Ruskea valokuvatapetti

Muinaiset kreikkalaiset ja Leonardo Da Vinci valitsivat sen. Mittaa punainen, musta ja keltainen - tai punainen, keltainen ja sininen - kulhoon ja sekoita. Mitä saat? Värit yhdistyvätLue lisää luoden uuden värin - ruskean. Tämä seesteinen väri on ollut rakastettu valinta jo kymmenentuhannen vuoden ajan. Väriainetta umbra käytettiin ensimmäisen kerran sen korkean rauta- ja mangaanioksidipitoisuuden vuoksi. Myöhemmin muinaiset kreikkalaiset valmistivat punaruskeaa pigmenttiä eräästä seepialajista. Leonardo Da Vinci ja Rafael käyttivät pigmenttiä taiteessaan renessanssin aikana, ja taiteilijat käyttävät sitä yhä nykyäänkin.

Ruskanvärinen seinämaali vaikuttaa meihin

Vakaus, rauhallisuus, rehellisyys, lämpö, tyylikkyys ja turvallisuus ovat joitakin niistä monista ominaisuuksista, joita ruskea väri symboloi. Me Photowallilla uskomme, että useimmat ihmiset voivat olla samaa mieltä siitä, että me kaikki tarvitsemme elämässämme muutamia näistä ominaisuuksista, ja on vain luonnollista ja loogista antaa ruskean värin tuoda nämä ominaisuudet kotiimme tyylikkään seinämaalauksen avulla. Ruskea väri ei ole dramaattinen eikä äänekäs. Se ei tarvitse parrasvaloja. Se on väri, joka muodostaa kauniin taustan, koska se on aina ympärillämme. Kun sen vuodenaika, syksy, laskeutuu hitaasti vuoden lopulla, emme koskaan ylläty tai ylläty. Väri kantaa vakautta. Se rauhoittaa silmiämme ja mielenrauhaa. Vaikka väri olisi kuinka voimakas tai hallitseva, se ei koskaan ota täysin valtaansa. Se on anteeksiantava väri, lämmin väri, joka halaa sinua aina kuin hyvä ystävä, oli mielialasi mikä tahansa.

Styling ruskealla seinämaalauksella

Piditpä sitten maalaistyylin helppoudesta, modernin ja ajattoman ilmeen varmuudesta tai boheemin sisustuksen huolettomuudesta, löydät ruskeasta väristä aina sinulle sopivan sävyn. Muunneltavaksi haluamasi tilan valaistus määrittää, miten ruskean sävyt näkyvät. Viileät, harmaan sävyiset vivahteet voivat silti tuntua viihtyisiltä ja lämpimiltä, joten värin kanssa ja sen ympärillä on helppo työskennellä. Toiset ruskean sävyt voivat olla tiiviitä, rohkeita ja kullanvärisiä. Karamellinruskea on monien suosikki, mikä on järkevää. Se on tarpeeksi tumma tehdäkseen vaikutuksen, mutta ei kuitenkaan niin tumma, että tila tuntuisi tylsältä tai levottomalta. Karamellinruskea sopii ehdottomasti parhaiten tilaan, jota ympäröivät tummanpunaiset, kirkkaanvihreät ja oranssit yksityiskohdat. Retro Circles on yksi seinämaalauksistamme, joka ilmentää karamellinruskeaa väriä täydellisesti. Spice Patches I - vielä monipuolisempi ruskea seinämaali, jossa on loputtomasti erilaisia vivahteita ja sävyjä - on toinen todellinen suosikki täällä Photowallilla. Harkitse ruskeaa seinämaalausta, jos haluat tilan säteilevän lämpöä ja vakautta tai luoda vankan perustan muulle sisustukselle. Ruskean värin monipuolisuus on yksi sen ehdottomasti suurimmista vahvuuksista. Se tarkoittaa, että voit käyttää sitä missä tahansa kodissasi. Kaikkialla suositusta olohuoneesta ja stimuloivasta kotitoimistosta huomaamattomasti piilotettuun vaatehuoneeseen. Meidän mielestämme ruskea on uskomaton väri.
Tuotetiedot