Styling punaisella. Sisustuksessa ja muodissa punainen yhdistetään yleensä sanoihin kuten ulospäinsuuntautunut, huomiota herättävä, menestyvä ja aktiivinen. Punaisella sisustaminen voLue lisääi tehdä huoneesta upean ja todella tyylikkään, varsinkin jos tasapainotat tilaa valkoisilla tai harmailla huonekaluilla ja muulla sisustuksella, jotka luovat oikean kontrastin. Katso kokonaiskuvaa ja käytä hienovaraisuutta, kun muotoilet punaisilla seinillä. Joskus on helpompi sisustaa kuvioidulla punaisella tapetilla kuin täysin punaisella tapetilla. Tämä ei todellakaan edellytä, että muu sisustus tasapainottaa samalla tavalla seinän yksiväristä tunnelmaa. Punaisella tyylitteleviä ihmisiä yhdistää kaksi asiaa: he uskaltavat kulkea omia polkujaan ja tehdä asiat omalla tavallaan. Punainen on hyvin ilmeikäs, huomiota herättävä väri.

Tunteita seinämaalauksessa

Ei ole epäilystäkään siitä, että punainen on väri, joka herättää ihmisissä tunteita. Punainen on väri, joka lähettää luonnossa voimakkaita signaaleja. Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että punainen on todellinen katseenvangitsija. Ei ole sattumaa, että pysäytysmerkit liikenteessä ja myyntikyltit kaupoissa ovat punaisia. Punainen on myös värinä vahvasti symbolinen useimmissa kulttuureissa. Väri yhdistetään usein rakkauteen, voimaan ja rohkeuteen. Länsimaisessa kulttuurissa punainen voi olla myös synnin ja seksuaalisuuden symboli, mutta punaisella ei ole kaikkialla samaa merkitystä.

Kulttuurierot

Aasialaisissa kulttuureissa punainen merkitsee iloa ja menestystä. Siksi ei ole yllätys, että punainen on suosittu väri häissä Aasian maissa. Ja kuten olet ehkä jo tajunnutkin, punainen on Japanissa auringon symboli.

Miksi auringonlaskut ovat punaisia

Emme syvenny tähän syvällisesti. Selitämme vain lyhyesti, miksi taivas värjäytyy punaiseksi auringonlaskun aikaan. Tavallisesti havaitsemamme valkoinen valo sisältää sekoituksen kaikkien värien aallonpituuksia. Tietyissä tapauksissa valo hajoaa eri väreihin, esimerkiksi sateenkaaressa tai prisman läpi katsottaessa. Valo hajoaa samalla tavalla auringonlaskun aikaan. Kun aurinko on matalalla, meidät tavoittavat pitkät aallonpituudet. Punaisella on pisin aallonpituus, ja siksi taivas on enimmäkseen täynnä punaista valoa. Jos olet samaa mieltä siitä, että punaiset auringonlaskut ovat upeita, katso Viktor Sundbergin tekemää seinämaalausta Submerged in the Sun.

Punaisen Ferrarin historia

Punaisesta on olemassa erityinen sävy, jota kutsutaan tulipunaiseksi. Scarletia löytyy luonnossa eksoottisista iibiksistä. Se on lämmin ja tulinen punainen väri, jossa on ripaus oranssia. Tästä erityisestä punaisesta sävystä on tullut lähes nimetön Ferrarin urheiluautojen kanssa. Tätä erikoisväriä kutsutaan nimellä rosso corsa, ja sitä käytettiin alun perin yksinomaan kilpa-autoissa. Jokaisella maalla oli oma värinsä autoissaan. Saksalaiset autot olivat valkoisia, ranskalaiset vaaleansinisiä, brittiläiset tummanvihreitä ja italialaiset - arvasitkin - tätä tulipunaista väriä, joka on niin vahvasti yhdistetty nopeuteen ja voimakkuuteen. Jos olet Ferrari-fani, älä jätä väliin Ferrari-motiivivalikoimaamme.

Laaja valikoimamme

Punaisen seinämaalauksen valikoimamme on yhtä rajaton kuin väri. Meillä on kaikkea graffitiseinistä klassisen tyylikkäisiin kuvioihin ja tietysti Aasian vaikutteisiin tapetteihin. Jokainen täältä löytyvä tapetti tekee ainutlaatuisen vaikutuksen, kun otetaan huomioon, että sekä värisävyt että kuviot eroavat toisistaan. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden löytää tapetti, joka sopii tyyliisi ja erottuu joukosta. Ota aikaa ja tutustu punaisen seinätapetin valikoimaamme. Toivomme, että löydät jotain, josta pidät.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.