Musta valokuvatapetti

Jännittävä tarina! Lounais-Ranskassa sijaitsevasta Lascaux'n luolasta löytyy yli 600 maalausta ja 1500 kaiverrusta. Erikoiseksi nämä luolamaalaukset tekee se, että yksi niistä on vanhLue lisääin koskaan löydetty maalaus, ja se on yli 17 000 vuotta vanha. Arvaatko, millä värillä se on maalattu? Mustalla tietenkin. Maalauksen osa, josta puhumme, esittää mustaa sonnia, ja se on maalattu hiilellä. Tämä tarkoittaa, että ihmiset ovat käyttäneet mustaa väriä tietoisesti jo pitkään, ja tämän värin mielleyhtymät riippuvat siitä, kuka olet ja millainen kulttuuri sinulla on. Länsimaissa musta väri yhdistetään usein pimeyteen ja surullisuuteen, kun taas aiemmin sitä pidettiin yhtenä kauneimmista väreistä joissakin osissa Intiaa. Maailmalla on myös tällä hetkellä yleistä, että musta viestii arvovaltaa. Tämä näkyy mustien pukujen käytössä.

Miksi musta on erinomainen sisustusväri?

Jotkut ajattelevat, että musta sisustus tekee huoneista tummia ja tylsiä - mutta se on kaukana totuudesta. musta on erinomainen väri sisustukseen, koska voit tehdä siitä niin yksinkertaisen tai monimutkaisen kuin haluat. Mustan seinämaalauksen käyttäminen huoneessa voi auttaa tilaa löytämään perustan, turvallisen pohjan, joka puolestaan rauhoittaa. Jos eklektinen sisustus sopii ja kiinnostaa sinua, musta väri on varmasti omiaan helpottamaan eri tyylien yhteensovittamista. Yhdistä mustan sävyinen seinämaalaus mustaan lamppuun, mustiin tyynyihin ja kenties mustaan mattoon, ja olet tehnyt mahdottomalta tuntuvan teon - sovittanut uuden modernin sohvapöytäsi yhteen vanhemmilta sukulaisiltasi perimäsi antiikkipöydän kanssa. Muiden tummien sävyjen tavoin musta on väri, joka auttaa silmiä rentoutumaan. Kun huoneessa on liikaa kirkkaita värejä, silmistäsi voi tuntua, että huoneessa olevat asiat melkein leijuvat. Silmäsi joutuvat tekemään kovasti töitä vastapainoksi tälle, mikä puolestaan tekee niistä kireät ja väsyneet. Kuka olisi uskonut, että musta väri kodissasi on lähes välttämättömyys virkistää sinua ja silmiäsi?

Mustat seinämaalaukset sopivat kaikille

Kuten avaruuden valtava tähtitaivas, mustien seinämaalausten valikoimamme on yhtä ääretön kuin sisustusunelmasi. Ryan Fowlerin luoma iloinen mustavalkoinen panda kellanvihreällä taustalla on monen meistä täällä Photowallissa suosikki. Upean värin ja teeman käytön ansiosta tämä tapetti sopii kaikenlaisiin huoneisiin, aina lapsen kasvuhuoneesta superhippiin, trendikkääseen olohuoneeseen, jonka huonekalut ovat jatkuvasti vaihtumassa. Loputon asfaltinharmaa moottoritie ulottuu kohti horisontissa lepääviä Kalliovuoristoa, valkoiset korkearesoluutioiset valokuvat orkideoista mustalla taustalla ja yönmustat City Skylines -motiivi ovat muita seinämaalauskuvioita, jotka löydät tältä sivulta. Kuulostaako tämä mielestäsi uskomattomalta? Me todellakin pidämme! Kuten sanottu, jos käytät mustaa väriä, ei ole mitään rajoja, joista kannattaisi huolehtia, varsinkaan jos käytät sitä seinämaalauksessa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.