Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, toimitusaika 1–2 päivää.

Kaikki artikkelit

Sisustuksen ja taiteen kohtaaminen - Emma Lindström ja Photowall

by Photowall FI

Tänään julkaisemme eksklusiivisen design-yhteistyön yhdessä ruotsalaistaiteilija Emma Lindströmin kanssa. Tapettimallisto AURA sisältää 12 akryylimaalausta abstrakteilla ja eloisilla värisommitelmilla. Harmonisella ja orgaanisella ilmeellään jokainen näistä tapettiaiheista tarjoaa visuaalisen rentoutuksen ja mielenrauhan.

Arjen unohdettujen aarteiden innoittamia tapettikuvioita

by Photowall FI

Photowall esittelee syksyllä 2017 eteläafrikkalaisen Lemon-designstudion kanssa tekemänsä toisen designyhteistyön tulokset. Haphazard Places mallisto koostuu 13 itsenäisestä tapettikuviosta, jotka kaikki ovat arkisten yksityiskohtien innoittamia.

Graffitiaiheinen tapettimallisto

by Photowall FI

Photowall lanseeraa graffitiaiheisen tapettimalliston, jonka ovat suunnitelleet Ruotsin eturivin katutaiteilijat. Mallisto on toteutettu yhteistyössä tukholmalaisen Wallery-taidegallerian kanssa.

Käsinmaalattu ja digitaalinen yhdistyvät uniikissa tapettimallistossa

by Photowall FI

Ruotsalainen designtuotemerkki Photowall lanseeraa vuoden uutuuden Manuscriptin – uniikin tapettimalliston, jonka on suunnitellut norjalainen muotoilija Andreas Engesvik. Andreas on vanhojen tekniikoiden inspiroimana luonut kolme käsinmaalattua kuviota, joista kaikista on saatavana eri värivaihtoehtoja.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.