Toimisto

Käytitpä työtilaasi mihin tahansa - työskenteletkö kotoa käsin, rentoudutko inspiroivassa nurkassa vai teetkö käsitöitä ja kotitehtäviä - siinä on oltava riittävästi tilaa säilytystilLue lisääaa, toimistotekniikkaa ja -laitteita sekä luovaa toimintaa varten. Tässä parhaat neuvomme tapeteista, säilytysratkaisuista ja muista ideoista, joiden avulla löydät täydellisen suunnittelun kotitoimistoosi. Jos jaat toimiston muiden kanssa, sinulla ei ehkä ole paljon vaikutusvaltaa sisustukseen, mutta jos työskentelet kotona, on tärkeää suunnitella luova työtila, jossa viihdyt. Aloita miettimällä, mitä tarvitset erityisten toiminnallisuuksien ja säilytystilavaatimusten osalta sekä millaisista toimistotapeteista pidät ja millaista tyyliä pidät. Nyt on aika etsiä inspiraatiota. Käy kaupoissa testaamassa mukavat ja tyylikkäät toimistotuolit, tutustu parhaisiin säilytysratkaisuihin, tutustu älykkääseen toimistotekniikkaan ja etsi kauniita tapetteja. Seuraa myös Pinterest-tauluja, joissa on runsaasti kauniita toimistokuvia inspiraation lähteeksi. Yritä luoda tasapaino rakenteen ja luovuuden välille. Älä unohda tallentaa inspiroivia leikkeitä ja kuvia tunnelmatauluihin ja lisätä säilytystilaa paperille ja käsitöille.

Kalusteet ja tapetit toimistoon - muutamia ideoita

Työpöytä ja työtuoli ovat tärkeimmät toimistokalusteet, mutta tyylikkään ja toimivan työpöydän ja työtuolin löytäminen voi olla suurin haaste. Etsi työpöytä, jota voit nostaa ja laskea, jos sinulla on tapana työskennellä monta tuntia peräkkäin. Toimistotuolin tulisi olla säädettävissä eri asentoihin ja sen tulisi olla helppo rullata myös matolla. Jos mahdollista, sijoita työpöytä lähelle ikkunaa, jotta saat päivittäisen annoksen päivänvaloa ja jotain muuta, johon silmäsi voivat välillä levätä. Olemme sanoneet sen ennenkin, mutta sanomme sen uudestaan - säilytys on kotitoimistossa kaikki kaikessa. Kalusta se säilytyskaapilla, kirjoituspöydällä tai pystytä hyllyjä työpöydän yläpuolelle. Älä unohda elävöittää kaikkea toiminnallista säilytystilaa tyylikkäillä toimistotapeteilla, mutta vältä suurikuvioisia tapetteja ja tummia tapettimotiiveja, jos sinulla on rajoitetusti tilaa.

Työn valaistus

Kun tuoli, työpöytä ja tapetit on lajiteltu, muista kiinnittää huomiota valaistukseen. Investoi himmennettävään pöytävalaisimeen. Heitä mukaan myös himmennin varustettua yleisvalaistusta. Jos sinulla on tumma toimistotapetti, asenna suunnattuja valonheittimiä. Jos työtilassa ei ole ikkunaa, paras vinkkimme on tuoda luonto sisälle tapetilla. Kokeile rauhallista metsämaisemaa, avaruuden vaikutelman antavaa avointa peltoa tai romanttisia kukkia.

Älykkäitä ratkaisuja

Lehtihylly tapettirullia varten, lanka tai paneeli inspiraatiokuvia varten, teurastuspaperirulla muistiinpanoja ja luonnoksia varten, tapetilla päällystetyt kenkälaatikot säilytykseen, MDF-levy muistiinpanoja ja kuvia varten tai koukut askartelumateriaaleille - työtila on loputtomien luovuusmahdollisuuksien alue. Kaikki säilytystä yksinkertaistavat DIY-ratkaisut jättävät enemmän tilaa työskentelylle ja tekevät huoneessa oleskelusta miellyttävämpää.

Sisustus- ja tapetti-ideoita

Vaikka kyseessä on toimisto, sen ei tarvitse olla tylsä ja persoonaton. Anna värien, tapettimotiivien ja sisustuksen olla sopusoinnussa muun kodin kanssa. Tuo sisustukseen henkilökohtaisia yksityiskohtia, kuten valokuvia, ja luo mukava sekoitus vanhaa ja uutta, materiaaleja ja muotoja. Tekstiilit heittojen tai verhojen muodossa voivat tehdä ihmeitä, äläkä unohda kasveja. Kukat ja viherkasvit antavat inspiraatiota ja auttavat myös puhdistamaan ilmaa, joten laita ihana kasvi suoraan työpöydällesi. Muista myös pitää työpöytä mahdollisimman vapaana johdoista ja johdoista. Ole luova, kun valitset tapetteja kotitoimistoosi. Voit laittaa seinän alaosaan haluamasi kuvioisen tapetin ja maalata yläosan. Näin huone ei tunnu sekavalta, kun alat laittaa tunnelmatauluja ja inspiroivia kuvia. Peitä säilytyslaatikot samalla motiivilla kuin seinällä, tai kehystä ylijäänyt tapetti julisteeksi leikkisän ilmeen saamiseksi. Halusitpa sitten minkä tyylin tai tapettimotiivin tahansa, tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen tapetointia. Täydellinen tapettimotiivi, joka saa huoneen tuntumaan suuremmalta, olisi pastellivaaleanpunainen, vaaleanharmaa tai valkoinen. Koristeelliset yksityiskohdat toimivat hyvin tummemmissa sävyissä. Sininen tapetti antaa rauhan ja hiljaisuuden tunteen, ja se auttaa myös alentamaan stressitasoa. Keltainen motiivi ei ehkä ole ensimmäinen väri, joka tulee mieleen toimistoon, ja kuitenkin keltainen tapetti antaa tonneja energiaa ja parantaa ajattelukykyä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1