Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Forrest Fun - Tapetti - Vauvan huone

1746

aihetta

Lapset

Lempeäsydämiset ja innostuneet lapset uskovat kaiken olevan mahdollista. Omat lapsesi opettavat myös sinut uskomaan taianomaisuuteen. Lasten kasvaessa heidän makunsa ja mielenkiintonsLue lisääa saattavat muuttua. Sinun on helppo seurata mukana. Auta heitä ilmaisemaan itseään valokuvatapetin kautta, jossa on esillä heidän sillä hetkellä rakastamiaan asioita. Valokuvatapetit ovat helppoja laittaa ja vaihtaa toisiin, ja ne kannustavat lapsiasi tutkimaan ja kehittymään ja antavat mainioita visuaalisia ja henkisiä virikkeitä sadepäivän sisäleikkeihin. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse murehtia rei'istä seinissä.

Fantastiset valokuvatapetit

Anna lapselle mahdollisuus unelmoida rohkaisemalla heitä ajattelemaan fantastisia aiheita omassa huoneessaan. Seinälle voi laittaa mahdollisuuksia ja ilonaiheita, jotka saavat lapsen rauhoittumaan levätessään tai leikkiessään. Tylsistä leikkialueista saa paljon hauskempia lisäämällä valokuvatapetin kirkkailla ja iloisilla väreillä ja aiheilla. Yksisarvinen sateenkaaren keskellä on yksi mahdollisuus, joka osoittaa lapsille, että erilaiset otukset voivat olla heidän ystäviään ja suojelijoitaan. Jurakautinen maisema tai keijunotkelma piristää lasta hänen ollessaan sisätiloissa. Aloittamalla valokuvatapetin valitsemisella helpotat unelmiesi lastenhuoneen suunnittelua. Vaella hiljaisissa laaksoissa etsimässä vaikeasti löydettäviä yksisarvisia tai mene tutkimusretkelle oppiaksesi lisää dinosauruksista valokuvatapetti taustana. Ehkä puumaja sopisi lapsellesi paremmin. Rohkaise heitä luovuuteen ja keksi tarina hahmosta, joka asuu lämpimän keltaisten ikkunoiden takana lammikon vieressä. Hirviömäisistä tulta syöksevistä lohikäärmeistä pitävät lapset saavat ainutlaatuisen tunnelman lastenhuoneeseen tai leikkialueelle. Käyttämällä hieman mielikuvitusta voit viedä lapsesi rohkeiden sotureiden ja kuninkaiden ja kuningattarien maailmaan. Kasvaessaan heistä tulee luonnostaan uteliaampia ja he haluavat tietää enemmän näkemistään asioista. Kannusta heitä oppimaan ja rohkaise heitä ajattelemaan, että kaikki on mahdollista, kun uskoo onnistumiseen.

Oppiminen ja itseilmaisu valokuvatapeteilla

Lapset tutkivat ja jakavat intohimojaan helposti eri teemaisten valokuvatapettien avulla. Valokuvatapettien aiheet liikkuvat aina kuvioiduista designeista realistisiin muotokuviin, ja lapset voivat kuvitella olevansa vaikka urheiluauton ratin takana. Kurvaile lapsesi kanssa valtatietä pitkin seikkailuja etsien rekka-autovalokuvatapetissa tai leiki maanviljelijää mainiossa maanviljelyaiheisessa taustakuvassa. Lapsille, joiden intohimona ovat tähdet, on nyt tarjolla valokuvatapetteja Aurinkokunnasta, avaruusaluksista tai planeetoista, jotka valaisevat heidän huoneensa ja saavat heidät miettimään kysymyksiä ja saattavat jopa johtaa erinomaiseen uravalintaan. Jokainen lasten valokuvatapetti kannustaa vapaaseen ja avoimeen ajatteluun ja leikkiin. Mikä olisikaan parempi keskustelun aloitus tai lisäys iltasatuun nukkumaanmenoaikaan kuin valokuvatapetti, jossa on maapallo avaruudesta kuvattuna. Auta lapsiasi tuntemaan olonsa turvalliseksi tässä maailmassa rohkaisemalla heitä oppimaan lisää muista ihmisistä ja maista, valitse kuva paikasta, jonne he haluaisivat matkustaa tai ehkäpä valitset valokuvatapetin paikasta, joka on heille jo entuudestaan tuttu, kuten paikallinen eläintarha.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.