Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Wisteria - Violetti - Tapetti - Olohuone

110

aihetta

Liilan tapetin

Liila tapetti luo ylellisen ja luovan vaikutelman Kun ihmisille puhuu liilasta tapetista, he yleensä hämmentyvät silminnähden. Monet pitävät liilaa uskaliaana värinä, vaikka se itse aLue lisääsiassa onkin hyvin klassinen sisustusväri. Liila syntyy punaisesta ja sinisestä, eikä se ole kovin tavallinen luonnossa. Ehkä sitä siksi pidetäänkin ylellisenä. Liila jakaa mielipiteet vahvasti: siitä joko pitää tai ei. Sisustamisessa liilalla voi saada aikaan erilaisia lopputuloksia. Liila on yksi niistä väreistä, jotka ihmissilmän on vaikeinta havaita. Tämä koskee erityisesti vaaleita sävyjä. Valosta riippuen liila voi helposti näyttää siniseltä.

Liilan tapetin vaikutuksia

Jos haluat luoda huoneeseen ylellistä tunnelmaa, liila tapetti on täydellinen valinta. Se voi olla joko dramaattisen voimakas tai hillityn harmoninen riippuen valitsemastasi sävystä ja värikylläisyydestä. Liila tapetti ja muut sisustuselementit yhdessä luovat tilan, joka huokuu hyvinvointia, hillitsee stressiä ja edistää luovuutta. Liila tapetti sopii hyvin olohuoneeseen. Hillitty liilan sävy luo olohuoneeseen hienostuneen ilmeen. Liila tehostetapetti puolestaan saa ympäröivät valkoiset seinät näyttämään pehmeän sinisiltä ja antaa koko huoneelle tasapainoisen tunnelman. Liila ja valkoinen ovat yhdistelmä, johon on suhteellisen helppoa sovittaa muu sisustus, sillä musta ja harmaa sopivat loistavasti yhteen liilan kanssa.

Liila tapetti sisustuksessa

Jotta liila tapetti pääsisi oikeuksiinsa, huoneen muu sisustus kannattaa suunnitella huolellisesti. Jos olet valinnut tapettiin voimakkaan liilan sävyn, valitse sisustuksen muiksi väreiksi sellaisia, jotka eivät riitele liilan kanssa. Esimerkiksi liilaa ja oranssia on vaikea yhdistää toisiinsa, koska molemmat värit ovat hallitsevia. Päätä siis etukäteen, tuleeko liilasta tapetista huoneen hallitseva elementti vai hillitty taustaväri muulle sisustukselle.

Liila tehostetapetti

Jos kaipaat huoneeseen avaruutta ja tilan tuntua, valitse vaaleahkoja liilan sävyjä. Kun käytät sisustuksessa liilaa tehostetapettia, kiinnitä huomiota siihen, miten valo heijastuu tapetista ympäröivään huoneeseen. Liilan kanssa yhteen sopivia värejä ovat musta, vaaleanharmaa ja valkoinen. Photowallilla on laaja valikoima liiloja tapetteja. Jos aiot tapetoida seinäsi, suosittelemme lämpimästi liilaa, sillä se luo ylellistä ja harmonista tunnelmaa. Vaatehuoneiden klassikkosisustukseen kuuluvat liilat tapetit sekä mustat ja harmaat yksityiskohdat.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.