Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Kukallinen Unelma IV - Tapetti - Olohuone

9713

aihetta

Taide & design

Taide ja design valokuvatapetit antavat sinulle mahdollisuuden nauttia suosikkitaiteilijastasi ja hänen teoksistaan. Millään et luo huoneeseesi uutta elämää paremmin kuin valokuvatapeLue lisäättien taiteen visaalisella kauneudella. Monet ovat kokeneet ihastuttavan luovuuden tunteen katseltuaan suosikkikuvaansa tai tutkittuaan tarkkaan vanhan taideteoksen linjoja ja varjostuksia. Tämän takia yhteiskunnassamme onkin säästetty niin paljon kuuluisia maalauksia, luonnoksia, patsaita ja muita taideteoksia ihmiskunnan menneiltä ajoilta. Taide muistuttaa meitä siitä, että voimme aina seurata sydämemme ääntä ja unelmiamme. Taiteen kautta pääset ajatuksissasi aina aikaan, jolloin taiteilijoilla oli omat suojelijansa tai ikivanhat kulttuurit kukoistivat.

Mestareiden valokuvatapetit

Helppo tapa pitää lähellään sellaisten inspiroivien taiteilijoiden, kuten Edourd Manet'n ja Vincen Van Goghin teoksia, on valita huolella valokuvatapetti heidän uskomattomilla taideteoksillaan. Ei ole aina helppoa ostaa tai ripustaa seinälle kopio taulusta, mutta joskus se on kekseliäämpi tapa laittaa seinälle visuaalisia houkutuksia kuin nauloilla kiinnitettävät pikkutaulut. Valokuvatapetti antaa sinulle vapaat kädet laittaa seinällesi mitä kuvia haluat siistillä ja helpolla tavalla. Et tarvitsee pyyhkiä pölyjä, joten sinulle jää enemmän aikaa nauttimiseen. Arvostat klassisia taideteoksia uudella tavalla, kun voit katsella niitä niin suurina kuin haluat omassa kodissasi. Taidehistorioitsijat luokittelevat vanhoiksi mestareiksi ennen 1800-lukua eläneet eurooppalaiset taiteilijat. Heidän tuotantoonsa kuuluu maalauksia, etsauksia, kaiverruksia ja kynällä tai musteella tehtyjä luonnoksia. Perinteisesti vanhaksi mestariksi kutsuttiin vain taiteilijoita ja taidemaalareita, jotka olivat saaneet koulutuksen ja kuuluivat taiteilijoiden kiltaan. Aina kyse ei kuitenkaan ollut koulutuksesta. Myös niitä ennen 1800-lukua eläneitä taiteilijoita, joilla ei ollut varsinaista koulutusta, voidaan kutsua epävirallisesti vanhoiksi mestareiksi. Ehkä saatat huomata omassa valokuvatapetissasi olevan taiteilijan teoksesta jotain erikoispiirteitä. Lukuisat tyylit voivat auttaa sinua omassa luomisprosessissasi ja antavat ajatuksesi vaeltaa ja vapauttavat taiteellisen puolesi toteuttamaan sitä haluamallasi tavalla. Nauti kupillinen teetä ja rentoudu katselemalla valokuvatapettia, jossa on ranskalaisen, italialaisen tai jonkun muun kuuluisan taiteilijan mestariteos. Sen avulla voit matkustaa ajatuksissasi eurooppalaiseen kahvilaan kiehtovalle minilomalle. Valokuvatapetit korostavat monia elämämme puolia.

Taide ja design

Nopea ja helppo tapa ottaa rohkeasti kantaa on käyttää valokuvatapettia uusilla kuvioilla tai designilla. Hyödynnä tarjolla olevia mahdollisuuksia muuttamatta koko sisustusta. Valokuvatapettien abstraktit tai nykyaikaiset designit auttavat sinua ilmaisemaan luovan puolesi ja samalla saat inspiraatiota päätöksiisi. Esimerkiksi monet kukkadesignit auttavat pehmentämään alueen ilmettä kuitenkin pitämällä sen nykyaikaisena. Tarjolla on lukuisia uusia ja innovatiivisia ideoita modernien designien käyttöön, mutta kaikki on kuitenkin sinun päätettävissä. Parhaat suunnittelijat kehottavat sinua tutustumaan tyyliltään sellaisiin valokuvatapetteihin, joista itse pidät ja valitsemaan haluamasi värimaailma, josta lähdet liikkeelle ja sitten annat oman luovuutesi määrätä, mitä kuvioita haluat. Tämän päivän valokuvatapetit antavat mahdollisuuden kotisi sisustamiseen vapaammin kuin koskaan aikaisemmin. Jos olet jo kyllästynyt kukka-designiin, voit helposti vaihtaa sen johonkin muuhun - kuten pehmeämpiin ja enemmän yksityiskohtia sisältäviin kukkamaalauksiin tai vaikkapa rohkeisiin retrokuvioihin, joissa on oranssejä kierteitä. Vanhan sisustuksen teemat voi uudistaa ilman kalliita remontteja. Valitse valokuvatapetti ja hommasta tulee helpompi. Luo kotiisi tehosteseinä turkoosin tai vihreän suosikkisävyilläsi tai vaikkapa graffitivalokuvatapetin kirkasvärisellä ja eläväisellä kuviolla. Laita seinällesi valokuvatapetti kaukaisuuteen tuijottavasta Qui-Gonista, joka tervehtii sinua tullessasi huoneeseen, jossa voit katsella elokuvia tai televisiota. Mikä olisikaan parempi kunnianosoitus rakastamillesi asioille ja tapahtumille kuin sijoittaa ne kotiisi?
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.