Beiget valokuvatapetit

Hyppää mukaan uusimpaan seinämaalaustrendiin ja ripusta beige seinämaali. Helppo tapa tehdä kodin jokaisesta huoneesta tyylikkään näköinen ja tyylikäs. Tässä listaamme beigen sävyisetLue lisää suosikkimme seinämaalaustuotevalikoimastamme ja paljastamme parhaat tavat yhdistää ne muihin tyylin yksityiskohtiin.

Skandinaavinen suosikki

Yksi suosikeistamme, Panorama - Beige by Scandinavian Surface on luonnonläheinen tyyli, joka on erittäin helppo sovittaa useimpiin huoneisiin. Tämän seinämaalauksen avulla on helppo luoda skandinaavinen ilme esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Beige väri yhdessä puisten tuolien kanssa keittiössä tai koivusta valmistettu sänky makuuhuoneessa muodostavat mukavan parivaljakon.

Blossom my Heart by Byracka makuuhuoneessa

Tyyliä makuuhuoneessa Byrackan beigen värisellä Blossom my Heart -seinämaalauksella. Beige kukka valkoisilla yksityiskohdilla istuu näkyvästi seinällä ja antaa huoneelle ylellisen tunnelman. Kata sänky paksujen peittojen ja suurten tyynyjen avulla valkoisella ja harmaalla. Koristele huone posliinisilla tai messinkisillä kuvilla ja muilla seinän koristeilla, jotka täydentävät kauniisti beigeä motiivia.

Beige seinämaalausta eteiseen

Laita Mushrooms Pink -seinämaalausta eteiseen viihtyisän ja viihtyisän tunnelman luomiseksi. Kuvion beiget piirteet sopivat yhtä hyvin minimalististen valkoisten huonekalujen kuin ruskean ja beigen sisustuksen kanssa. Jos haluat skandinaavisempaa tyyliä, lisää vaalea matto, pyöreä peili ja beige puinen penkki. Koristele tyynyllä, värejä pursuavalla lampulla ja beigellä verkkokassilla - tyylikästä ja tyylikästä.

Matalampi beige

Sanominen, että beige-aiheinen Specular Reflection erottuu edukseen, ei ole täysin totta. Ensisilmäyksellä tämä seinämaali vaikuttaa suhteellisen huomaamattomalta, mutta jos tapetoit suuren huoneen, jossa motiivi on kaikilla seinillä, motiivin syvät ja pyöreät kuviot lähes hypnotisoivat sinut. Siksi tämä beige seinämaali toimii parhaiten pienillä pinnoilla, kuten olohuoneen aksenttiseinällä, eteisen seinällä tai makuuhuoneen sängyn takana.

Seinämaalaus kesämökille tai keittiöön

Tämä beige seinämaali sopii yksinkertaisesti täydellisesti kesämökille tai maakuntatyyliä henkivään keittiöön. Patinated Hand Drawn Map -motiivin antiikkiset yksityiskohdat ja maalaismainen tunnelma pistävät todella silmään, etkä voi mennä pieleen, jos yhdistät sen tummaan puupöytään, beigeen sohvaan tai jykeviin puutuoleihin. Kesämökkisi sopii myös erinomaisesti yhdistettäväksi beigeen motiiviin tummemman sohvan, beigen maton ja hennomman puupöydän kanssa ihastuttavan tunnelman luomiseksi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.