Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.
Juuri nyt meillä on pidennetty toimitusaika jopa 5 työpäivää.

Bohemian Linnut - Beige - Tapetti - Olohuone

43

aihetta

Beige tapetti

Beige tapetti on aina onnistunut valinta mihin tahansa huoneeseen. Tämä väri sopii useimpiin sisustustyyleihin ja se on helppo yhdistää muihin väreihin. Joidenkin mielestä beige on tyLue lisäälsä väri, jolla on vaikea saada sisustuksesta viehättävä. Miten beigellä sisustaminen onnistuu? Tässä ovat parhaat vinkkimme.

Yhdistä beige muihin väreihin

Beige on hyvin neutraali väri, joten se on helppo yhdistää lähes kaikkeen. Mutta jos sisustat huoneesi kokonaan beigellä ja valitset sinne beiget tapetit, kalusteet ja lisäelementit, huoneesi saattaa tosiaankin näyttää tylsältä. Varmista siis, että yhdistät beigeen tapettiisi voimakkaita ja iloisia värejä, kuten sinistä, punaista, vihreää tai ruskeaa. Jos pidät enemmän hillitymmästä ilmeestä, myös valkoinen, harmaa ja puun sävyt sopivat yhteen beigen tapetin kanssa.

Beige tapetti jokaiseen huoneeseen

Pidätkö maalaistyylistä ja olet hieman romanttinen? Siinä tapauksessa beige tapettisopii erinomaisesti makuuhuoneeseesi. Yhdistä siihen rustiikkinen beige vuode ja valkoiset pellavaverhot. Laita vuoteeseen harmaa peitto, valkoinen päiväpeitto ja lisää väripilkuiksi siniset tyynyt. Pelkistetymmän ilmeen saat käyttämällä valkoisia pellavalakanoita ja puisia yksityiskohtia, mitkä tekevät makuuhuoneestasi myös ihanan ilmavan ja modernin. Beige tapetti sopii erinomaisesti keittiöön, jossa voit rohkeasti yhdistellä useita beigen sävyjä: vaaleanbeige tapetti, tummemman sävyiset beiget verhot ja beiget lautaset pöydällä. Lisää sinne puiset keittiön pöytä ja tuolit ja valkoiset valaisimet, ja keittiöstäsi tulee trendikäs ja viihtyisä. Olohuoneen sisustaminen beigellä tapetilla on tosi helppoa, koska se sopii hyvin monenlaisiin tyyleihin ja väreihin. Jos haluat luoda ylellisen hotellin tunnelmaa, yhdistä tapettiisi valkoinen sohva, beigekuvioinen matto ja harmaa tai pinkki samettinen nojatuoli. Jos taas haluat modernimpaa ilmettä, lisää huoneeseen kontrasteja, kuten beigeen tapettiin sopiva värikäs sohva, pinkkejä ja violetteja sohvatyynyjä, värikäs jalkatyyny ja harmaa matto.

Beigen väristen tapettiemme top 5

Meillä on runsaasti beigejä tapetteja aina beigeistä kukkakuvioista valkoisilla yksityiskohdilla ja abstrakteista beigenvärisistä kuvioista lasten aiheisiin ja lintuihin hienoilla yksityiskohdilla. Olemme valinneet tähän viisi parasta, jotta saat paremman käsityksen niistä.

Byracka Botanica - Beige

Beige tapetti, jossa on paljon kukkia ja hauskoja lintuja hienoilla yksityiskohdilla. Tämä tapetti toimii hyvin melkein missä tahansa huoneessa, etenkin lastenhuoneessa, olohuoneessa ja eteisessä. Tämä tapetti on sekä lasten että aikuisten suosikki.

Ingela P Arrhenius Frames - Beige

Tässä beigessä tapetissa on hassuja eläimiä, kuten tyylikkäästi pukeutunut elefantti ja tiikeri, jolla on monokkeli. Viehättävä lastenhuoneen tapetti, josta löytyy joka päivä uusia yksityiskohtia.

Ohoy - Fine Little Day

Nämä hauskat kuvat beigellä taustalla on piirtänyt 8-vuotias Otto Dunker. Tämä piristää lastenhuonetta, mutta se sopii hyvin myös eteiseen tai keittiöön. Tai miksi et sisustaisi sillä kesämökin kaikki huoneet?

Beige and Green World Map

Maailmankartta beigenä. Sopii erinomaisesti minne tahansa aina makuuhuoneista ja lastenhuoneista keittiöihin ja olohuoneisiin. Kiinnitä se lastenhuoneen seinälle, jossa se toimii myös mainiona opetustapettina.

Bookshelf - Wooden - Long - Beige

Kirjahyllytapetti upeana beigenä. Laita tämä tapetti olohuoneen seinään tai käytä tapetin beigenvärisiä kirjan selkämyksiä makuuhuoneen tehosteseinänä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-43 43:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.