Moniväriset tapetit

Useiden värien käyttäminen saman tilan sisustamisessa vaatii silmää ja suunnittelua. Kaivattu tunnelma syntyy, kun oikeat väriyhdistelmät löytyvät. Aluksi on mietittävä, millä väreillLue lisäää eri huoneet sisustetaan. Jos seinät maalataan, huoneen kalustaminen saattaa olla helppoa. Huoneesta voi tällöin kuitenkin tulla persoonaton. Siksi seinälle kannattaa mieluummin valita omaleimainen tapetti. Tapetti voi olla yksivärinen tai monivärinen. Kirjava tapetti voi aluksi tuntua hankalalta sisustuselementiltä, sillä sen on sovittava yhteen irtokalusteiden, kiinteiden kalusteiden ja taulujen kanssa.

Vinkkejä kirjavalla tapetilla sisustamiseen

Ei ole kovin vaikeaa suunnitella sisustusta, johon kuuluu monivärinen tapetti. Suunnitelmaan vaikuttaa se, mihin huoneeseen tapetti tulee. Olohuoneessa on järkevää käyttää suhteellisen neutraaleja värejä, sillä siellä on tavallisesti televisio ja useita erilaisia valonlähteitä. Suora auringonvalo vaikuttaa myös siihen, millaista valoa monivärinen tapetti heijastaa huoneeseen. Olohuone on usein kodin suurin huone, ja kirjava tapetti voi saada sen tuntumaan joko suuremmalta tai pienemmältä. Toinen huone, jossa moniväriset tapetit ovat suosittuja, on keittiö. Keittiössä tavallinen valinta on luontoaiheinen kirjava tapetti, joka sopii yhteen keittiön muiden materiaalien kanssa.

Monivärinen tapetti tehosteseinänä

Tehosteseinä on yksi suosituimmista tavoista käyttää kirjavaa tapettia. Sillä voidaan luoda monenlaisia lopputuloksia. Tehosteseinän tehtävänä on usein vahvistaa muita seiniä. Siksi monivärisen tehosteseinän hallitseva väri on valittava huolellisesti, ja sen tulee sopia yhteen huoneen muiden kolmen seinän värien kanssa. Tehosteseinästä tulee yleensä joko voimakas katseenvangitsija tai rauhoittava taustaseinä.

Huoneessa vietettävä aika vaikuttaa tapetin valintaan

Moni ei tule ottaneeksi huomioon sisustusta suunnitellessaan, kuinka paljon huoneessa vietetään aikaa. Se on kuitenkin tärkeä asia, sillä huoneen ilme vaikuttaa meihin monella tavalla. Kuten jo mainitsimme, olohuoneessa vietetään paljon aikaa. Toinen huone, jossa vietämme paljon aikaa, on makuuhuone. Makuuhuoneen sisustus ei kuitenkaan vaikuta meihin kovinkaan paljon, koska suurin osa makuuhuoneessa vietetystä ajasta kuluu nukkuessa. Sen sijaan makuuhuoneeseen on tärkeää luoda miellyttävä ja lempeä ilme niiksi lyhyiksi hetkiksi, jotka vietämme siellä hereillä ollessamme. Monivärinen tapetti sopii makuuhuoneeseen hyvin, sillä eri värit luovat miellyttävää oloa. Tavallisia valintoja makuuhuoneen sisustuksessa ovat mattasävyt ja lämpimät värisävyt sekä sävyt, jotka luovat rauhoittavaa tunnelmaa.

Photowallilla on suuri valikoima monivärisiä tapetteja

Photowallilla on paljon kirjavia tapetteja sekä vankkaa asiantuntemusta, ja autamme mielellämme sinua saamaan mahdollisimman toimivan sisustuksen. Tiedämme, että monivärinen tapetti voi olla haasteellinen ratkaisu, mutta huolellinen suunnittelu auttaa luomaan persoonallisen tilan. Juuri tässä piileekin kirjavan tapetin vahvuus.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1