Lasten huone

Uusia kiinnostuksen kohteita, uusia leluja, uusia tyylejä. Lastenhuoneet muuttuvat jatkuvasti, ja niitä on päivitettävä, jotta ne pysyisivät ajan tasalla, ja tämä pätee myös sisustuksLue lisääeen. Aina ei kuitenkaan tarvitse tehdä suuria muutoksia pitääkseen asiat ajan tasalla. Joskus riittää, että kirjahyllyyn laitetaan uusia kirjoja, seinällä olevat kuvat vaihdetaan ja sänkyyn ostetaan uudet tyynyt.

Kuuma vinkki: Uudista lastenhuoneiden tyyliä kankaankuvavedoksilla

Miksi et aloittaisi galleriaseinän kokoamista vedoksista jo silloin, kun lapsesi on vielä pieni? Se voi olla jatkuva työ, joka muuttuu lapsen kasvaessa. Aloita joillakin vedoksilla, joihin olet todella tyytyväinen, ja vaihda sitten motiivit tai kankaalle painetut vedokset, kun on aika ottaa jotain uutta - näin voit muuttaa huoneen ilmettä ilman, että sinun tarvitsee porata uusia reikiä. Voit aloittaa kokoelman parhaista vauvan raapustuksista, lasten piirustuksista ja perhekuvista. Kun lapsesi ovat hieman vanhempia, he saattavat haluta auttaa valitsemaan. Silloin on aika mennä täysillä ja todella sekoittaa värejä sekä motiiveissa että kehyksissä. muista, että lapset viettävät huoneessa eniten aikaa, joten heidän on oltava tyytyväisiä sen ulkonäköön.

Vaihda yksityiskohtia saadaksesi aivan uuden ilmeen

Ovatko lapsesi kiinnostuksen kohteet muuttuneet tai oletko kyllästynyt muotoilun yksityiskohtiin? Ennen kuin suuntaat kauppoihin, mieti, voisitko muuttaa olemassa olevaa. Sängyn voi maalata uudelleen, juliste on kuin uusi eri kehyksessä, ja laatikot voi värjätä uudelleen lapsesi uudella lempivärillä. Tutustu muuhun kotiisi. Voisitko siirtää lipaston makuuhuoneestasi lapsesi huoneeseen tai kenties kivan maton? Koko perheen hauska DIY-projekti voi koostua siitä, että löydät asioita, joita voit muokata tai siirtää uuteen paikkaan.

Sisustaminen kestäväksi

Älä unohda, että lapset kasvavat, kun valitset huonekaluja ja sisustusta lapsen huoneeseen. Kun lapsesi on siirtymässä pinnasängystä oikeaan sänkyyn, valitse ulosvedettävä sänky, jonka voi vetää ulos lapsen kasvaessa. Jos haluat, että sänky kestää pitkään, voi myös olla hyvä idea ostaa sellainen, joka on suhteellisen neutraali ja tyylikäs eikä niinkään lapsellinen, jotta sen voi maalata uudelleen, jos haluaa uuden värin. Työpöytä on toinen huonekalu, joka voi kestää koko elämän. Hyllyjärjestelmät voivat olla ihanteellisia tähän tarkoitukseen, ja työpöytää voidaan nostaa lapsen kasvaessa, tai voit käyttää vain työpöytää, jossa on säädettävät jalat tai jalustat.

Seinämaalaustaideideoita lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen tekemiseen hämmästyttävän näköiseksi on itse asiassa monia eri tapoja, joilla pääset onnistuneesti tavoitteeseesi. Yksi innovatiivisista ja luovista tavoista on seinämaalausten käyttö. Seinämaalaukset ovat nykyään trendikkäitä, sillä ne ovat helppokäyttöisiä ja niitä on saatavilla erilaisissa kauniissa malleissa. Photowallilla on hämmästyttävä seinämaalausmallisto, joka saa lastenhuoneen näyttämään upealta. Monet lastenhuoneen seinämaalaukset ovat värikkäitä, jotka saavat makuuhuoneen ja leikkihuoneen näyttämään eloisalta ja vilkkaalta. Kuten me kaikki tiedämme, lapset ovat erittäin kiinnostuneita värikkäistä esineistä. Sinänsä värikkäät seinämaalaukset ovat ihanteellisia heidän huoneisiinsa. Useimmat lapset ovat myös kiinnostuneita seinämaalauksista, jotka on suunniteltu sarjakuvahahmoilla ja saduilla. Kuten monet ehkä tietävät, on aikoja, jolloin pienokaisemme elävät näissä maailmoissa. Sarjakuvilla tai saduilla suunniteltujen seinämaalausten lisääminen auttaa heitä varmasti toteuttamaan unelmansa. Tee heidän huoneestaan erityinen lisäämällä seinämaalauksia Photowallin valikoimasta. Sinä ja pienimmät lapsesi rakastatte varmasti kuvioiden vaikutuksia heidän huoneisiinsa.
Tuotetiedot