Keittiö

Keittiön uudistaminen ei aina tarkoita sitä, että sinun on hankittava uudet huonekalut, keittiökaapit, lattiat ja seinät. Voit luoda täysin uuden ilmeen ripustamalla uusia kankaita, mLue lisääaalaamalla tuolit uudelleen ja lisäämällä joitakin muotoilun yksityiskohtia. Tässä ovat vinkkimme, joilla voit muuttaa keittiösi viihtyisäksi keidakoksi muutamalla pienellä muutoksella.

Maalaa keittiön kaapit uudelleen

Olemassa olevan päivittäminen sen sijaan, että korvaisit vanhan uudella, on hyväksi lompakollesi, parempi ympäristölle ja voi olla hauska projekti koko perheelle. Yksi nopea ja helppo muutos on maalata keittiön kaapistot uudelleen. Valitse väri huolellisesti, sillä se määrittää huoneen tyylin ja tunnelman. Eikä siinä vielä kaikki - värinvaihto voi luoda illuusion, että huone on eri kokoinen. Maalaa kaapit kirkkaammalla sävyllä, niin keittiö tuntuu suuremmalta, kun taas tummempi sävy luo syvyyttä ja tilan tuntua. Perusvärin kanssa kontrastisten aksenttien - kuvien, valaisimien, teepyyhkeiden - käyttö korostaa vaikutelmaa entisestään. Parasta näissä yksinkertaisissa muutoksissa on se, että sinun ei tarvitse pelätä kokeilla jotain uutta, koska voit aina yksinkertaisesti tehdä sen uudelleen, jos et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Lisää keittiön sisustukseen kankaankuvia

On muutama asia, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset ja ripustat printtejä keittiöön. Valitsemiesi kuvien on oltava sellaisia, joista koko perhe pitää, mutta niiden on myös sovittava keittiöön. Henkilökohtaisella tyylilläsi on merkitystä, mutta muista, että keittiö ei ole pelkkä keittiö - valitse siis kankaalle vedoksia, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin ja inspiroivat ruoanlaittoon ja kotitöiden tekemiseen. Tämä voi olla mitä tahansa vihreistä huonekasveista ja vaaleanpunaisista tai keltaisista kuvioista maalaismaisemiin tai ruoka-aiheisiin. Jos sinulla on suuri seinä, voit ripustaa useamman kuin yhden vedoksen. Riippumatta siitä, valitsetko vain kaksi tulostetta vai haluatko koko seinän täynnä tulosteita, on olemassa muutamia niksejä, jotka todella auttavat - asioita, jotka saattavat kuulostaa yksinkertaisilta, mutta joilla on suuri merkitys, jotta seinäsi ei tunnu sekavalta ja tulosteet luovat rauhallisen vaikutelman. Ripusta kaikki tulosteet samansuuntaisesti. Tämä voi tapahtua printin yläreunassa, alareunassa tai keskellä. Jos keittiössäsi on kokonainen seinä tulosteita, voit olla rohkea, mutta nyrkkisääntönä on, että kaikki kehykset ovat yhtä kaukana toisistaan. Ennen kuin alat lyödä nauloja seinään, kokeile järjestää vedokset lattialle tai aloita ripustamalla yksi vedos keskelle seinää ja jatka siitä eteenpäin. Kuvakisko näyttää kivalta, jos keittiön seinät ovat tarpeeksi suuret. Näin vältät reikien tekemisen seinään ja voit vaihtaa motiiveja aina halutessasi.

Pienillä yksityiskohdilla on merkitystä

Maalaa kaksi tuolia epäsopivilla väreillä tai osta uusia kukkia - joskus se riittää saamaan huoneen tuntumaan uudelta. Voit myös vaihtaa teepyyhkeitä tai pöytäliinoja - tai mikset ostaisi uusia koristeita? Paras neuvomme keittiön ilmeen päivittämiseen on, että älä pelkää kokeilla! Saatat löytää uusia asioita, joista pidät, ja jos pysyt pienissä muutoksissa, voit aina kokeilla uudelleen.
Tuotetiedot