Mustavalkoiset valokuvatapetit

Ensimmäisen onnistuneen valokuvan, joka on säilynyt tähän päivään asti, otti ranskalainen keksijä Joseph Nicéphore Niépce vuonna 1826. Valokuvan nimi on "La cour du domaine du Gras" (Lue lisäänäkymä Le Grasin ikkunasta), ja se kuvaa näkymää Josephin työhuoneesta Chalon-sur-Saônen kaupungissa. Valotusaika oli noin kahdeksan tuntia, mikä tekee kuvan valaistuksesta hieman erikoisen, koska aurinko oli vaihtanut asentoa näiden kahdeksan tunnin aikana. Valokuvauksessa on tapahtunut paljon vuosien 1826 ja 2017 välillä, mutta yksi asia ei ole muuttunut, nimittäin mustavalkoisten kuvien ihastuminen.

Mustavalkoiset seinämaalaukset kauniiseen, tyylikkääseen ja klassiseen ilmeeseen

Mustavalkoisten värien sekoittamisen yksinkertaisuus sisustuksessa tekee huoneesta sekä kauniin että jännittävän. Sisustuksessa noudatetaan usein sääntöä: Jokainen huone saattaa tarvita jonkinlaista mustaa väriä, ja voimme ymmärtää sen. Musta väri on erittäin helppo tapa luoda yhteys huoneen värien välille, jolloin voit käyttää pienessä tilassa värejä, jotka normaalisti eivät välttämättä toimisi yhdessä. Musta väri sekä muodostaa kontrastin eri värien kanssa että luo samalla harmoniaa eri värien välille. Vaikka on uskomattoman kaunista sisustaa huone pelkällä mustavalkoisella värillä, se voi olla joidenkin mielestä vastenmielistä. Erinomainen tapa saada huoneeseen mahdollisimman paljon mustaa ja valkoista ilman, että vaarana on tehdä siitä liian jäykkä ja ahdas, on sekoittaa sitä muihin väreihin, jotka ovat rohkeampia ja heijastavampia. Mustavalkoinen seinä ja mustavalkoiset huonekalut saavat uskomattoman piristysruiskeen, jos niihin sekoitetaan värejä, kuten vaaleanpunaista, keltaista, punaista ja trendikästä violettia tyynyjen, mattojen, verhojen ja muiden kankaiden avulla. Kun kaunis mustavalkoinen seinä ja rohkean väriset kankaat korostavat ja täydentävät toisiaan, huoneesi saa aivan oman persoonallisuutensa, jota on vaikea olla rakastamatta. Sellaiset tapetit kuin Stockholm Skyline Black ja Weaving Wood Grey sopivat erinomaisesti olohuoneen muotoilun pohjaksi, ja Ball Through Wall on erinomainen valinta teini-ikäisen huoneeseen.

Väriyhdistelmä, joka tekee tilaa

Riippumatta sisustamasi huoneen todellisesta koosta, se tuntuu ja tuntuu aina suuremmalta, kun yhdistät nämä kaksi väriä huoneen päävärivalinnaksi. Suuri olohuone on entistäkin suurempi, eteinen tuntuu viihtyisältä ja pienen makuuhuoneen nurkka suurenee ja herää henkiin tavalla, jota et olisi uskonut mahdolliseksi. Jos sängyn takana olevalla seinällä on tummempi mustan ja valkoisen sävy, kuten Pine Trunk bw -seinämaalauksessa, se näyttää upealta kohtalaisen tummien puun sävyisten sängynrunkojen tai yöpöytien kanssa. Jos sängyn takana oleva seinä on tyylitelty vaaleammalla mustavalkoisella sävyllä, jossa on väripilkku, kuten Julia Butterfly -seinämaalauksessa, savunharmaa sängynkehys tai yöpöytä sopii seinämaalaukseen persoonallisella tasolla. Eteisessä voi haluta, että sinua tervehditään hyvin selkeillä pehmeillä ja lämpimillä väreillä syleilevää vastaanottoa varten. Toisaalta, jos etsit avautuvaa ja piristävää vastaanottoa, kun astut kotisi ovesta sisään, musta, valkoinen ja harmaa ovat erinomaisia värejä. Vaalea lattia yhdistettynä Cuckoo's Nest -tapettiin kohottaa tilaa mukavalla tavalla, kun taas hieman tummempi lattia yhdistettynä Norra Järnvägsgatan in Mono -seinämaalauksen mustiin väreihin tarjoaa rauhallisemman vastaanoton.
Tuotetiedot