Lasten huone

Valitsivatpa he sitten eteerisen metsämaan, kilparadan tai suuren eläinkunnan, lapset uppoutuvat unimaailmaansa lastenhuoneen seinämaalausten avulla, jotka tyydyttävät heidän sisäistäLue lisää mielikuvitustaan ja toiveitaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme, jossa on tilaa jokaiselle iälle ja jokaista mieltymystä kuunnellaan. Lastenhuoneiden seinämaalaustemme korkea laatu ja yksityiskohtiin kiinnitetty huomio kiehtovat niin nuoria kuin vähän vanhempaakin sukupolvea.

Eläinten valtakunta lastenhuoneen seinämaalauksissa

Jokaisella lapsella on lempieläin tai -eläimiä, mikä on aito ja universaali totuus. Tästä syystä myös lastenhuoneen seinämaalauksissa on esillä suuri määrä eläimiä. Olipa lapsesi suosikkieläin sitten maaeläin, vedenalainen olento tai jopa myyttinen olento, meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset. Bengalintiikeri on upea kohde, jonka pääosassa on kiistatta kaunein kissoista ja luultavasti myös kuninkaallisin. Vedenalaisen eläimistön ystäville Marine Panorama on tyylikäs ja häikäisevä näyttely, joka näyttäisi upealta lastenhuoneen seinämaalauksena missä tahansa kodissa. Fairy Raindropsista voi tulla nopeasti monen nuoren tytön rakastettu kauniiden värien ja ihanien keijujensa ansiosta. Hevoset ovat myös suuri hitti erityisesti nuorten tyttöjen keskuudessa. Juoksevat hevoset -teoksen kaltaiset teokset sopisivat hyvin mihin tahansa lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, sillä niissä on kaunopuheiset värit ja kauniisti taiteellinen kuvaus näistä kuninkaallisista, elävistä olennoista.

Lapset

Erityisen pienille lapsillemme lastenhuoneen seinämaalauksemme ulottuvat aina suositusta Paw Patrol -ohjelmasta lasten kaikkien aikojen rakkaimpaan, mahtaviin ja arvoituksellisiin dinosauruksiin. Useimmat pikkulapset vinkuvat ilosta nähdessään Marshallin, Rubblen, Chasen, Rockyn, Zuman ja Skyen juoksevan seinillään. PAW Patrol - PAW Patrol on vauhdissa voi olla leikkihuoneen tai leikkialueen sekä minkä tahansa lastenhuoneen keskipiste eloisilla värisävyillään ja näiden suosittujen ja viehättävien hahmojen kuvauksillaan. Dinosaur Valley Panorama voi olla yhtä kiehtova lapsille, sillä se esittää kirkkaina ja yksityiskohtaisina piirteinä erilaisia jättiläisliskoja. Dinoscene on varmasti myös hauska ja informatiivinen vaihtoehto aloitteleville paleontologeille tai pelkille dinosaurusten harrastajille. Voit olla varma, että nämä kappaleet nostavat minkä tahansa lapsen henkilökohtaisen tilan kiinnostavaksi ja viihdyttäväksi paikaksi.

Lastenhuoneen seinämaalaukset oppimisen välineinä

Lastenhuoneen seinämaalauksemme eivät vain viihdytä ja kiusaa, vaan ovat myös superportti koulunkäyntiin. Edellä mainittu kiihkeä yksityiskohtien huomioiminen poikkeuksellisissa malleissamme ei ole vain kaunistamista vaan myös opettamista varten. Wonderful Worldin kaltaiset teokset voivat houkutella lapset oppimaan maantiedosta ja monista ihanista paikoista, joita maailmallamme on tarjota. Sama pätee Satelliittikartta-infografiikkaan, jossa on paitsi maailmankartta, myös vastavuoroista tietoa esimerkiksi leveysasteista, planeettamme sisäisestä toiminnasta ja erilaisista ilmastoista eri puolilla maapalloa.

Ja urheilulle

Vastaavasti urheiluaiheiset motiivimme, kuten Surfing tai Santiago, voivat houkutella jälkikasvua olemaan aktiivisempi ja harrastamaan urheilua tai toimia inspiraationa urheilullisuuteen. Playing Soccer on valtavan mukaansatempaava action-lasten seinämaali, jossa näet jalkapalloilijoita kilpailemassa pallosta ja yrittämässä tehdä maalia, mikä on tunne, jonka lapset tuntevat liiankin hyvin ja josta he myös useimmiten nauttivat. Terve kilpailuhenki auttaa heitä kehittämään sosiaalisia taitoja ja ajaa heitä huippuosaamiseen. Rullalautahyppy on myös jotain, josta hieman varttuneemmat lapset nauttivat, sillä se näyttää siistiltä, mutta samalla se osoittaa heille urheilullisuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, sillä motiivissa näkyy myös katsojia, jotka ihailevat lastenhuoneen seinämaalauksessa olevaa rullalautailijaa. Niin tai näin, lastenhuoneen seinämaalauksemme eivät ole vain lohduttamassa ja miellyttämässä, vaan myös motivoimassa lapsia seuraamaan unelmiaan ja vaalimaan nuoruuttaan.
Tuotetiedot