Harmaat tapetit

Värissä on jotain skandinaavista ja minimalistista, ja se sopii hyvin yhteen monenlaisten huonekalujen ja muun sisustuksen kanssa. Harmaiden tapettien valikoimamme ei kuitenkaan ole mLue lisääinimalistinen. Tarjolla on paljon valinnanvaraa. Huoneesi saa täysin erilaisen ilmeen ja tunnelman valitsemastasi kuviosta riippuen. Mieti siis hieman, mikä tyyli sopii sinulle parhaiten. Jos olet jo päättänyt valita harmaan sävyn, on aika miettiä, mitä haluat seiniesi ilmaisevan. Voit esimerkiksi lähestyä luontoa kuvioilla, jotka tuovat mieleen harmaan graniitin, tai voit valita motiivin, joka henkii modernia taidetta. Tärkeintä on löytää jotain, joka sopii tyyliisi.

Harmaa tekee paluun

Vuonna 2016 harmaasta tuli yksi suurimmista trendiväreistä. Ihmiset alkoivat muotoilla kotejaan sävyillä tuhkanharmaasta hiilenväriseen. Asteikon kirkkain väri on nimeltään Architectural White, ja se alkoi korvata klassista Stockholm Whitea, joka muuten sisältää ripauksen keltaista. Architectural White on modernimpi. Harmaa on täydellinen väri tyyliin, koska se on neutraali ja toimii hyvin monissa tummissa ja vaaleissa sävyissä. Harmaasta väristä on tullut niin suosittu, että siitä on alettu tehdä muunnelmia, kuten huippusuosittu greige - harmaan ja beigen välimuoto.

Ajattele värillisiä yksityiskohtia, kun sinulla on harmaa tapetti

Harmaa on yhtä neutraali väri kuin koskaan ennenkin, jos sitä voi ylipäätään kutsua väriksi - mutta emme nyt puutu siihen. Oli miten oli, on tärkeää miettiä, mitkä värit tasapainottavat harmaita seiniä, jotta tästä neutraalista väristä saa kaiken irti.

5 tapettityyliä harmailla kuvioilla

Harmaiden tapettien valikoimamme läpikäyminen vie aikaa, joten tässä on nopea kurkistus, joka inspiroi sinua selaamaan koko valikoimaamme. PYLVÄÄT - TERÄS Pidätkö harmaista skandinaavisista sävyistä, mutta koetko, että ne voivat joskus olla hieman liian minimalistisia ja hillittyjä? Silloin tämä tapetti sopii sinulle. Skandinaavinen tyyli sekoittuu leikkisään kuvioon. Tämä tapetti osoittaa, että et tarvitse voimakkaita värejä saadaksesi seinän tuntumaan eloisalta ja eloisalta. HEXAGON - HARMAA Erittäin tyylikäs, harmaan, valkoisen ja beigen eri sävyissä olevia kuusikulmioita. Kuvio näyttää aluksi yksinkertaiselta, mutta katso tarkemmin ja huomaat, että itse kuusikulmiot ovat kuviollisia. Tämä antaa rakennetta ja heijastaa valoa pehmeämmin kuin jos ne olisivat yksivärisiä. BIRCH - SNOW Birch - snow on väriltään moderni, jossain harmaan ja beigen välissä. Kuvio on siluetti lumen peittämistä koivun oksista. Se toimii hienovaraisena muistutuksena seinälläsi niistä ihanista talvipäivistä, joita kaipaat. VOIKUKAT - HARMAA Tämä on toinen harmaa tapetti, jonka kuvio on saanut inspiraationsa luonnosta. Korkeat valkoiset kukkivat kasvit ulottuvat lattiasta lähes kattoon asti. PILVIPILKKU - HARMAA Leikkisä tapetti, joka sopii täydellisesti lastenhuoneeseen tai nuorisoa rakastaville. Eläinten, autojen ja muiden hahmojen muotoiset pilvet piileskelevät pörröisten valkoisten pilvien seassa harmaalla taustalla. Anna katseesi harhailla ja mielikuvituksesi ottaa vallan. Lapset rakastavat tätä taustakuvaa. Tämä on vain pieni valikoima taustakuvistamme. Käytä aikaa koko valikoimamme selaamiseen, niin löydät varmasti juuri sinulle sopivan taustakuvan.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1