Makuuhuone

Vaihda päiväpeitto, korjaa sängynpääty tai maalaa yöpöydät uudelleen, ja yhtäkkiä sinulla on aivan uusi makuuhuone. Uudet lukuvalot eivät ole koskaan väärässä, ja miksi et tietenkään Lue lisääripustaisi ylös kankaita? Voit luoda makuuhuoneeseesi aivan uudenlaisen tunnelman vain säätämällä muutamia pieniä yksityiskohtia.

Transform the room with canvas prints

Aseistaudu suosikkimotiiveillasi ja seikkailumieltäsi, ja voit muuttaa makuuhuoneesi täyttämällä seinät taiteella. Aloita valitsemalla joitakin printtejä, joista pidät. Voit yhdistää kankaalle painettuja grafiikoita, maalauksia ja lastesi piirustuksia. Sinun ei tarvitse tehdä koko seinää kerralla. Anna sen muotoutua vähitellen. Mitä tahansa kuvia ja painatuksia valitsetkin, yritä pitää tunnelma yllä valitsemalla sama tyyli tai värivalikoima. Aloita keskeltä, kun alat ripustaa kuvituksia, jotta jää tilaa lisätä kuvia, kun löydät lisää mieleisiäsi motiiveja. Joskus ei ole helppoa valita useiden vedosten välillä, ja sinun on luotettava vaistoosi ja muiden perheenjäsenten apuun ja heidän näkemyksiinsä. Siksi on hyvä olla kiirehtimättä - käytä aikaa päättäessäsi, mistä pidät, etenkin makuuhuoneessa, jossa haluat viettää paljon aikaa rauhassa ja hiljaisuudessa. Helpottaaksemme asioita olemme listanneet muutamia hyviä värejä, joista kannattaa aloittaa, kun valitset motiiveja makuuhuoneeseen. Vaaleanpunaiset sävyt ovat rauhoittavia ja monille rakkauden väri. Sekä tummat että vaaleat pinkit sopivat erinomaisesti makuuhuoneen seinille. Vihreä on väri, joka henkii rauhaa ja hiljaisuutta, minkä vuoksi se on hyvä valinta makuuhuoneen kuvioihin. Punaisen välähdys on täydellinen aksenttiväri seinillä olevissa maalauksissa ja graafisissa tulosteissa. Harmaa ja musta sopivat kaiken kanssa. Okei, ehkäpä menemme hieman liian pitkälle, mutta on totta, että sekä harmaa että musta sopivat hyvin makuuhuoneeseen, olivatpa ne sitten perusvärejä tai yksityiskohtia.

Pienillä muutoksilla suuri vaikutus

Uusi heitto, tyynyt ja verhot ovat pieniä yksityiskohtia, joita on helppo muuttaa, mutta joilla on suuri vaikutus. Nämä ovat asioita, jotka voivat olla hieman leikkisämpiä ja erottua huoneen nykyisestä värivalikoimasta, sillä voit muuttaa niitä aina, kun siltä tuntuu. Voit myydä vanhoja tavaroitasi kirpputorilla tai lahjoittaa niitä ystäville ja tuttaville.

DIY

Oletko ollut silmäillyt uusia yöpöytiä tai kenties uutta lipastoa? Mikset sen sijaan uudistaisi jo olemassa olevia tavaroitasi? Yleensä tarvitset vain mielikuvitusta ja tilkan maalia. Maalaa yöpöydät uudelleen ja valitse jalkoihin kontrastiväri, jos haluat saada huoneeseen leikkisän tunnelman. Huonekalutarrat ja maalatut kuviot ovat helppo tapa luoda kivaa ilmettä isommille huonekaluille. Ja luo näyttävä ja käytännöllinen vaateteline ruiskumaalaamalla puun oksa.
Tuotetiedot