Taide & design

Taide- ja design-seinämaalaukset antavat sinulle mahdollisuuden nauttia suosikkitaiteilijastasi ja -teoksistasi läheltä ja henkilökohtaisesti. Mikään ei anna huoneelle uutta elämää niLue lisääin kuin seinämaalausten muodossa oleva visuaalinen kauneus. Monet ihmiset ovat kokeneet luovuuden tunteen lisääntyneen katseltuaan suosikkikuvaansa tai tutkittuaan kriittisesti vanhan taideteoksen linjoja ja sävyjä. Tämän vuoksi yhteiskuntamme on säilyttänyt niin monia kuuluisia maalauksia, luonnoksia, veistoksia ja muita teoksia, jotka juontavat juurensa ihmiskunnan varhaisimpiin päiviin. Taide muistuttaa meitä siitä, että tilanteestamme riippumatta olemme aina vapaita seuraamaan sydäntämme ja unelmiamme. Taiteen avulla voit haaveilla aikakauteen, jolloin taiteilijoilla oli mesenaatteja ja muinaiset sivilisaatiot kukoistivat - niin usein kuin haluat.

Mestareiden seinämaalaukset

Helppo tapa pitää lähellä Edouard Manet'n tai Vincent Van Goghin kaltaisten inspiroituneiden taidemaalareiden teoksia on valita huolellisesti heidän uskomatonta taidettaan esittävä seinämaalaustyö. Aina ei ole helppoa ostaa tai ripustaa uusintapainosta seinälle, joskus fiksu tapa käyttää tilaa on visuaalisen houkuttelun avulla eikä niinkään pysähtyneillä pienillä laatikoilla naulojen tai tapsien varassa. Seinämaalaukset antavat sinulle vapauden saada seinällesi haluamasi kuvat siistissä, helposti hallittavassa muodossa. Ei pölyttyviä ripustuksia, joten sinulla on enemmän aikaa nauttia itsestäsi. Saat uudenlaista arvostusta klassikkoteosta kohtaan, kun voit katsella sitä niin suurena kuin haluat, omassa kodissasi. Vanha mestari on taidehistorioitsijat luokittelevat eurooppalaiset taiteilijat ennen vuotta 1800. Siihen voi kuulua maalauksia, etsauksia, kaiverruksia, lyijykynä- tai tussiluonnoksia. Perinteisesti vanhan mestarin taiteilijaksi tai maalaukseksi kutsuminen edellytti, että sen tekijä oli täysin koulutettu ja kuului taiteilijakiltaan. Kyse ei kuitenkaan aina ollut pelkästään koulutuksesta. Ilman intensiivistä koulutusta Euroopassa ennen vuotta 1800 syntynyt taideteos voidaan edelleen kutsua epävirallisesti vanhaksi mestariksi sen luomisen ajankohdan vuoksi. Ehkäpä huomaat omassa seinämaalauksessasi huomaavasi taiteilijan luomistyössä sellaisia puolia, jotka eivät muuten olisi olleet "kuvassa". Erilaiset tyylit voivat auttaa sinua omassa luovassa prosessissasi, jotta voit antaa mielesi harhailla ja vapauttaa taiteellisen puolesi niin kuin haluat ilmaista sitä. Nauti kuppi teetä ja rentoudu katsellessasi yhtä seinämaalauksista, joissa on ranskalaisten, italialaisten, roomalaisten ja muiden kuuluisien maailmankuulujen taidemaalareiden mestariteoksia. Se saattaa siirtää sinut keskelle eurooppalaista kahvilaa, jossa mielesi houkutellaan minilomalle. Seinämaalaukset voivat parantaa monia elämämme osa-alueita.

Taide ja muotoilu

Nopea ja helppo tapa tehdä rohkea kannanotto on käyttää uutta kuviota tai muotoilua seinämaalauksessa. Hyödynnä mahdollisuudet ilman vaivaa muuttaa koko sisustusta. Abstrakteilla tai nykyaikaisilla malleilla toteutetut seinämaalaukset auttavat sinua ilmaisemaan luovaa puolta ja tarjoavat samalla inspiraatiota pohdintaasi varten. Esimerkiksi erilaiset kukkamallit voivat auttaa pehmentämään alueen ilmettä ja pitää samalla asiat ajan tasalla. Vaikka on olemassa monia uusia ja luovia ideoita siitä, miten omaksua nykyaikaiset taidemallit, viime kädessä se on sinusta kiinni. Parhaat suunnittelijat neuvovat sinua tutkimaan seinämaalausten tyylejä, joista nautit, päättämään mukavasta väripaletista, jonka pohjalta työskennellä, ja antamaan luovuutesi sanella valitsemasi kuviot. Nykyään seinämaalauksen mahdollisuudet kotisi sisustuksessa antavat enemmän ilmaisunvapautta kuin koskaan ennen. Jos päätät, ettet enää pidä kukkakuvioista, ne on helppo vaihtaa johonkin muuhun - esimerkiksi pehmeämpiin, yksityiskohtaisempiin kukkamaalauksiin tai kenties johonkin rohkeaan ja retrohenkiseen, kuten oransseihin pyörrekuvioihin. Uudelleen keksityt sisustusmenneisyyden teemat voivat herätä eloon nykyhetkessä ilman laajoja remontteja. Valitse seinämaalaukset, ja tehtäväsi helpottuu. Tee itsellesi erikoisseinä suosikkisävylläsi turkoosilla, vihreällä tai kirkkaalla ja eloisalla seinämaalauksen graffitikuviolla. Anna seinämaalauksen, jossa Qui-Gon tuijottaa seinältäsi kaukaisuuteen, tervehtiä sinua, kun tulet huoneeseen nauttimaan elokuvista tai televisiosta. Mikä olisikaan parempi kunnianosoitus rakastamillesi asioille ja tapahtumille kuin niiden juhlistaminen kotona?
Tuotetiedot