Uniikki aihe kaikkiin tapetteihin

Klassisia muotoja, moderneja värejä ja käsin maalattuja kuvioita. Photowallin tapeteilla voit muuttaa kodin jokaisen huoneen juuri sen tyyliseksi kuin haluat. Alta voit tutustua tapetLue lisäätiaiheisiin, joita suunnittelijat ja kuvittajat eri puolilta maailmaa ovat meille suunnitelleet. Olemme valikoineet ne tarkasti, jotta sinä löytäisit omalle seinällesi sopivan aiheen. Kaikki tapettimme painetaan laadukkaalle materiaalille, valmistetaan omien mittojesi mukaan ja toimitetaan ympäristöystävällisessä aaltopahvilaatikossa. Mukana tapettiliima.

Suunnittelijoidemme luomat tapetit

Kiinnostavat suunnittelijat eri puolilta maailmaa ovat luoneet meille tapetteja näyttävissä väreissä ja kuvioissa, joista löytyy sopiva niin olohuoneeseen, eteiseen, keittiöön, makuuhuoneeseen kuin toimistoonkin. Anna makuuhuoneen seinien kukkia Byrackan suunnitteleman Geranium-aiheen myötä. Yhdistele vaaleanpunaista, limetinvihreää ja turkoosia keittiössä Ingela P Arrheniusin tapeteilla tai tuo vihreät kasvit ja lehdet olohuoneeseen tapetoimalla seinä Lemon-suunnittelutoimiston tapetilla. Lisää inspiraatiota eri huoneiden sisustamiseen saat lehdestämme, joka esittelee upeita olohuoneita ja kodikkaita keittiöitä.

Inspiraatiota tapeteistamme

Saisiko olla raitaa, suuria kuvioita, yksiväristä, roiskemaalattua, rustiikkista vai yltiövärikästä? Kun käytät mielikuvitustasi, voit helposti luoda erivärisillä ja -kuvioisilla tapeteilla tilan, joka tuntuu modernilta, omaperäiseltä, pohjoismaiselta tai henkii vaikkapa 70-luvun tyyliä. Laajaan valikoimaamme kuuluu eri tyylejä, värejä ja tapettiaiheita, jotka inspiroivat ja sopivat kotiin ja muihin tiloihin. Muutamia esimerkkejä ovat Iwa Herdensjö värikkäät tapetit, By Mayn graafiset aiheet, Acne JR:n lastentapetit ja Scandinavian Surface luontoaiheet.

Tapetit eri huoneisiin

Julkisten tilojen sisustuksessa voi olla vaikea täyttää kaikkien toiveita. Yksi haluaa ehkä irrotella väreillä ja toinen puolestaan haluaisi ympäristöstä vaalean ja harmonisen. Monet voivat pitää viileistä sävyistä ja toiset tekevät paremmin töitä, jos ympärillä on lämpimiä ja kodikkaita värejä. Tapettia käyttämällä sisustaminen helpottuu. Aiheeksi voi valita jotakin persoonallista, uniikkia ja tyylikästä mieltymyksistä ja mausta riippumatta. Meiltä löydät värikkäät tapettiaiheet, eleettömät pohjoismaiset kuviot ja murretut sävyt. Tarjoamme tapetit toimistoihin, vastaanottoihin, näyteikkunoihin, hotelleihin ja moniin muihin tiloihin.

Joustavuutta tapetilla

Photowallin tapetteja on helppo räätälöidä, koska tiedämme, että yksikään koti tai tila ei ole samanlainen. Siksi voit tilata tapettisi juuri haluamassasi koossa. Mittaat vain seinän ja annat mitat tilauksen yhteydessä. Digipainomme painaa sen jälkeen tapettisi mittojesi mukaan. Tiedämme myös, että ihmisten maut eroavat toisistaan paljon. Valikoimmekin kaikki tapettiaiheemme tarkkaan, jotta ne sopisivat eri tyyleihin, makuihin ja tiloihin. Etsimme jatkuvasti uusia trendejä ja vanhoja klassikoita.

Tuunaa tapetilla

Jos haluat käyttää tapettia, et aina tarvitse siihen seinää. Tapettia voi käyttää moneen muuhunkin. Tapetista voi tehdä vaikka viirejä, lautasen alusia, pääsiäis- ja joulukoristeita ja sitä voi käyttää paketointiin ja askarteluun lasten kanssa. Paras vinkkimme on käyttää ylijäänyt tapetti koristeeksi lastenhuoneessa antamaan persoonallisuutta sisustukseen. Lisää tuunausvinkkejä on lehdestämme.

Tapetinvalitsija auttaa aiheen valinnassa

Tapetti on tuote, jonka on kestettävä pitkään. Se tuo huoneeseen elämää ja luo haluamaasi tunnelmaa ja kodikkuutta. Monien isojen päätösten lailla myös sisustukseen sopivan ja oikean kokoisen tapetin valinta voi olla vaikeaa. Valintaa helpottaaksemme olemme lajitelleet tapetit värien, huoneen ja kategorian mukaan. Jos tapetin valinta tuntuu edelleen hankalalta, voit tutustua huoneoppaaseemme ja käyttää tapetinvalitsijaamme. Ne tarjoavat ideoita eri huoneiden sisustamiseen.

Ensiluokkaista laatua

Huippulaadukkaiden designtapettien tarjoaminen kaikkiin huoneisiin on meidän mielestämme parasta, mitä kuvitella saattaa. Siksi olemmekin erityisen innostuneita laatumatkastamme. Vuodesta 2006 alkaen olemme testanneet erilaisia tapettimateriaaleja. Olemme tutkineet huolellisesti niiden laatua yhä uudelleen ja uudelleen. Kun tilaat meiltä tuotteen, saat tapetin, jonka laadun takana voimme seistä. Meille tämä ei kuitenkaan vielä riitä. Koepainamme kaikki aiheemme, tarkastamme kuviot ja niiden yksityiskohdat ja testaamme uudet tuotteet. Jotta voisimme tulla vieläkin paremmiksi, kuulemme mielellämme myös sinun mielipiteesi. Sen voit kertoa meille helposti täyttämällä kyselyn, jonka lähetämme sinulle pari viikkoa tapettisi saapumisen jälkeen. Kyselyssä tiedustelemme mielipiteitäsi palvelustamme ja tuotteestasi. Palautetta ostokokemuksestasi voit myös antaa asiakaspalveluumme.

Eri materiaaleja

Tapetteihimme on saatavilla kaksi eri materiaalia – vakio ja premium. Molemmat ovat muotonsa säilyttävää ja kulutusta kestävää non-woven-materiaalia. Erona niillä on se, että premium-materiaaliin on lisätty pinnoite, jonka ansiosta se kestää naarmuuntumista, sen voi pyyhkiä puhdistusaineella eikä se heijasta. Premium-materiaali kestää pidempään julkisissa tiloissa ja muissa paikoissa, joissa tapetti on usein alttiina tahraantumiselle ja likaantumiselle.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.