Valkoiset canvastaulut

Valkoisen värin puhdas puhtaus on todellinen inspiraation lähde, ja se herättää positiivisuutta ja innostusta. Mikään muu väri ei ole yhtä järjestäytynyt, neutraali, avoin, stimuloivaLue lisää ja puhdas. Valkoiset esineet ja valkoiset huoneet saavat meidät haluamaan lakaista esteet pois ja päästä eroon kaikista häiriötekijöistä ympärillämme - valkoinen auttaa meitä löytämään rauhan, tyyneyden ja tilan ajatella luovasti itseämme ja asioita ympärillämme. Valkoisella on monia myönteisiä assosiaatioita esineisiin ja ideoihin sekä luonnosta löytyviin asioihin. Valkoinen aita vihreän puutarhan ympärillä unelmiemme idyllisessä talossa, kauniit simpukankuoret, valkoinen mekko, jota käytetään vastanaineparin elämän merkittävimpänä ja kauneimpana päivänä.

Avaa huoneesi valkoisilla kangaspainatuksilla

Nykyään on tavallista, että ihmiset löytävät töitä ja asettuvat asumaan suuriin kaupunkeihin, ja tällaisessa asumisessa on monia etuja. Katujen sykettä, uskomatonta elämäntahtia, ympärilläsi olevien vaikutelmien ja tapahtumien valtavaa monimuotoisuutta - kaikki tämä stimuloi luovuutta. Kaikkien näiden hämmästyttävien vaikutteiden vaikutus joka ikinen päivä voi saada meidät haluamaan suojautua rauhalliseen, hiljaiseen paikkaan, jossa voimme lepuuttaa aistejamme, ja tämä paikka on usein koti. Pitkän työviikon jälkeen vain harva asia voittaa rentouttavan viikonlopun sohvalle käpertyneenä ihanan peiton alle. Suurkaupungin vetovoima ja kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet tarkoittavat myös sitä, että koti on usein melko kompakti, ja voi olla haastavaa saada se näyttämään tilavalta ja ilmavalta. Vaaleiden värien käyttäminen kodin sisustuksessa on hyvä tapa ottaa kaikki irti tilasta ja saada se tuntumaan vähemmän ahtaalta. Mutta eikö sinun sitten pitäisi sisustaa kotisi valkoiseksi, jos valkoinen tuntuu aina tyylikkäältä, trendikkäältä ja tilavalta? No, vaikka täysin valkoinen huone saattaa kuulostaa ratkaisulta, se ei välttämättä ole aina paras ratkaisu. Liian valoisa huone, jossa on paljon vaaleaa sisustusta, voidaan kokea leijuvana tai diffuusina, mikä itse asiassa saa silmämme työskentelemään enemmän kuin tummemmassa tilassa. Yksityiskohdat riippuvat varsinaisesta huoneesta, jonka suunnittelet rauhalliseksi turvapaikaksesi, mutta samassa huoneessa voi kannattaa käyttää vaaleiden ja tummien värien sekoitusta. Pilvimaiseman kaltainen kankaanpainatus, jossa on kevyt ja ilmava motiivi, tuo rauhallisuutta tummalle seinälle, luo tilantuntua ja antaa huoneellesi piristysruiskeen elämää. Snow Drop -tyyppinen rauhallinen kangaspainatus luo viihtyisää rauhallisuutta, ja motiivin kiiltävän pinnan inspiroima inspiraatio saa mielikuvituksesi virtaamaan.

Valkoinen kangaspainatus jokaiseen makuun

Photowallilla tarjoamme yli 200 erilaista valkoisen kankaan tulostusmotiivia. Uskomattoman valikoimamme ansiosta olemme varmoja, että meillä on valkoisia kangaspainatuksia jokaiseen yksilölliseen makuun. Vihreäpukuinen lumilautailija, joka kaartaa alas liidunvalkoiselta, puuterilumelta kumpuavalta kumpareelta kuvassa Snowboarder at Jump olisi täydellinen lumilautafanille tai teini-ikäiselle, joka on juuri löytänyt uuden elämäntyylin. Jos taas etsit rauhallisempaa motiivia, White Orchid Stemmi - Purple -teoksen valkoiset orkideat voivat olla juuri sitä, mitä etsit. Meillä Photowallilla on mitä moninaisimpia ihania, inspiroivia taustakuvia ja seinämaalauksia, mutta suosittelemme myös lämpimästi selaamaan upeiden kangastulosteiden valikoimaamme ja löytämään juuri sinulle sopivan.
Tuotetiedot