Moniväriset canvastaulut

Harva asia elävöittää kotia niin helposti kuin uudet väriyhdistelmät, ja jokainen uusi väri lisää huoneen persoonallisuutta. Me Photowallilla emme voi liikaa korostaa kahta sanaa sisuLue lisäästuksesta ja maailman tarjoamasta ihmeellisestä värivalikoimasta, ja ne ovat "match" ja "balance". Liian monta kilpailevaa väriä voi saada huoneen näyttämään kaoottiselta ja hoitamattomalta ja luoda levottomuuden tai jopa stressin tunnetta. Toinen sana, tasapaino, on tärkeä kahdesta syystä. Ensimmäinen on se, että huoneessa voi todella olla niin monta erilaista yhteensopimatonta väriä kuin haluat, eikä siitä tule liikaa, kunhan luot riittävän tasapainon. Huolehdi vain siitä, että kovaääniset värit, jotka muutoin saattaisivat ottaa vallan, eivät pääse valloilleen - korosta hienovaraisempia värejä ja anna niille hieman enemmän tilaa, jotta niillä on mahdollisuus tasapainottaa voimakkaampia sävyjä.

Erilaiset huoneet, erilaiset mahdollisuudet - määritä sävy monivärisillä kangaspainatuksilla

Kun mietit huoneen kokoa, ilmeisin mittari on sen pinta-ala, yleensä neliömetrien määrä. Siinä ei ole mitään väärää, mutta on olemassa myös toisenlainen koko, joka on se, miten huone tuntuu ja koetaan. Jos huone on pimeä tai siinä on huono valaistus tai matala katto, jopa suuri huone voi tuntua paljon pienemmältä kuin se todellisuudessa on, ja pieni huone voi tuntua paljon suuremmalta ja vaikuttavammalta, jos se on ilmava ja hyvin valaistu. Nämä kaksi tekijää ovat erittäin tärkeitä, kun päätetään, miten monia eri värejä yhdistetään huoneeseen. Sen vuoksi on myös hyvin vaikeaa laatia tiukkoja sääntöjä siitä, miten monia värejä voidaan parhaiten käyttää erikokoisissa huoneissa. Paras tapa valita värimaailma on päättää, mitä haluat saavuttaa huoneellasi. Mikä on visiosi? Mihin haluat käyttää huonetta? Jos haluat puhaltaa uutta henkeä makuuhuoneeseen, älä istu olohuoneessa lukemassa sisustuksesta - tee sen sijaan olosi mukavaksi makuuhuoneessa. Tunnustele tunnelmaa ja valoa ja käytä huoneen läsnäoloa ja persoonallisuutta inspiraationa, kun etsit sisustusideoita.

Moniväriset kankaankuvatulosteet - paljon tekemistä vähällä

Kuvittele, että olet juuri sisustanut makuuhuoneesi. Värit ovat melko hyvin tasapainossa, mutta sinusta tuntuu, että siitä puuttuu vielä se pieni lisä. Haasteena on löytää sormesi siihen, mitä tuo pieni lisä oikeastaan on. On hyvin mahdollista, että se, mikä puuttuu, on ripaus väriä. Ei ole tarpeen ryhtyä uudistamaan juuri sisustettua huonetta, kun moniväriset kankaankuvatulosteet voivat tehdä niin suuren eron. Abstrakti Grunge Color Explotion -kangastuloste antaa mihin tahansa huoneeseen hienovaraista väriloistoa, ja Colorful Graffiti on ihana lisä teinille tai katutaiteen ystävälle. Colorful World voi antaa tylsimmällekin kotitoimistolle todellista piristystä. Väriläiskä tekee kaikki onnellisemmiksi. Löydä vain se, joka sopii sinulle ja huoneeseesi parhaiten!
Tuotetiedot