Sumuinen metsä - Harmaa - Tapetti - Keittiö

1676

aihetta

Mustavalkoiset valokuvatapetit

Ensimmäisen onnistuneen valokuvan, joka on säilynyt meidän päiviimme saakka, otti vuonna 1826 ranskalainen keksijä Joseph Nicéphore Niépce. Valokuvan nimi on “La cour du domaine du GrLue lisääas” (näkymä Le Grasin ikkunasta), ja siinä on näkymä Chalon-sur-Saônen kaupunkiin Josephin työhuoneesta. Valotusaika oli noin kahdeksan tuntia, minkä takia kuvan valo on hieman erikoinen, koska aurinko on tietenkin siirtynyt taivaalla näiden kahdeksan tunnin aikana. Paljon on ehtinyt tapahtua valokuvauksessa vuoden 1826 jälkeen, mutta yksi asia, joka ei ole muuttunut on ihastuksemme mustavalkoisiin kuviin.

Mustavalkoisilla valokuvatapeteilla saat kauniin, tyylikkään ja klassisen ilmeen

Mustan ja valkoisen yhdistäminen on helppoa huonetta sisustettaessa, ja ne tekevät huoneesta sekä kauniin että mielenkiintoisen. Sisustamisessa seurataan usein sääntöä, jonka mukaan jokainen huone saattaa tarvita hieman mustaa väriä, ja se on aika ymmärrettävää. Musta yhdistää erittäin kätevästi huoneen eri värit, minkä ansiosta voimme käyttää värejä, jotka muuten eivät välttämättä toimisi yhdessä pienessä tilassa. Musta väri luo samanaikaisesti sekä kontrastia että harmoniaa eri värien välille. Vaikka huoneesta tulee uskomattoman kaunis stailaamalla se vain mustalla ja valkoisella, kaikkia se ei kuitenkaan miellytä. Mainio tapa käyttää mahdollisimman paljon mustaa ja valkoista huoneen sisustamisessa ilman liian jäykän ja rajoittuneen tuntuista ilmettä, on yhdistää niihin muita rohkeampia ja heijastavampia värejä. Mustavalkoinen seinä ja mustavalkoiset huonekalut luovat uskomattoman vaikutuksen, jos yhdistät niihin pinkkiä, keltaista, punaista ja trendikästä violettia tyynyillä, verhoilla ja muilla tekstiileillä. Kaunis mustavalkoinen seinä ja rohkeanväriset tekstiilit korostavat ja täydentävät toisiaan, ja huoneesi saa aivan oman persoonallisuuden, johon ei voi olla ihastumatta. Tapetit, kuten Stockholm Skyline Black ja Weaving Wood Green ovat erinomaisia olohuoneen stailauksen perustaksi, ja Ball Through Wall on mainio valinta teinin huoneeseen.

Väriyhdistelmä, jolla saat lisää avaruutta

Riippumatta sisustettavan huoneen todellisesta koosta, sen koko tunnetaan ja koetaan aina suuremmaksi, kun pääväreinä käytetään yhdessä mustaa ja valkoista. Näitä kahta väriä käyttämällä suuresta olohuoneesta tulee entistä suuremman tuntuinen, eteinen antaa paremman ensivaikutelman ja pienen makuuhuoneen nurkkaus tuntuu tilavammalta kuin luulit olevan mahdollista. Jos vuoteen takana oleva seinä on tummempaa mustan ja valkoisen sävyä kuten Pine Trunk bw -valokuvatapetti, hillityn tumma puinen vuodekehikko tai yöpyötä näyttävät upeilta sen kanssa. Jos vuoteen takana olevalla seinä on vaaleampaa mustavalkoista sävyä väriläiskällä, kuten Julia Butterfly -valokuvatapetti, siinä tapauksessa savunharmaa vuodekehikko tai yöpöytä sopivat hyvin valokuvatapettiin. Eteisessä haluat ehkä, että sinua vastassa on erittäin hillityt ja lämpimät värit kotiin tullessasi. Toisaalta, jos haluat, että eteinen antaa avoimen ja piristävän vaikutelman ulko-ovesta sisään astuessa, musta, valkoinen ja harmaa ovat erinomaisia värivalintoja. Kirkasvärinen lattia yhdistettynä Cuckoo's Nest -tapettiin piristää sitä mukavalla tavalla, kun taas heman tummempi lattia yhdistettynä Norra Järnvägsgatan in Mono -valokuvatapetin mustaan väriin luo rauhallisemman vaikutelman.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.