohtia ja vauvatuotteita. Hyvä tapa aloittaa on miettiä, miten haluat käyttää huonetta. Tarvitsetko pinnasängyn, mukavan tuolin ja vaihtopöydän, vai haluatko sen olevan vain viihtyisä ja tyylikäs? Vauvat eivät ole vielä tarpeeksi vanhoja voidakseen vaikuttaa, joten voit sisustaa lastenhuoneen miten haluat. Jos kuitenkin haluat välttää liikaa remonttia ja haluat, että huone kehittyy vauvan kasvaessa, valitse huonekalut, tapetit ja sisustus, joita voit päivittää sen sijaan, että vaihtaisit ne kokonaan.

Vinkkejä lastenhuoneen tapetointiin

Tapetit pastelliväreillä, leikkisillä kuvioilla tai oppimista edistävillä motiiveilla, kuten A Bugs World - Pink by Sne design tai Team Hawaiin ABCedarian. Voit valita lastenhuoneessa vapaasti, mutta muista, että sinä ja vauva vietätte siellä todennäköisesti paljon aikaa, vaikka vauva nukkuisikin toisessa huoneessa, joten on tärkeää, että tapetti tuo iloa ja harmoniaa huoneeseen. Aloita mieleisistäsi väreistä ja valitse sitten eloisat motiivit, joista löydät uusia yksityiskohtia lähes joka päivä, tai tyylikäs tapetti hillityissä väreissä - tutustu Acne JR:n Chester - Grey -tapettiin tai Andreas Engesvikin Rain Sky -tapettiin. Seinät eivät ole ainoa pinta, jonka voit tapetoida lastenhuoneessa. Tämä on huone, jossa tapetilla ovessa, osassa seinää tai katossa voi olla suuri merkitys. Aurinkokunta- ja Heijastussumu-tapettimotiivimme sopivat täydellisesti kattojen tapetointiin. Voit myös yhdistää maalia ja tapettia tai valita kaksi suosikkimotiiviasi, jotka sopivat yhteen. Poimi esimerkiksi vilkkaan tapetin pääväri yhdistämällä se toiseen, rauhallisempaan motiiviin. Lastenhuoneen motiiveja valitessasi ei tarvitse rajoittua lapsikuvioihin. Lastenhuoneen tapetit voivat olla mitä tahansa toistuvista kuvioista klassisiin kuvioihin, rauhoittavista metsistä monimutkaisiin abstrakteihin. Tutustu esimerkiksi Cecilia Carlstedtin Cosmic Abstractioniin, By Mayn Confettiin tai Lilesadin Marble 2.0 Nudeen.

Styling-tiedot ja vinkit

Tärkeintä lastenhuoneen sisustamisessa on, että kaikki tuntevat olonsa siellä kotoisaksi, olipa kyseessä sitten aikuinen tai vauva. Pidä huonekalut minimissä ja priorisoi ylimääräinen lattiapinta-ala sitä varten, kun vauva alkaa ryömiä tai haluaa vain rentoutua vauvajumppaan. Kotoisa leikkimatto ja vaipanvaihtopöydän yläpuolella oleva vauvakännykkä ovat parhaita vinkkejämme. Hanki myös hyvä säilytyspaikka hammasrenkaille ja rakennuspalikoille, jotta ne on helppo siivota yöksi. Jos vauva nukkuu huoneessa, kokeile tunnelmallista valaistusta, musiikkia soittavaa vauvakännykkää pinnasängyn yläpuolelle ja mukavaa istumapaikkaa aikuiselle.

Miten sisustaa lastenhuone

On tärkeää pitää aina mahdollisimman paljon lattiatilaa vapaana. Useimmissa lastenhuoneissa on pieni määrä huolellisesti valittuja huonekaluja, joten olemme keränneet parhaat vinkkimme huoneen sisustamiseen: Älä pidä painavia esineitä, kuten hyllyjä tai lamppua pinnasängyn yläpuolella - ne saattavat vaikuttaa uhkaavilta. Jos mahdollista, älä aseta pinnasängyn päätä ikkunan alle, sillä valo voi häiritä vauvaa, kun on aika nukkua. Pinnasängyn pään asettaminen seinää vasten luo suuremman turvallisuudentunteen. Hanki lastenhuoneeseen hyvät säilytystilat, mutta muista, että lipastot ja kirjahyllyt on kiinnitettävä seinään, jotta ne eivät pääse kaatumaan, kun vauva alkaa nousta seisomaan. Laita säilytystilat vauvan ulottuville, jos mahdollista. Kun vauva on alkanut ryömiä, paras neuvomme on, että lattialla on kivoja säilytyslaatikoita, jotta värikkäät lelut ovat helposti ulottuvilla.

Hyvä valaistus

Valaistus merkitsee lastenhuoneessa enemmän kuin luuletkaan. Se riippuu tietysti siitä, miten aiot käyttää huonetta. Tarvitset hyvää yleisvalaistusta, jos huoneessa on vaihtopöytä, mutta ympäristön valaistus on erityisen tärkeää, kun halataan ja leikitään. Hanki kattovalaisin, mieluiten himmennin, ja lisää satujen valoja, jotka luovat kodikasta tunnelmaa, sekä yöpöytä- tai pöytävalaisin, jonka voi jättää päälle yöksi, jos vauva haluaa vähän valoa. Yövalo helpottaa myös vauvan tarkistamista yöllä.

DIY-vinkkejä tapetilla ja ilman

Lastenhuoneen sisustamiseen voi tehdä paljon itse. Jos olet taitava käsissäsi, voit tehdä uniikkeja kuvakiskoja, säilytyslaatikoita ja jopa huonekaluja. Voit kuitenkin käyttää tapettia pienempiin projekteihin - kaikkeen värikkäistä viireistä, pinnasängyn päälle ripustettavasta vauvakännykästä tai tähtien, pallojen, höyhenten tai vaikkapa ilmapallojen koristeellisista leikkauksista. Käytä tähteeksi jäänyttä tapettia tai tapettinäytteitä projektiin, josta tulee varmasti hauska ja hurmaava. Vieraile blogissamme, josta löydät vinkkejä ja tapettien askarteluoppaita.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1