Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Ikuisesti - Canvastaulu - Makuuhuone

542

aihetta

Valkoiset canvastaulut

Valkoisen värin puhtaus antaa todellista inspiraatiota ja lisää positiivisuutta ja innostusta. Ei ole toista väriä, joka olisi niin järjestyksellinen, neutraali, avoin, stimuloiva ja Lue lisääpuhdas. Valkoiset esineet ja valkoiset huoneet rohkaisevat meitä raivaamaan esteet tieltämme ja poistamaan häiriötekijät ympäristöstämme. Valkoinen auttaa meitä löytämään rauhoittumispaikan, jossa voimme ajatella luovasti. Valkoinen tuo mieleen monia posiviisia assosiaatioita ja ideoita sekä luonnosta löytyviä asioita. Ihanan unelmiemme talon vihreän puutarhan ympärillä oleva valkoinen aita, kauniit simpukankuoret, valkoinen hääpuku hääparin tärkeimpänä ja kauneimpana päivänä.

Avarra huonettasi valkoisilla canvastauluilla

Nykyisin monet työpaikat ovat suurkaupungeissa, jonne on muutettava työn perässä, mikä on mukanaan monia etuja. Katujen syke, elämän nopea rytmi, lukemattomat vaikutelmat ja tapahtumat ympärillä - tämä kaikki stimuloi luovuutta. Näiden jokapäiväisten upeiden vaikutusten takia haluamme kuitenkin itsellemme rauhoittavan ja hiljaisen paikan, jossa voimme levätä kunnolla, ja useimmiten se paikka on tietenkin oma kotimme. Pitkän viikon jälkeen mikä onkaan parempaa kuin rentouttava viikonloppu, jolloin voi käpertyä sohvan nurkkaan ihanan lämpimän peiton alle. Suurkaupunkien vetovoiman ja runsaan tarjonnan takia asunnot niissä ovat usein melko kompakteja ja saattaa olla haastavaa tehdä kodista tilavan ja ilmavan tuntuinen. Vaaleat värit kotisi sisustuksessa ovat mainio tapa saada rajoitetusta tilasta suuremman tuntuinen. Mutta kannattaisiko koko koti sisustaa valkoisella, jos valkoinen väri luo aina tyylikkään, trendikkään ja tilavan tunnelman? No, vaikka kokonaan valkoinen huone tuntuukin oikealta ratkaisulta, se ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Huone, joka on liian valoisa lukuisilla vaaleilla huonekaluilla, saattaa tuntua leijuvalta tai hajanaiselta, mikä saa silmäsi rasittumaan enemmän kuin tummemmat tilat. Yksityiskohdat riippuvat rauhalliseksi pakopaikaksi suunnittelemastasi huoneesta, mutta samassa huoneessa kannattaa käyttää vaaleiden ja tummien värien yhdistelmiä. Canvastaulu, kuten Cloudscape kevyellä ja ilmavalla aiheella, luo rauhallisuutta tummaan seinään ja luo avaruutta antaen samalla huoneellesi piristysruiskeen. Rauhallinen canvastaulu, kuten Snow Drop, luo tervetullutta tyyneyttä ja aiheen inspiroiva hohtava pinta päästää mielikuvituksesi valloilleen.

Valkoinen canvastaulu jokaiseen makuun

Photowall tarjoaa yli 200 aiheeltaan erilaista valkoista canvastaulua. Valtavan valikoimamme ansiosta olemme aivan varmoja, että jokainen löytää omaan makuunsa sopivan canvastaulun. Snowboarder at Jump -taulussa vihreäasuinen lumilautailija laskettelee liidunvalkoista puuterilumen peittämää rinnettä, ja se sopii erinomaisesti lumilautailun faneille tai teinille, joka on juuri löytänyt uuden harrastuksen. Jos haluat rauhallisemman aiheen, White Orchid Stem - Purple valkoisella orkidealla, saattaisi olla juuri sinun makuusi.. Photowall tarjoaa lukemattoman määrän ihastuttavia ja inspiroivia tapetteja, mutta suosittelemme myös selaamaan fantastisten canvastaulujemme valikoimaa, josta löydät varmasti juuri itsellesi sopivan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.