Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Musta kivi rakenne - Tapetti - Aula

320

aihetta

Musta valokuvatapetti

Mielenkiintoinen tarina! Lounais-Ranskassa sijaitsevasta Lascaux-luolasta on löydetty yli 600 luolamaalausta ja 1500 kaiverrusta. Nämä luolamaalaukset ovat erikoisia sen takia, että yLue lisääksi niistä on maailman vanhin maalaus, joka on yli 17 000 vuotta vanha. Arvaatko millä värillä se on tehty? No tietenkin mustalla. Se osa maalauksesta, josta tässä puhumme, esittää mustaa härkää ja se on maalattu hiilellä. Tämä tarkoittaa, että ihmiset ovat tarkoituksella käyttäneet mustaa väriä jo kauan, ja tähän väriin liittyvät assosiaatiot riippuvat sinusta ja kulttuuritaustastasi. Länsimaissa musta väri yhdistetään usein synkkyyteen ja suruun, ja taas Intian joissakin osissa sitä pidettiin aikaisemmin yhtenä kauneimmista väreistä. Nykyisin on myös yleistä, että mustalla korostetaan vaikutusvaltaa, mikä näkyy mustien pukujen käytössä.

Miksi musta on erinomainen sisustusväri?

Joidenkin mielestä musta sisustus tekee huoneesta tumman ja tylsän, mutta tämä ei kuitenkaan ole koko totuus. Musta on upea sisustusväri, ja voit itse päättää teetkö sillä sisustamisesta helppoa vai vaikeaa. Musta valokuvatapetti auttaa löytämään huoneelle turvallisen perustan, joka rauhoittaa. Jos sinua kiinnostaa sisustaminen monivivahteisesti, musta on kätevä väri, jonka avulla on helppo harmonisoida eri tyylit. Yhdistä mustasävyinen valokuvatapetti mustan lampun, muutaman mustan tyynyn ja ehkä mustan maton kanssa, ja olet tehnyt mahdottomasta mahdollisen, eli nyt uusi ja moderni sohvapöytäsi ja sukulaisilta perimäsi antiikkikirjoituspöytä sopivat yhteen. Kuten muutkin tummat sävyt, myös musta väri auttaa silmiäsi rentoutumaan. Jos huoneessa on liian paljon kirkkaita värejä, silmäsi saattavat reagoida siihen niin, että esineet näyttävät leijuvan ympäriinsä. Silmiesi on keskityttävä sen takia tavallista enemmän, jolloin silmät rasittuvat ja väsyvät. Kukapa olisi uskonut, että musta on kotonasi melkein välttämätön väri rentouttamaan sinua ja silmiäsi?

Mustat valokuvatapetit sopivat kaikille

Meidän valikoimassamme on mustia valokuvatapetteja kuin tähtiä taivaalla, joten sinunkaan ei tarvitse rajoittaa omia sisustusunelmasi. Iloinen mustavalkoinen panda keltaisenvihreällä taustalla on Ryan Fowlerin tekemä ja se on monien suosikki Photowallilla. Fantastisten väriensä ja aiheensa ansiosta tämä tapetti sopii kaikenlaisiin huoneisiin aina lastenhuoneista supertrendikkäisiin olohuoneisiin, joissa huonekalut vaihtuvat yhtenään. Loppumaton asvalttitie kulkee kohti horisontissa häämöttävää Rocky Muontains -vuoristoa, valkoiset pikkutarkat kuvat orkideoista mustaa taustaa vasten ja yönmusta City Skylines ovat muita valokuvatapettien kuvia, joita löydät täältä. Eivätkö ne sinunkin mielestäsi ole aivan uskomattomia? Me ainakin olemme sitä mieltä! Kuten mainitsimmekin, käyttäessäsi mustaa, sinun ei tarvitse murehtia rajoituksista, etenkin jos käytät sitä valokuvatapetissa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.