Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, toimitusaika 1–2 päivää.

Kaikki artikkelit

Lastenhuoneiden tapettikokoelma Maison

by Photowall FI

Photowall esittelee uuden suunnitteluyhteistyön Maison kanssa ja tuo markkinoille eksklusiivisen tapettikokoelman lastenhuoneita varten. The Little Folk –kokoelma on saanut inspiraationsa luonnosta ja eteläafrikkalaisen maiseman rikkaudesta. Kaikki viisi aihetta ovat huolellisesti käsin kuvitettuja ja täynnä yksityiskohtia ja sadunomaisuutta – tarkoituksenaan tuoda rauhallisuutta, harmoniaa ja hieman taianomaisuutta mihin huoneeseen tahansa, iästä riippumatta.

Sisustuksen ja taiteen kohtaaminen - Emma Lindström ja Photowall

by Photowall FI

Tänään julkaisemme eksklusiivisen design-yhteistyön yhdessä ruotsalaistaiteilija Emma Lindströmin kanssa. Tapettimallisto AURA sisältää 12 akryylimaalausta abstrakteilla ja eloisilla värisommitelmilla. Harmonisella ja orgaanisella ilmeellään jokainen näistä tapettiaiheista tarjoaa visuaalisen rentoutuksen ja mielenrauhan.

Arjen unohdettujen aarteiden innoittamia tapettikuvioita

by Photowall FI

Photowall esittelee syksyllä 2017 eteläafrikkalaisen Lemon-designstudion kanssa tekemänsä toisen designyhteistyön tulokset. Haphazard Places mallisto koostuu 13 itsenäisestä tapettikuviosta, jotka kaikki ovat arkisten yksityiskohtien innoittamia.

Graffitiaiheinen tapettimallisto

by Photowall FI

Photowall lanseeraa graffitiaiheisen tapettimalliston, jonka ovat suunnitelleet Ruotsin eturivin katutaiteilijat. Mallisto on toteutettu yhteistyössä tukholmalaisen Wallery-taidegallerian kanssa.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.