Musta canvastaulu

Mustat kangaspainatukset tarjoavat ajattoman kokemuksen. Mustalla värillä on monia assosiaatioita: voimaa, pelkoa, eleganssia ja hienostuneisuutta. Musta on itse asiassa muiden värienLue lisää puute. Mustan kankaanpainatuksen valitseminen on yleensä helppoa, koska mustia kankaankuvia on laaja valikoima.

Styling mustilla kangaspainatuksilla

Sinun on tehtävä hieman suunnittelua ennen mustan kankaanpainatuksen ostamista. Musta on kontrastinen väri ja voi olla ylivoimainen, jos siitä tulee hallitseva. Musta yhdistettynä harmaan vivahteisiin on suosittu yhdistelmä monissa kodeissa. Musta kangastuloste seinällä tekee ajattoman mutta modernin vaikutelman. Mustat kangasmotiivit voivat vähentää katsojan stressiä. Teinien huoneissa on usein elinvoimaisia värejä yksivärisillä seinillä ja todellisia väriräjähdyksiä - tai silmiinpistäviä, puhtaita mustia kuvioita - kankaankuvissa tai julisteissa. Ihmisaivot omaksuvat helpommin sen, mitä mustalla kangaspainatuksella viestitään, koska emme tarvitse keskittyä alitajuisesti siihen, mitä kukin väri saattaa tarkoittaa. Huoneen pohjapiirroksesta riippuen on tärkeää ymmärtää, miten koko ja kuvio vaikuttavat tilaan ja sen kävijöihin. Usein musta kangas toimii parhaiten isona, joten suositellaan seinää, jossa on paljon tilaa. Jos haluat, että kävijät kiinnittävät kankaaseen erityistä huomiota, yhdistä se voimakkaan tai näkyvän värisen yksityiskohdan kanssa. Punaiset seinät ja mustat kangastulosteet Yhdistä punainen aksenttiseinä ja musta kangastuloste modernin trendin vangitsemiseksi. Tässä tapauksessa mustan värin ei tarvitse dominoida kangasta. Hieman valkoista mustalla kankaalla tuo lisäefektiä seinälle.

Photowallin valikoima mustia kangastulosteita

Me Photowallilla tiedämme, kuinka tehokas musta kankaalle voi olla seinällä. Siksi meillä on laaja valikoima mustia kangaspainatuksia. Musta kangaspainatus lisää tyylikkyyttä ja ajatonta vetovoimaa menettämättä modernia kosketusta. Suosittelemme lämpimästi mustan kankaanpainatuksen ostamista.

Mustan värin merkitys

Musta yhdistetään valtaan, eleganssiin, muodollisuuteen, kuolemaan, pahuuteen ja salaperäisyyteen. Se on salaperäinen väri, joka on yhdistetty pelkoon ja tuntemattomaan. Tyypillisesti värillä on negatiivinen konnotaatio. Se symboloi myös voimaa ja auktoriteettia, sillä musta on hyvin muodollinen, tyylikäs ja arvovaltainen. Kun siis seuraavan kerran käytät tätä väriä kotonasi, ajattele kaikkia niitä myönteisiä piirteitä, joita se voi antaa sinulle ja sisustuksellesi. Tulet todella hämmästymään vaikutuksista, joita se herättää huoneessasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.