Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Suuri Aalto, Katsushika Hokusai - Canvastaulu - Olohuone

129

aihetta

Makuuhuone

Makuuhuoneen uudistamiseen riittää usein päiväpeitteen tai sängynpäädyn vaihtaminen tai yöpöytien maalaaminen. Myös uudet yövalaisimet ja pari canvastaulua piristävät ilmettä. Kun sisLue lisääustat makuuhuoneetta, jo muutama pieni muutos saa ihmeitä aikaan.

Canvastaulut muuttavat huoneen ilmeen

Jos haluat muuttaa makuuhuoneen seinän taideseinäksi, tarvitset vain muutaman hyvän aiheen ja ripauksen luovuutta. Valitse aluksi muutama taulu, josta pidät. Tutki graafisia canvastauluja, maalauksia ja lasten piirustuksia. Koko seinän ei tarvitse valmistua kerralla, vaan voit lisätä tauluja ajan myötä. Päädyitpä mihin tahansa kuviin ja tauluihin, huolehdi kuva-aiheiden yhtenäisyydestä esimerkiksi käyttämällä samaa väriskaalaa tai tyyliä. Aloita tauluseinän rakentaminen keskeltä seinää, jotta sinulla on tilaa laajentaa kokoelmaa uusilla tauluilla. Taulujen valitseminen voi joskus tuntua hankalalta. Taulun pitää tuntua heti oikealta ja joskus myös muiden mielipiteet on otettava huomioon. Käytä aikaa taulujen valintaan. Miettikää yhdessä, mistä pidätte. Erityisen tärkeää tämä on makuuhuoneessa, jossa vietetään paljon aikaa ja johon halutaan rauhallinen tunnelma. Helpottaaksemme valintaasi listasimme värejä, jotka sopivat hyvin makuuhuoneeseen tuleviin tauluihin. Vaaleanpunainen rauhoittaa ja on monelle rakkauden väri. Sekä tummat että vaaleat sävyt sopivat hyvin makuuhuoneen seiniin. Vihreä väri suorastaan huokuu rauhaa, joten sitä käytetään paljon makuuhuoneen tauluissa. Punainen pieninä määrinä sopii aksenttiväriksi seiniä maalattaessa tai tauluilla sisustettaessa. Harmaa ja musta sopivat kaikkialle. Taisimme harhautua hieman sivuraiteelle, mutta nämä molemmat värit sopivat hyvin makuuhuoneeseen sekä pohjaväriksi että yksityiskohtiin.

Uudista yksityiskohdilla

Tyynyt, päiväpeite ja verhot ovat helppoja vaihtaa, ja niillä voi muuttaa koko makuuhuoneen ilmeen. Tekstiilejä voi uusia vapaasti, kun siltä tuntuu – niillä voi leikitellä ja hakea särmää huoneen väriskaalaan. Vanhat tavarat voi myydä kirpputorilla tai lahjoittaa ystäville ja tutuille.

Tee itse

Oletko nähnyt huonekaluliikkeessä ihastuttavan yöpöydän tai lipaston? Mitä jos uuden ostamisen sijaan päivittäisit vanhaa? Usein siihen tarvitaan vain hieman maalia ja mielikuvitusta. Maalaa yöpöytä haluamasi väriseksi ja jalat vaikkapa hieman erikoisella värillä, jos haluat leikkisää ilmettä. Käytä koristeteippiä ja maalaa lipastoon kuvioita – helppoa ja kaunista. Tee omaperäinen vaateripustin suihkemaalaamalla luonnosta löytämäsi oksa. Näin huone saa uutta ilmettä ja sinä käytännöllistä säilytystilaa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.