Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Leijona - Canvastaulu - Olohuone

389

aihetta

Musta canvastaulu

Mustat canvastaulut ajattomaan tunnelmaan. Mustaan väriin liittyy monenlaisia mielleyhtymiä: voima, pelko, tyylikkyys ja hienostuneisuus. Musta on itse asiassa väritön. Mustan canvastLue lisääaulun valitseminen on melko helppoa, koska tarjolla on laaja valikoima mustia canvastauluja.

Stailaus mustilla canvastauluilla

Sinun kannattaa suunnitella hieman ennakkoon mustan canvastaulun ostamista. Musta on kontrastiväri ja dominoivana se voi olla liian voimakas. Harmaan sävyt mustan kanssa ovat suosittuja monissa kodeissa. Musta canvastaulu seinällä antaa ajattoman mutta modernin ilmeen. Mustat canvasaiheet voivat lievittää katsojan stressiä. Teinien huoneissa on usein kirkkaita värejä ja yksiväriset seinät sekä todellisia väripommeja tai erottuvia puhtaita mustia kuvioita canvastauluissa tai julisteissa. Ihmisen aivot omaksuvat helpommin asioita mustasta canvastaulusta, koska silloin alitajuntamme ei tarvitse kohdistaa huomiootaan siihen, mitä muut värit tarkoittavat. Huoneen pohjasuunnitelma on tärkeä, koska sen avulla voimme hahmottaa kuinka koko ja muoto vaikuttavat tilaan ja siellä vieraileviin. Usein musta canvas toimii parhaiten isokokoisena, joten suosittelemme sitä seinälle, jossa on paljon tilaa. Jos haluat canvaksen herättävän erityistä huomiota vieraissasi, yhdistä siihen yksityiskohta voimakkaalla tai huomiota herättävällä värillä. Punaiset seinät ja mustat canvastaulut Yhdistämällä punaisen tehosteseinän ja mustan canvastaulun saat modernia trendikkyyttä. Tässä tapauksessa mustan ei tarvitse olla canvaksen dominoiva väri. Ripaus valkoista mustassa canvaksessa tuo lisäefektiä seinälle.

Photowallin mustien canvastaulujen valikoima

Me täällä Photowallilla tiedämme, kuinka tehokas musta canvas on seinällä. Sen takia meillä onkin laaja valikoima mustia canvastauluja. Musta canvastaulu lisää tyylikkyyttä ja ajattomuutta modernia ilmettä poistamatta. Suosittelemme todellakin mustan canvastaulun ostamista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.