Liilan tapetin

Violetti tapetti huokuu ylellisyyttä ja luovuutta. Monet ihmiset hylkäävät ajatuksen violetista tapetista miettimättä sitä sen enempää. Purppuraa pidetään yleensä rohkeana värivalintaLue lisääna sisustuksessa, vaikka itse asiassa se on väri, jolla on pitkä historia. Violetti on punaisen ja sinisen yhdistelmä, eikä se ole yleinen luonnossa. Ehkä juuri siksi se on saanut yksinoikeusaseman. Violetti on väri, jota joko rakastat tai vihaat. Violetilla sisustamisella on monia myönteisiä vaikutuksia. Yksi keskeinen seikka on se, että violetti on myös yksi niistä väreistä, joita ihmisten on kaikkein vaikeinta erottaa toisistaan. Tämä pätee erityisesti violetin kirkkaampiin sävyihin. Tietyissä valoissa se voi vaikuttaa siniseltä.

Purppuran värin vaikutukset tapettina

Violetti on täydellinen väri tapetiksi, jos haluat antaa huoneellesi ripauksen ylellisyyttä. Violetti voi olla joko dramaattinen väri tai harmoninen väri riippuen täysin valitsemastasi voimakkuudesta ja sävystä. Yhdistä se oikeanlaiseen sisustukseen, niin saat huoneen, joka lievittää stressiä elämässäsi ja jossa voit tuntea olosi onnelliseksi ja luovaksi. Violetti tapetti sopii erinomaisesti olohuoneeseen. Vaalea violetti voi antaa olohuoneellesi hienostuneen tunnelman. Käyttämällä violettia korostustapettina muuten valkoisessa huoneessa voit antaa muille seinille pehmeän sinisen sävyn ja koko huoneelle harmonisen tunnelman. Se on myös yhdistelmä, jota on suhteellisen helppo käyttää, sillä musta ja harmaa sopivat hyvin yhteen violetin kanssa.

Tyyliä violetilla tapetilla

Sinun kannattaa suunnitella, miten aiot tyylitellä loput huoneesta, jos haluat todella saada kaiken irti violetista tapetista. Jos olet valinnut voimakkaan violetin värin, tarvitset sisustuksen, joka ei ole ristiriidassa violetin tapetin kanssa. Esimerkiksi violettia ja oranssia on vaikea yhdistää, koska ne ovat molemmat hallitsevia värejä. Päätä, haluatko violetin tapetin hallitsevan huonetta vai olevan passiivinen tausta muulle sisustukselle.

Lila korostustapettina

Jos haluat luoda lisätilaa huoneeseesi, violetti on väri, jota voit käyttää vaaleampana sävynä aksenttitapettina. Kun käytät violettia korostustapettina, mieti, miten valo heijastuu tapetista takaisin huoneeseen. Musta, vaaleanharmaa ja valkoinen ovat värejä, jotka sopivat hyvin violetin kanssa.

Photowallilla on laaja valikoima violetteja tapetteja

. Jos harkitset huoneen tapetointia, suosittelemme ehdottomasti violettia tapettia, sillä siinä on sitä pientä ylimääräistä ylellisyyttä ja harmoniaa. Violetilla tapetilla koristeltu ja mustilla ja harmailla yksityiskohdilla viimeistelty vaatekaappi on aikansa elänyt klassikko. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1