Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Muumi - Muumi-laakso - Tapetti - Lastenhuone

311

aihetta

Mustavalkoiset tapetit

Mustavalkoiset kuviot kiehtovat mielikuvitusta aivan omalla tavallaan. Useimmat meistä hahmottavat maailman väreissä, sellaisena kuin se värikuvissa näyttäytyy. Kun katsomme mustavalkLue lisääoista kuvaa, mielikuvitus lähtee laukkaamaan aivan eri tavalla. On vaikea sanoa tarkalleen, mistä mustavalkoisen jännittävä dramatiikka syntyy. Otetaanpa esimerkki: Tekniikka värillisten valokuvien ottamiseen kehitettiin jo 1800-luvulla, mutta mustavalkoiset valokuvat ovat yhä edelleen suosittuja. Tämä johtuu siitä, että mustavalkoiset kuvat herättävät meissä tunteita. Mustavalkoiset tapetit yhdistetään minimalismiin ja suoriin linjoihin, mutta toki niiden valikoima on paljon vaihtelevampi. Jos haluat mustavalkoisen kuviotapetin, voimme suositella Agent Bauerin rouheaa Cold Song -tapettia, jossa on hyvin hallitseva kuvio.

Sisusta mustavalkoisella

Kodin tyylin muuttaminen ei välttämättä maksa maltaita, eikä kaikkia kalusteita ole pakko vaihtaa. Esimerkiksi huonekaluja voi uudistaa helposti ja hauskasti maalaamalla. Jos vaikka haluat maalata IKEA-huonekalusi, vain mielikuvitus on rajana! Säästät samalla rahaa ja ympäristöä, kun uudistat vanhaa. Lisäksi tuunaaminen on hauskaa ja inspiroivaa. Jos haluat kotiisi mustavalkoisen tyylin, eivätkä värikkäät huonekalut sovi yleisilmeeseen, tartu rohkeasti pensseliin.

Mustavalkoinen tapetti ja viherkasvit

Musta ja valkoinen sopivat erinomaisesti yhteen vihreän kanssa. Mieti kaikkia mustan, valkoisen ja vihreän yhdistelmiä, niitä on lukematon määrä. Nämä värit luovat yhdessä tasapainoisen ilmeen. Yksi parhaista sisustusvinkeistämme onkin tasapainottaa mustavalkoisia tapetteja viherkasveilla. Kuulutko niihin ihmisiin, joille ei ole suotu viherpeukaloa? Hanki kestäviä kasveja, kuten trendikäs jättipeikonlehti, jossa on suuret ja kauniit lehdet. Nykyään on myös saatavilla näyttäviä ja hienoja muovikasveja, jotka eivät vaadi hoitoa. Paras vinkkimme mustavalkoisten tapettien elävöittämiseksi ovat siis viherkasvit!

Mustavalkoisia kaupunkeja tapetilla

Yksi suosituimmista tapettiaiheistamme ovat mustavalkoiset Skyline-tapetit. Niissä on mustavalkoisia suurkaupunkien siluetteja – esimerkiksi New Yorkista tai Tukholmasta. On varsin tavallista, että tunnemme vetoa esimerkiksi opiskelukaupunkiimme tai muistelemme kaiholla kotikaupunkiamme. Silloin seinälle on mukava saada jotakin juurista muistuttamaan. Tästä syystä monet arvostavatkin tapettejamme, joissa mustavalkoiset kuviot yhdistyvät kaupunkiaiheisiin.

Mustavalkoiset kartta-aiheet

Pidätkö matkustamisesta? Silloin seinällesi sopii hyvin mustavalkoinen kartta. Löydä paikkoja, joita et tiennyt olevan olemassakaan, tai muistele tekemääsi matkaa. Mustavalkoinen kartta on hillitty, joten se ei hallitse huonetta samalla tavalla kuin värillinen versio. Valitse itseäsi miellyttävä vaihtoehto.

Ikuista muisto ja piirrä reitti tapettiin

Oletko joskus tehnyt pitkän matkan, jolla on sinulle aivan erityinen merkitys? Tapetoi seinä mustavalkoisella kartalla ja piirrä matkareittisi tapettiin punaisella kynällä. Sinulla on varmasti tältä reissulta paljon matkamuistoja piilotettuina laatikoihin. Ota aarteet esiin ja lisää ne osaksi sisustusta. Tomuta vanha reissaajarinkkasi ja anna sille uusi elämä osana persoonallista sisustusta. Painata vanhat matkavalokuvat canvastauluiksi – näin ne eivät jää laatikkoon pölyttymään tai hautaudu kiintolevyn uumeniin. Tätä sisustusta ei taatusti tule muualla vastaan. Matkasi ja matkamuistosi ovat ainoita laatuaan. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten voit sisustaa mustavalkoisella tapetilla. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten sisustat oman kotisi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.