Värikäs abstrakti maalaus - Canvastaulu - Olohuone

677

aihetta

Moniväriset canvastaulut

Harvat asiat piristävät kotia helpommin kuin uudet väriyhdistelmät, ja jokainen uusi väri lisää huoneeseen persoonallisuutta. Me täällä Photowallissa pidämme sisustamisessa ja upeidenLue lisää tarjolla olevien värien valinnassa erittäin tärkeänä kahta sanaa, jotka ovat "yhteensopiva" ja "tasapaino". Jos huoneessasi on liikaa kilpailevia värejä, siitä tulee helposti kaoottinen ja huolittelemattoman oloinen, jonka tunnelma on epämukava ja jopa stressaava. Toinen sana, "tasapaino", on tärkeä kahdesta syystä. Ensinnäkin, huoneessa voi todellakin käyttää niin paljon toisiinsa sopimattomia värejä kuin haluat ilman katastrofia, jos vain huoneeseen luodaan tarpeellinen tasapaino. Varmista, että voimakkaat värit eivät pääse liian dominoiviksi, vaan antavat tilaa vaaleammille väreille, jotta tilassa säilyy tasapaino värien kesken.

Erilaiset huoneet, erilaiset mahdollisuudet - luo tunnelma monivärisillä canvastauluilla

Miettiessäsi huoneen kokoa, ajattelet sitä yleensä neliömetreissä. Se ei ole tietenkään väärin, mutta huoneella on myös toisenlainen koko, eli se minkä kokoiselta se tuntuu ja miten se koetaan. Jos huone on synkkä tai siinä on huono valaistus tai matala katto, suurikin huone saattaa tuntua pienemmältä kuin se onkaan. Pieni huone taas saattaa tuntua suuremmalta ja vaikuttavammalta, jos se on ilmava ja hyvin valaistu. Nämä kaksi asiaa ovat erittäin tärkeitä päättäessäsi, miten yhdistät useita eri värejä samassa huoneessa. On vaikea antaa tarkkoja neuvoja siitä, mikä on paras tapa yhdistää useita eri värejä eri kokoisissa huoneissa. Värimaailman valitsemisessa on parasta päättää ensin, mitä haluat huoneestasi. Mikä on visiosi? Mihin haluat huonetta käyttää? Jos haluat makuuhuoneeseesi uutta ilmettä, ei kannata istua olohuoneessa lukemassa sisustusoppaita, vaan siirry makuuhuoneeseen ja tee olosi mukavaksi. Tunnustele sen tunnelmaa ja valoisuutta, ja käytä huoneen tunnelmaa ja persoonallisuutta sisustusideoittesi inspiraation lähteenä.

Moniväriset canvastaulut - isoja muutoksia vähällä vaivalla

Kuvittele, että olet juuri sisustanut makuuhuoneesi. Värit ovat tasapainossa, mutta huoneesta puuttuu kuitenkin se jokin. Haasteenasi onkin miettiä, mitä sieltä puuttuu. Todennäköisesti se tarvitsee vielä pienen väripilkun. Sinun ei tarvitse aloittaa juuri sisustetun huoneen sisustamista uudelleen, vaan ratkaisuna on monivärinen canvastaulu, jolla saat ihmeitä aikaan. Abstrakti Grunge Color Explotion -canvastaulu lisää huoneeseen väriä hillityllä tavalla, kun taas Colourful Graffiti sopii erinomaisesti teinin tai katutaiteesta pitävän huoneeseen. Colourful World antaa tylsimmällekin kotitoimistolle kunnon väriruiskeen. Väriläiskät tekevät kaikki iloisiksi. Sinun tarvitsee vain löytää juuri sinulle ja huoneeseesi parhaiten sopiva!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.