Pinkki valokuvatapetti

Vaaleanpunainen on uskomattoman mielenkiintoinen ja jännittävä väri. Suurimmassa osassa länsimaista maailmaa väri yhdistetään usein viehättävyyteen, ystävällisyyteen, herkkyyteen, lapLue lisääsuuteen, hellyyteen ja naisellisuuteen, mutta näin ei ole aina ollut. 1920-1940-luvuilla vaaleanpunaista pidettiin parhaiten miehille sopivana värinä, koska se oli läheistä sukua punaiselle, joka oli tuona aikana hyvin maskuliininen väri.

Styling vaaleanpunaisella seinämaalauksella

Koko huoneen stailaaminen lattiasta kattoon järkyttävällä vaaleanpunaisella värillä ei luultavasti ole monien prioriteettilistan kärjessä, ja voimme ymmärtää sen. Valitettavasti on kuitenkin yleinen harhaluulo, että vaaleanpunaisen kanssa tehdään näin - kaikki tai ei mitään. Hämmästyttävää tässä värissä on se, että vaaleanpunaisen sävyistä ja sävyistä on niin monia eri variaatioita. Tämän seurauksena, jos haluat voimakkaan vaaleanpunaisen vaikutelman kotiisi, voit joko valita paljon yhtä tai useampaa vaaleanpunaisen sävyä tilaan, jonka haluat muuttaa, tai valita huoneen, jossa on vain vaaleita, pehmeitä värejä, ja lisätä sitten muutaman yksityiskohdan shokeeraavaa vaaleanpunaista tai vaaleanpunaisen seinämaalauksen vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla. Voit siis luoda huoneeseen saman vaaleanpunaisen vaikutelman joko käyttämällä vaaleanpunaista monissa paikoissa tai käyttämällä vain vähän vaaleanpunaista.

Oikean sävyn löytäminen kotiisi

Vaaleanpunaisissa seinämaalauksissa on jotain erityistä ja suuresti viehättävää. Se on todella iloinen ja piristävä väri, mutta se voi olla myös voimakas ja itsevarma. Vaaleanpunaista voi käyttää seinämaalauksessa lähes loputtomasti, kunhan teet sen oikealla tavalla. Valittavana on niin monia erilaisia kiehtovia vivahteita, että tätä kaunista väriä voi käyttää monien muiden suosikkivärisi kanssa. Kupari on uskomattoman kaunis materiaali missä tahansa sitä käytetäänkin kodissasi. Kupari on ollut viime vuonna suuressa trendissä, mikä on saanut jotkut tuntemaan, että se on saavuttamassa huippunsa. Tästä huolimatta meillä on edelleen halu tuoda vielä enemmän kuparia kotiimme, ja hyvä tapa tehdä se ja silti onnistua antamaan sille oma ainutlaatuinen persoonallisuutensa on yhdistää juuri ostamasi uusi kuparinen lampunvarjostin kauniiseen vaaleanpunaiseen seinämaalaukseen oikean sävyisenä. Tyyliin vaaleanpunainen ja sysimusta muodostavat lähes vastustamattoman kombon. Nämä kaksi toimivat uskomattoman hyvin yhdessä, kun niiden annetaan olla vuorovaikutuksessa oikealla tavalla mustan värin intensiteetin ja voimakkuuden sekä vaaleanpunaisen värin keveyden ja iloisuuden välisen kontrastin ansiosta. Vaikea kuvitella?   Vihreä ja vaaleanpunainen ovat toinen yhdistelmä, jota suosittelemme harkitsemaan. Kun etsit verkkosivuiltamme täydellistä tapettia, jossa on vaaleanpunaisia vivahteita, huomaat nopeasti, että käytämme vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmää mielellämme monissa seinämaalauksissamme. Valkoisen ja vaaleanpunaisen salliminen leikkiä keskenään samassa tilassa on sekä ajatonta että klassista, ja se toimii aina. Jos etsit tätä ajattomuutta ja väriyhdistelmää, olet varmasti tullut oikeaan paikkaan.
Tuotetiedot