Beige tapetti

Beigen värisen tapetin kanssa ei voi mennä vikaan missään huoneessa. Väri sopii useimpiin sisustustyyleihin ja on helppo sovittaa yhteen, mutta monien mielestä väri on tylsä ja sitä oLue lisään hankala saada näyttämään hyvältä. Miten siis sisustat beigellä? Tässä ovat parhaat vinkkimme.

Sovita beige muihin väreihin

Beige on hyvin neutraali, joten se on helppo sovittaa yhteen melkein minkä tahansa kanssa. Mutta jos teet kaikesta huoneessasi beigeä, myös tapeteista, huonekaluista ja asusteista, huoneesi näyttää nopeasti tylsältä. Muista siis yhdistää beige tapetti voimakkaisiin, iloisiin väreihin, kuten siniseen, punaiseen, vihreään tai ruskeaan. Jos hienovarainen on enemmän sinun tyylisi, beige tapetti sopii hyvin myös valkoisen, harmaan ja puun sävyjen kanssa.

Beige tapetti joka huoneeseen

Onko tyylisi maakunnallinen ja hieman romanttinen? Silloin beige tapetti sopii täydellisesti makuuhuoneeseesi. Yhdistä se beigeen maalaismaiseen sänkyyn ja valkoisiin pellavaisiin verhoihin. Kokeile tehdä sänkysi harmaalla peitolla, valkoisilla päiväpeitteillä ja värinpurkauksen saamiseksi koristele sinisillä vuoteentyynyillä. Jos haluat yksinkertaisemman ilmeen, käytä valkoisia pellavalakanatekstiilejä ja puisia yksityiskohtia - täydellinen ilmavaan ja moderniin makuuhuoneeseen. Beige tapetti sopii erinomaisesti keittiöön, jossa voit uskaltaa sekoittaa beigeä sen monissa sävyissä: vaalean beige tapetti, beige verho hieman tummemmassa sävyssä ja beigejä lautasia pöydällä. Lisää keittiöpöytä ja tuolit puusta ja ripusta valkoiset valot, niin saat sekä trendikkään että kodikkaan ilmeen. Beigen tapetilla on helppo tyylitellä olohuonetta, sillä se sopii hyvin yhteen monenlaisten tyylien ja värien kanssa. Jos haluat luoda ylellisen hotellin tyylin uudelleen, sovita tapettiin valkoinen sohva, beige-kuvioinen matto ja harmaa tai vaaleanpunainen samettituoli. Jos haluat modernimman ilmeen, lisää kontrasteja, etsi beigeen tapettiin sopiva värikäs sohva, vaaleanpunaisia ja violetteja sohvatyynyjä, värikäs puffi ja harmaa matto.

Top 5 beigeä tapettia

Meillä on runsaasti beigejä tapetteja, kaikkea beigeistä kukista valkoisilla yksityiskohdilla ja abstrakteista beigeistä kuvioista lasten motiiveihin ja lintuihin hienoilla yksityiskohdilla. Tähän olemme poimineet viisi parasta, jotta saat paremman yleiskuvan.

Botanica - Beige by Byracka

Beige tapetti, jossa on kaskadoituvia kukkia ja leikkisiä lintuja hienoilla yksityiskohdilla. Toimii hyvin lähes kaikissa huoneissa, kuten lastenhuoneissa, olohuoneissa ja eteisissä. Erittäin suosittu sekä aikuisten että lasten keskuudessa.

Kehykset - Beige by Ingela P Arrhenius

Frames - beige tapetti, jossa on leikkisiä eläimiä aina hyvin pukeutuneesta norsusta monokkelin omaavaan tiikeriin. Viehättävä motiivi lastenhuoneisiin, jossa on joka päivä löydettävissä uusia yksityiskohtia.

Ohoy - Hieno pieni päivä

8-vuotiaan Otto Dunkerin piirtämä leikkisä kuvio, jonka taustaväri on beige. Piristää jokaista lastenhuonetta, mutta toimii yhtä hyvin eteisessä tai keittiössä. Tai miksei vaikka kesämökin joka huoneeseen?

Beige ja vihreä maailmankartta

Maailmankartta beigen värisenä. Sopii hyvin kaikkialle, makuuhuoneista ja lastenhuoneista keittiöön ja olohuoneeseen. Ripusta se lastenhuoneesi seinälle, ja sen lisäetuna on, että se on tietolähde tapetin muodossa.

Kirjahylly - Puinen - Pitkä - Beige

Kirjahyllyn tapetti ihanan beigen värisenä. Tapetoi olohuoneen seinä tai makuuhuoneen aksenttiseinä beigeillä kirjojen selkämyksillä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1