Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Piilotettu lintu - ruskea harmaa - Tapetti - Keittiö

536

aihetta

Ruskea valokuvatapetti

Myös muinaiset kreikkalaiset ja Leonardo da Vinci käyttivät sitä. Mittaa kulhoon punaista, mustaa ja keltaista - tai punaista, keltaista ja sinistä - ja hämmennä. Mitä saat aikaiseksiLue lisää? Väreistä muodostuu aivan uusi väri - ruskea. Tätä seesteistä väriä on rakastettu jo kymmeniä tuhansia vuosia. Umbra-pigmenttiä käytettiin aluksi sen korkean rautaoksidi- ja mangaanioksidipitoisuuksien takia. Myöhemmin antiikin Kreikassa valmistettiin punaruskeaa pigmenttiä tietyistä mustekalalajeista. Leonardo da Vinci ja Rafael käyttivät pigmenttiä taideteoksissaan renessanssin aikana ja myös oman aikamme taiteilijat käyttävät sitä.

Ruskea valokuvatapetti vaikuttaa meihin

Vakaus, rauhallisuus, rehellisyys, lämpö, eleganssi ja turvallisuus ovat joitakin niistä monista asioista, joita ruskea symbolisoi. Me täällä Photowallilla uskomme, että useimmat ovat kanssamme samaa mieltä siitä, että me kaikki tarvitsemme näitä asioita elämäämme, ja siksi onkin luonnollista ja loogista antaa ruskean ja tyylikkään valokuvatapetin tuoda ne kotiimme. Ruskea ei ole värinä dramaattinen eikä räikeä. Sen ei tarvitse seisoa parrasvaloissa. Se on kaunis taustavärinä ja se ympäröi meitä joka puolella. Sen vuodenaika on syksy ja sen vähittäinen saapuminen ei yleensä pysty yllättämään meitä. Väri tuo vakautta. Se rentouttaa silmiä ja antaa mielenrauhaa. Olipa väri kuinka voimakas tai dominoiva tahansa, siitä ei koskaan tule liian hallitsevaa. Se on anteeksiantava väri, lämmin väri, joka ottaa sinut aina syleilyynsä kuin hyvä ystävä olitpa millä tuulella tahansa.

Stailaus ruskealla valokuvatapetilla

Piditpä sitten rennosta maalaistyylistä, varmasta modernista ja ajattomasta ilmeestä tai huolettomasta boheemista sisustuksesta, ruskeasta löytyy aina sinulle sopiva sävy. Muutettavan huoneen valoisuus määrää ruskean sävyn hahmottamisen. Viileät harmaasävyiset ruskeat tuntuvat kodikkailta ja lämpimiltä, ja ne ovat helppoja sävyjä käyttää. Muita ruskean sävyjä ovat kompaktit, voimakkaat ja kultaan vivahtavat sävyt. Karamellinruskea on monien suosikki, mikä on ymmärrettävää. Se on tarpeeksi tumma tekemään vaikutuksen, mutta ei kuitenkaan niin tumma, että huoneesta tulisi tylsä tai epämiellyttävä. Karamellinruskea sopii parhaiteen paikkaan, jossa sitä ympäröivät tummanpunaiset, kirkkaanvihreät ja oranssit ykstyiskohdat. Retro Circles on yksi valokuvatapeteistamme, jossa on täydellinen karamellinruskea väri. Spice Patches l on vieläkin monipuolisempi ruskea valokuvatapetti, jossa on lukematon määrä sävyjä ja vivahteita ja se onkin Photowallin erikoissuosikki. Harkitse ruskeaa valokuvatapettia, jos haluat huoneesi säteilevän lämpöä ja vakautta, tai luo sillä vakaa perusta muulle sisustukselle. Ruskean monipuolisuus on yksi sen parhaista puolista, minkä ansiosta se sopii hyvin kotisi kaikkiin huoneisiin. Se sopii niin paljon käytettävään olohuoneeseen ja stimuloivaan kotitoimistoon kuin huomaamattomaksi piilotettuun vaatehuoneeseenkin. Meidän mielestä ruskea on upea väri.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.