Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Beiget valokuvatapetit

60

aihetta

Beiget valokuvatapetit

Hyppää mukaan viimeisimpään valokuvatapettitrendiin ja laita sinäkin seinällesi beige valokuvatapetti. Helppo tapa tehdä kodin huoneista tyylikkäitä ja elegantteja. Tässä luettelemme Lue lisäävalokuvatapettiemme valikoiman beiget suosikkimme ja paljastamme parhaat tavat yhdistää ne muuhun sisustukseen.

Skandinaavinen suosikki

Yksi suosikeistamme on Skandinavian Surface Panorama - Beige, joka on tyyliltään luonnonläheinen ja sopii mainiosti useimpiin huoneisiin. Tällä valokuvatapetilla on helppo luoda skandinaavinen ilme esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Beige väri sopii hyvin yhteen keittiön puisten tuolien tai makuuhuoneen koivusängyn kanssa.

Byrackan Blossom my Heart makuuhuoneeseen

Stailaa makuuhuoneesi Byrakan beigellä Blossom my Heart -valokuvatapetilla. Beige kukka valkoisilla yksityiskohdilla on kaunis seinällä ja antaa huoneelle ylellisen ilmeen. Laita sänkyysi valkoiset ja harmaat paksut peitot ja suuret tyynyt. Sisusta huoneen seinät kuvilla ja posliinisilla tai messinkisillä tehoste-elementeillä, jotka täydentävät kauniisti beigeä väriä.

Beige valokuvatapetti eteiseen

Mushrooms Pink -valokuvatapetilla luot eteiseen kodikkaan ja viehättävän tunnelman. Tapetin beiget kuviot sopivat mainiosti yhteen minimalististen valkoisten huonekalujen kanssa kuten myös ruskean ja beigen sisustuksen kanssa. Saat skandinaavisemman tyylin lisäämällä eteiseen kirkasvärisen maton, pyöreän peilin ja beigen puutuolin. Lisää vielä tyyny, värikäs lamppu ja beige verkkokassi - tyylikästä ja eleganttia.

Hillitympää beigeä

Beige Specular Reflection saattaa todellakin erottua muista valokuvatapeteista. Ensi silmäyksellä tämä valokuvatapetti näyttää suhteellisen hillityltä, mutta jos käytät tätä tapettia suuressa huoneessa kaikilla seinillä, sen syvät ja pyöreähköt kuviot melkein hypnotisoivat sinut. Siksi tämä beige valokuvatapetti toimii parhaiten pienillä pinnoilla, kuten olohuoneen tai eteisen tehosteseinänä tai vuoteen takana makuuhuoneessa.

Valokuvatapetti kesämökille tai keittiöön

Tämä beige valokuvatapetti on erinomainen kesämökille tai keittiöön, ja se luo maalaistyylistä tunnelmaa. Patinated Hand Drawn Map -valokuvatapetin antiikkiset yksityiskohdat ja rustiikki ilme toimivat katseenvangitsijoina ja se sopii mainiosti tumman puupöydän, beigen sohvan tai tukevien puisten tuolien kanssa. Saat kesämökkiisi ihastuttavan tunnelman yhdistämällä tämän beigen aiheen tummempaan sohvaan, beigeen mattoon ja puiseen pöytään.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-60 60:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.