Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Harmaat tapetit

249

aihetta

Harmaat tapetit

Harmaa väri suorastaan huokuu skandinaavista ja minimalistista tyylikkyyttä. Se sopii yhteen monenlaisten kalusteiden ja sisustusesineiden kanssa. Photowallin harmaiden tapettien valiLue lisääkoima ei kuitenkaan ole minimalistinen, vaan valinnanvaraa on runsaasti. Huoneen tunnelma muuttuu sen mukaan, millaisen kuvion tapettiin valitset. Valitse siis tapettiin omaa silmääsi miellyttävä kuvio. Jos olet jo päättänyt, että seinästä tulee harmaa, on aika miettiä, millaisen vaikutelman haluat seinän luovan. Voit esimerkiksi valita harmaata graniittia muistuttavan kuvion, joka luo luonnonläheisen vaikutelman. Vaihtoehtoisesti makuusi voi sopia kuvio, joka muistuttaa modernia taideteosta. Tärkeintä on, että valitset omaan tyyliisi sopivan kuvion.

Harmaa on taas tapetilla

Harmaa nousi yhdeksi vuoden 2016 suosituimmista trendiväreistä. Ihmiset alkoivat sisustaa kotejaan sen kaikilla mahdollisilla sävyillä aina valkoisenharmaasta lähes mustaan. Harmaassa on modernia tunnelmaa, ja se sopii loistavasti sisustamiseen. Se on neutraali väri, jonka tummia ja vaaleita sävyjä voi muunnella ja yhdistellä monella tavalla. Harmaasta on tullut niin suosittu, että siitä on alettu kehittää uusia sävyjä. Yksi esimerkki tällaisesta on suuren suosion saanut greige, joka on harmaan ja beigen sekoitus.

Kiinnitä huomiota harmaan tapetin yksityiskohtiin

Harmaa on todella neutraali väri. Jotta se pääsee parhaiten oikeuksiinsa, se kaipaa seurakseen tasapainottavia värejä.

5 tapettia, joissa on harmaa kuvio

Harmaiden tapettien koko valikoimamme läpikäyminen veisi tovin aikaa, joten tässä on muutama pikainen poiminta. Anna ehdotustemme inspiroida itseäsi ja käy läpi muitakin vaihtoehtoja. COLUMNS – STEEL Tämä tapetti on omiaan sinulle, joka arvostat harmaita skandinaavisia sävyjä mutta josta ne tuntuvat toisinaan liiankin minimalistisilta ja riisutuilta. Tässä tapettiaiheessa skandinaavinen tyyli yhdistyy leikkisään kuvioon. Pirteän ja eloisan seinän luomiseen ei välttämättä tarvita voimakkaita värejä. HEXAGON – GREY Tyylipuhdas ja kaunis kuusikulmiokuvio, jossa on harmaan, valkoisen ja beigen eri sävyjä. Malli vaikuttaa aluksi yksinkertaiselta, mutta kun sitä tarkastelee lähemmin, huomaa että kuusikulmiot muodostavat oman kuvionsa. Kuvio jäsentää tilaa ja heijastaa valoa pehmeämmin kuin säännölliset, tasasävyiset kuviot. BIRCH – SNOW Birch – snow -tapetin väri on moderni ja sijoittuu harmaan ja beigen välimaastoon. Siinä on lumikuormaisten koivunoksien siluetti. Seinällä tämä tapetti toimii hienovaraisena muistutuksena rauhallisista ja ihanista talvipäivistä. DANDELIONS – GREY Tässäkin tapetissa on luontokuvio: Pitkät valkoiset voikukat kurottavat lattiasta lähes kattoon asti. Cloudspotting – grey Tämä hauska tapetti sopii erityisesti lastenhuoneeseen tai leikkimieliseen sisustukseen. Harmaalla taustalla olevien valkoisten pilvien lomassa on eläinten, autojen ja muun muotoisia pilviä. Anna katseen vaeltaa seinillä ja päästä mielikuvitus lentämään. Lapset pitävät tästä tapetista. Tässä oli vain muutamia esimerkkejä harmaista tapeteistamme. Tutustu rauhassa koko valikoimaamme, niin löydät varmasti tarpeisiisi sopivan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.