Olohuone

Olohuoneen uudistaminen voi tuntua suurelta ja kalliilta hankkeelta. Joskus kuitenkin riittää, että vaihdat maton, ripustat uusia kankaita tai lisäät tyynyjä, jotta tunnelma muuttuu. Lue lisääTässä ovat nopeat ja helpot vinkit, joilla saat olohuoneeseen uuden ilmeen.

Henkilökohtaiset tulosteet seinälle

Kuvien vaihtaminen on nopea ja helppo tapa antaa olohuoneellesi täysin uusi tunnelma. Sinun tarvitsee vain valita seinätaidetta, josta pidät. Luota vaistoihisi, mutta kannattaa varmistaa, että seinälle ripustettava taide sopii muuhun kotiin.

Kangastulosteet

Ennen kuin alat ripustaa kangastulosteita, olemme koonneet muutamia ehdotuksia, jotta voit välttää turhien reikien poraamisen seiniin. Pidä aina mittanauha ja vesivaaka käden ulottuvilla, jotta voit varmistaa, että tulosteet ovat oikealla etäisyydellä toisistaan ja että olet ripustanut ne suoraan. Aiotko ripustaa useamman kuin yhden kankaanpainatuksen? Käytä lähtökohtana seinän kokoa ja muotoa. Leveällä seinällä vedokset on parasta sijoittaa vaakasuoraan, kun taas ohuella seinällä ne näyttävät parhaimmilta pystysuoraan aseteltuina, varsinkin jos isommat vedokset ripustetaan pienempien yläpuolelle. Jos aiot käyttää galleriaseinää, ripusta vedokset kultaisen leikkauksen mukaisesti tai aseta ne linjan suuntaisesti. Mutta jos uskallat, voit jättää kaikki neuvot huomiotta ja ripustaa vedoksia sattumanvaraisesti - sekoita kokoja, kehyksiä ja motiiveja ja ripusta ne miten haluat. Tällöinkin on hyvä ensin visualisoida seinä joko luomalla tunnelmataulu tai asettelemalla kuvitukset ensin lattialle ja siirtelemällä niitä, kunnes olet tyytyväinen.

Tarkat yksityiskohdat ratkaisevat

Joskus vain muutama pieni muutos olohuoneeseen riittää luomaan kokonaan uuden ilmeen. Se on ystävällisempää lompakolle ja tarkoittaa, ettei kaikkea tarvitse etsiä kerralla. Muista kuitenkin, millaisen värivalikoiman ja tyylin haluat huoneeseen, jotta saat haluamasi vaikutelman, kun vaihdat mattoja, verhoja, lamppuja ja muita yksityiskohtia.
Tuotetiedot