Kukkapupu - Canvastaulu - Lastenhuone

478

aihetta

Lasten huone

Uudet mielenkiinnon kohteet, lelut ja tyylit – lastenhuone on jatkuvassa muutoksessa ja vaatii uudelleen sisustamista sitä mukaa kuin lapsi kasvaa ja kehittyy. Aina lastenhuoneessa eiLue lisää tarvita kuitenkaan isoja muutoksia, vaan joskus riittää, että kirjahyllyn kirjat ja taulut seinällä vaihdetaan ja sänkyyn ostetaan uudet koristetyynyt.

Vinkki! Muuntele lastenhuonetta canvastauluilla

Luo tauluseinä lastenhuoneeseen jo lapsen ollessa pieni. Seinän ei koskaan tarvitse olla täysin valmis, vaan se voi muuttua lapsen varttuessa. Aloita luomalla pohja, johon olet tyytyväinen, ja vaihtele aiheita tai canvastauluja, kun sen aika koittaa. Näin sinun ei myöskään tarvitse porata uusia reikiä seinään mutta saat silti huoneeseen uutta ilmettä. Aluksi voit ripustaa seinälle lastentauluja, piirroksia pääjalkaisista ja perheestä otettuja valokuvia. Kun lapsi kasvaa, hän saa itse valita mieluisiaan aiheita. Unohda jäykät kaavat ja yhdistele rohkeasti erivärisiä aiheita ja kehyksiä. Lapsi viettää paljon aikaa omassa huoneessaan, joten tärkeintä on se, että hän viihtyy siellä ja pitää seinää hienona.

Uutta tunnelmaa yksityiskohdilla

Onko makunne muuttunut tai oletteko kyllästyneet johonkin sisustusyksityiskohtaan? Miettikää ennen uuteen vaihtamista, selviättekö pienellä muutoksella. Sängyn (joka edelleen on muutoin sopiva) voi maalata, julisteen kehystää tauluksi ja laatikot pukea uusiin lempiväreihin. Katsele ympärillesi kotona. Voiko vanhempien makuuhuoneessa olleen lipaston siirtää lastenhuoneeseen tai maton siirtää uuteen paikkaan? Koko perhe saa hauskan yhteisen tee-se-itse-projektin, kun uudistatte vanhaa ja vaihtelette järjestystä.

Sisustus, joka kestää aikaa

Kun valitset huonekaluja ja muuta sisustusta lastenhuoneeseen, muista että lapset kasvavat. Kun lapsi kasvaa ulos pinnasängyssä ja on aika miettiä lastensänkyä, valitse pidennettävä lastensänky, jota lapsi voi käyttää joitakin vuosia. Jos haluat aikaa kestävän ratkaisun, valitse neutraali sänky, jossa ei ole lapsellisia yksityiskohtia ja jonka voi tarpeen tulla maalata toisenväriseksi. Kirjoituspöytä on toinen huonekalu, jota käytetään pitkään. Hyllyjärjestelmä voi toimittaa kirjoituspöydän virkaa, ja pöytälevyä voi nostaa ylöspäin lapsen kasvaessa. Pöytänä toimii hyvin myös levy, jonka alla on pukkijalat tai laatikoita.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.