Juliste omasta kuvasta

Yksilöllisen julisteen luominen on helppoa. Lähetät valokuvan tai kuvan ja valitset haluamasi koon. Voit myös valita, haluatko valkoisen reunan vai reunojen yli menevän painatuksen. TLue lisääuotteesi lähetetään meitä 1–4 päivän kuluessa tilauksesta, ja toimitus on aina aina ilmainen.

Mittatilaustyönä valmistetut julisteet omista kuvistasi

Äärimmäisen tärkeän persoonallisen vivahteen lisääminen sisustukseen on nyt entistä helpompaa. Valitse itse ottamasi valokuva tai sinua miellyttävä piirroskuva, valitse kuvan koko, ja lisää sitten tuote ostoskoriin. Heti kun tilauksesi on lähetetty, Photowall tulostaa mittatilaustyönä valmistetun julisteesi ja lähettää sen sinulle 1–4 päivän kuluessa, sijainnistasi riippuen.

Tuotteen tiedot

Ohjeet omien julisteiden suunnitteluun: Valitsemastasi kuvasta riippumatta kaikista tärkein kriteeri on kuvan resoluutio. Varmista ensin, että kuva on tarpeeksi korkea, oli kyseessä sitten valokuva tai piirros kuva. Muista, että kuvissa on oltava yksilöllisesti valmistetun taulun millimetriä kohden vähintään yksi pikseli. Konkreettisena esimerkkinä: sinun pitää ladata vähintään 600 x 600 pikselin kokoinen kuva (missä tahansa kuva tiedostomuodossa), jotta voimme valmistaa sinulle uniikin julisteen, jonka koko on vähintään 60 x 60 cm.

Autamme sinua suunnittelemaan omat julisteesi

Jos et ole varma jonkin tietyn kuvan koosta tai laadusta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme, ilman lisämaksuja. Voit lisäksi suunnitella oman julisteesi kehyksillä tai ilman. Jos tilaat julisteen kehyksillä, se postitetaan sinulle kokoamattomana. Näin varmistetaan, että tilaamasi mittatilaustyönä valmistettu juliste pysyy ehjänä. Pakettiin sisältyy tietysti kaikki mitä tarvitset mittatilaustyönä valmistetun julisteesi kokoamiseen, kuten kokoamisohjeet, jotka opastavat sinua vaihe vaiheelta. Syötä mitat alle saadaksesi käsityksen siitä, kuinka paljon tilauksesi tulee maksamaan. Hinta riippuu siitä, minkä kokoisen julisteen haluat ja haluatko julisteesi kehyksillä vai ilman.

Mittatilaustyönä valmistetut julisteet omista kuvakokoelmasta

Kun jossakin mainitaan henkilökohtaiset kuvat, yksi ensimmäisistä mieleen nousevista asioista ovat kuvat, jotka esittävät perheenjäseniä, ystäviä tai henkilöä itseään. Toinen nopeasti mieleen tuleva vaihtoehto ovat kuvat matkakohteista tai paikoista, joissa on syntynyt unohtumattomia muistoja. Olipa niissä mitä hyvänsä, nämä kuvat ovat luonteeltaan henkilökohtaisia, koska ne herättävät ihmisissä tunteita, jotka he haluavat säilyttää ja mahdollisesti jakaa muiden ihmisten kanssa. Toisaalta henkilökohtaiset kuvat voivat tarkoittaa myös jotakin itse henkilökohtaisesti luotua, kuten maalausta tai piirrosta. On jopa mahdollista lähettää käsin tehty taideteos. Teoksen voi skannata ja välittää sitten meille. Joka tapauksessa, riippumatta siitä, kummasta aiemmin mainitusta kuvavaihtoehdosta pidät eniten, varmista, että lataat korkearesoluutioisen kuvan, jotta voimme avustaa sinua suunnittelemaan oman julisteesi.

Omien julisteiden suunnittelemisen edut

Sen lisäksi, että omasta tilasta tulee viihtyisämpi ja yksilöllisempi, oman julisteen suunnitteleminen tarjoaa myös tehokkaan ja mielikuvituksekkaan tavan toteuttaa luovuuttasi. Tunnelma muuttuu heti, kun sinä tai vieraaksi katselet kuvaa, joka yhdistää ja herättää vastakaikua. Se luo siteen aiheen ja yleisön välille, minkä vuoksi sinun kannattaakin omaa julistetta suunnitellessasi valita jokin sellainen aihe, joka on todella lähellä sydäntäsi. Täydellinen esimerkki tällaisesta aiheesta voi olla kuva jostakin merkittävästä elämäntapahtumasta, kuten lapsen vauvakuva, hääkuva, tai jokin lukuisista muista vaihtoehdoista. Mittatilaustyönä valmistetun julisteen persoonallinen tunnelma tuo tilaan eloisuutta ja uskomatonta lumoa.

Avustustiimimme tunnetaan laadustaan

Jopa suosikkikuvissammekin voi joskus olla jotakin pientä korjattavaa. Näihin seikkoihin kuuluvat taustalla näkyvä ei-toivottu ns. photobombaus, huonosti yhteen sopivat värisävyt, häiritsevästi sumentuneet kohdat tai yksinkertaisesti jokin asetteluun liittyvä ongelma, joka ohjaa huomion pois kuvan keskeisestä kohteesta. Valokuvien muokkaamisen ammattilaistiimimme auttaa sinua korjaamaan nämä ongelmat, kun suunnittelet omaa julistettasi. Erinomaisten taitojensa avulla he pystyvät lisäämään tai poistamaan kuvasta ei-toivottuja elementtejä, muokkaamaan värejä haluamallasi tavalla, ja jopa muuttamaan mittasuhteita tietyssä määrin. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä! Lähetä meille kuvasi ja kerro, mitä seikkoja haluaisit kuvasta muuttaa. Vastaamme yhteydenottoosi niin pian kuin mahdollista, kerromme muutoksista, jotka on mahdollista tehdä, ja ilmoitamme hinnan.

Mittatilaustyönä valmistetut julisteet ensiluokkaisesta materiaaleista

Oman julisteesi suunnitteleminen on äärimmäisen houkutteleva mahdollisuus, sillä Photowall takaa, että käytämme mittatilaustyönä valmistettavissa julisteissasi vain korkealaatuisia materiaaleja ja painatusta. Uniikki kuvasi asetetaan kestävään pahvilaatikkoon, joka on valmistettu kierrätyskelpoisista materiaaleista. Jos sinulla on lisäkysymyksiä käytetyistä materiaaleista tai toimitusprosessista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka kertoo sinulle aiheesta lisää ja auttaa sinua enemmän kuin mielellään.
Tuotetiedot

Yksilölliset julisteesi

Lataa kuva tähän nähdäksesi, miltä julisteesi näyttää.

Valitse kuva