Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Maki - Tapetti - Olohuone

438

aihetta

Pinkki valokuvatapetti

Pinkki on uskomattoman mielenkiintoinen ja jännittävä väri. Useimmissa länsimaissa tämä väri yhdistetään usein charmiin, ystävällisyyteen, herkkyyteen, lapsuuteen, hellyyteen ja feminLue lisääiinisyyteen, mutta näin ei ole aina ollut. 1920- ja 1940-luvuilla pinkin ajateltiin sopivan parhaiten miehille, koska se oli niin lähellä punaista, jota pidettiin erittäin maskuliinisena värinä tuohon aikaan.

Stailaus pinkillä valokuvatapetilla

Koko huoneen stailaaminen kirkkaanpinkillä katosta lattiaan ei varmaankaan ole monen listalla ensimmäisenä, ja sen toki ymmärrämme. Valitettavasti juuri tämä käsitys onkin hyvin yleinen puhuttaessa pinkistä - kaikki tai ei mitään ilman välimuotoja. Hämmästyttävä piirre pinkissä on se, että sillä on niin monia eri sävyjä ja vivahteita. Jos haluat kotiisi voimakkaan pinkin efektin, voit valita joko yhden tai useampia pinkin sävyjä huoneeseen, jonka haluat muuttaa. Voit myös valita vain vaaleita pehmeitä värejä ja sitten lisätä muutamia kirkkaanpinkkejä yksityiskohtia tai pinkin valokuvatapetin pinkeillä yksityiskohdilla. Näin voit luoda samanlaisen pinkin efektin huoneeseesi käyttämällä pinkkiä runsaasti tai vain ripauksen.

Oikean sävyn löytäminen kotiisi

Pinkeissä valokuvatapeteissa on jotain erikoista ja tosi viehättävää. Pinkki on erittäin iloinen ja kohottova väri, mutta samalla se voi olla myös vahva ja itsevarma. Pinkin valokuvatapetin käyttömähdollisuudet ovat melkein rajattomat, kunhan se vain tehdään oikealla tavalla. Valittavana on monia kiehtovia sävyjä, ja tätä kaunista väriä voit huoletta käyttää yhdessä monien muiden lempiväriesi kanssa. Kupari on erittäin kaunis materiaali kodin sisustuksessa. Kupari oli huipputrendikäs viime vuonna, ja sen takia se on joidenkin mielestä jo saavuttanut käyttönsä huipun. Tästä huolimatta me haluamme rohkaista käyttämään vieläkin enemmän kuparia kotona. Mainio tapa käyttää kuparia ja säilyttää sen oma ainutlaatuinen persoonallisuus on yhdistää ostamasi uusi kuparinen lampunvarjostin kauniiseen ja oikean sävyisen pinkkiin valokuvatapettiin. Vaaleanpinkin ja pikimustan yhdistelmä on melkein vastustamaton. Nämä kaksi toimivat yhdessä uskomattoman hyvin, kun niillä stailataan oikeassa suhteessa, jotta intensiivisen ja voimakkaan mustan ja iloisen ja kevyen pinkin välinen kontrasti saadaan esille. Osaatko kuvitella sen mielessäsi?   Vihreä ja pinkki on toinen yhdistelmä, jota suosittelemamme lämpimästi. Etsiessäsi verkkosivultamme täydellistä tapettia pinkeillä sävyillä, huomaat nopeasti, että rakastamme vihreän ja pinkin yhdistelmää valokuvatapeteissamme. Valkoinen ja pinkki samassa tilassa luo ajattoman ja klassisen ilmeen, joka toimii aina. Jos etsit tällaista ajattomuutta ja värien yhdistelmää, olet todellakin tullut oikeaan paikkaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.