Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Kasvihuoneeni Akvarelli 3 - Canvastaulu - Olohuone

77

aihetta

Olohuone

Olohuoneen sisustuksen uusiminen saattaa kuulostaa suurelta ja kalliilta hankkeelta. Joskus muutokseen kuitenkin riittää, kun vaihdat maton, ripustat pari uutta canvastaulua tai lisääLue lisäät muutaman sohvatyynyn. Kokosimme tähän parhaat vinkkimme olohuoneen uudistamiseen helposti ja nopeasti.

Persoonallisia tauluja seinälle

Taulujen vaihtaminen on nopea ja helppo tapa antaa olohuoneelle uutta ilmettä. Valitse vain sellaista seinätaidetta, josta pidät! Luota rohkeasti omaan makuusi, mutta pienenä vinkkinä mainittakoon, että taulujen on hyvä sopia yhteen muun sisustuksen kanssa.

Näin ripustat canvastaulut – helposti

Kokosimme tähän muutamia neuvoja, joiden avulla vältät koko seinän rei’ittämisen, kun kiinnität canvastauluja seinälle: Pidä aina vesivaakaa ja mittanauhaa käden ulottuvilla, jotta saat taulut sopivalle etäisyydelle toisistaan ja vältät vinot taulurivit. Kun haluat ripustaa useita canvastauluja, ota huomioon seinän koko ja muoto. Leveälle seinälle taulut sopivat parhaiten vaakasuorassa linjassa. Kapealla seinällä taulut pääsevät oikeuksiinsa pystysuorassa rivissä erityisesti, kun ripustat isoimman taulun pienten yläpuolelle. Kun luot tauluseinää, muista muutama asia: Voit ripustaa taulut esimerkiksi kultaisen leikkauksen mukaan tai samaan linjaan. Jos olet rohkealla tuulella, voit myös unohtaa kaikki säännöt ja ripustaa taulut sekaisin – sekoita erikokoisia tauluja sekä erilaisia kehyksiä ja aiheita ja luo omannäköisesi kokonaisuus. Visualisoi kuitenkin seinä etukäteen joko tekemällä moodboard tai asettelemalla taulut lattialle ja siirtelemällä niitä, kunnes olet tyytyväinen.

Pienet mutta tärkeät yksityiskohdat

Joskus vain muutama pieni muutos riittää tekemään olohuoneesta kuin uuden. Tällä tavoin säästät rahaa, eikä sinun tarvitse löytää kaikkia sisustustuotteita samalla kertaa. Valitse kuitenkin yhtenäinen väriskaala ja tyyli, kun vaihdat mattoja, verhoja, sisustusyksityiskohtia ja kattovalaisinta, jotta huone saa oikean ilmeen.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.