Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Toimisto

91

aihetta

Toimisto

Innostava ja rento nurkkaus niille, jotka työskentelevät kotona, mutta myös paikka, jossa voi tehdä kotitehtäviä ja käsitöitä. Olipa työpisteen käyttötarkoitus mikä hyvänsä, siellä piLue lisäätää olla hyvin säilytystilaa työvälineille ja sen pitää innostaa työntekoon. Kerromme parhaat tapettivinkkimme, säilytysratkaisumme ja muut ideat, joilla sisustat kodin työpisteen toimivasti. Jos teet töitä samassa tilassa muiden kanssa, sinulla ei välttämättä ole sananvaltaa sisustusvalinnoissa. Kotitoimistosta sen sijaan voit luoda itsellesi luovan ja viihtyisän työskentelypaikan. Aloita miettimällä tarpeitasi: miten tilan pitää toimia, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset, mistä toimistotapeteista pidät ja millaisen tyylin haluat. Sen jälkeen voit alkaa hakea innoitusta. Käy myymälöissä koeistumassa mukavia työtuoleja, etsimässä fiksuja säilytysratkaisuja ja tutustumassa toimistotarvikkeisiin ja upeisiin tapetteihin. Pinterest tarjoaa valtavasti toimistokuvia, joiden avulla voit suunnitella sisustusta. Yhtenä vinkkinä voit yrittää luoda tasapainon struktuurin ja luovuuden välille: käytä moodboardia, johon liimaat lehtileikkeitä ja kuvia inspiraatioksi ja lisää sen jälkeen säilytystilaa papereille ja muille työvälineille.

Toimiston kalusteet ja tapetit – muutamia vinkkejä

Työpöytä ja -tuoli ovat toimiston tärkeimmät kalusteet, mutta ne voivat olla myös haasteellisimmat hankinnat. Voi olla vaikeaa löytää sekä hyvännäköistä että ergonomisesti toimivaa ratkaisua. Jos työpiste on ahkerassa käytössä, työpöydän olisi hyvä olla säädettävä, jotta voit nostaa ja laskea sitä. Työtuolissa pitää olla eri säätöjä ja pyörät alla, jotta sitä on helppo liikutella myös maton päällä. Jos mahdollista, sijoita työpöytä ikkunan eteen. Näin saat päivittäisen annoksesi päivänvaloa ja voit lepuuttaa silmiäsi välillä maisemassa. Olemme sanoneet tämän jo, mutta säilytystilat ovat työhuoneessa kaiken A ja O. Käytä lipastoa, laatikoilla varustettua työpöytää tai seinähyllyjä. Älä kuitenkaan unohda piristää toiminnallisia ratkaisuja hienolla toimistotapetilla. Jos tilaa on vähän, vältä suurikuvioisia tapetteja ja tummia tapettiaiheita.

Työpisteen valaistus

Tuolin, työpöydän ja tapetin jälkeen vuorossa on valaistuksen suunnittelu, joka kannattaa tehdä huolellisesti. Hanki työpöydälle työvalaisin, jossa on himmennin. Lisää hyvä yleisvalaistus ja varusta myös se himmentimellä. Jos toimiston tapetit ovat tummat, asenna muutama kohdevalo. Jos työpisteessä ei ole ikkunoita, vinkkimme on tuoda luonto sisään tapetin muodossa. Rauhoittava metsä, avoin niitty, joka luo avaraa vaikutelmaa, tai romanttiset kukat virittävät työtunnelmaan.

Fiksut ratkaisut

Lehtiteline tapettirullille, vaijeri tai taulu innostavia kuvia varten tai vaikkapa pitkä paperirulla muistiinpanoja ja luonnoksia varten. Tapetilla koristellut kenkälaatikot säilytykseen ja MDF-levy, jossa on tilaa muistiinpanoille ja kuville sekä koukkuja askartelumateriaaleille. Työpiste tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia olla luova. Tee-se-itse-ratkaisut helpottavat säilytystä, takaavat työrauhan ja luovat huoneeseen viihtyisän tunnelman.

Sisustus-, koriste- ja tapettivinkkejä

Vaikka sisustuskohteesi on työhuone, siitä ei tarvitse tehdä tylsää ja persoonatonta. Värit, tapetti ja koriste-esineet voivat hyvin sointua kodin muuhun sisustukseen. Käytä koristeina henkilökohtaisia esineitä, kuten valokuvia, ja yhdistele vanhaa ja uutta sekä eri materiaaleja ja muotoja herkulliseksi kokonaisuudeksi. Tekstiilit, peitot, verhot ja tietenkin viherkasvit luovat kodikasta tunnelmaa. Kukista ja lehdistä saa inspiraatiota, ja kasvit työpöydällä puhdistavat huoneilmaa. Työpöytä kannattaa lisäksi pitää vapaana johtojen sekamelskasta. Kun valitset tapettia työhuoneeseen, ajattele luovasti. Tapetoi seinän alaosa mieleiselläsi kuviolla ja maalaa seinän yläosa. Näin voit kiinnittää yläosaan moodboardeja ja innostavia kuvia ilman että huoneeseen tulee sekavaa tuntua. Päällystä säilytyslaatikot samalla tapettiaiheella kuin seinässä on tai kehystä ylijäänyt tapettipala julisteeksi leikkisään tyyliin. Valitsitpa minkä tapettiaiheen tahansa, pidä mielessäsi nämä asiat ennen tapetointia:
  • Jos haluat avartaa huonetta, valitse tapetin väriksi vaaleanpunainen pastelli, vaaleanharmaa tai valkoinen. Koriste-esineet voivat olla sävyltään tummempia.
  • Sininen tapetti rauhoittaa ja lievittää stressiä.
  • Keltainen toimiston tapetti ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, mutta itse asiassa keltaiset tapetit antavat energiaa ja parantavat ajattelukykyä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-91 91:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.