Mustavalkoiset tapetit

Mustavalkoiset kuviot vangitsevat mielikuvituksen omalla täysin ainutlaatuisella tavallaan. Useimmat meistä näkevät maailman väreissä, ja niin me myös ajattelemme - väreissä. MielikuvLue lisääituksemme käynnistyy erityisellä tavalla, kun katsomme mustavalkoista kuviota. Se luo jännitystä ja draamaa, jota on vaikea määritellä. Katsotaanpa esimerkkiä. Värivalokuvien ottamiseen kameralla tarvittava tekniikka tuli 1800-luvun lopulla, mutta mustavalkokuvaus on edelleen erittäin suosittua tänäkin päivänä. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että mustavalkoiset kuvat herättävät meissä tunteita. Mustavalkoiset tapetit yhdistetään usein minimalismiin ja suoriin linjoihin, mutta mustavalkoisia tapetteja on tietysti paljon laajempi valikoima. Jos olet kiinnostunut mustavalkoisista kuviollisista tapeteista, suosittelemme tutustumaan Agent Bauerin "Cold Song" -tapettiin, joka on todella rohkea tapetti, jonka kuvio hyppää silmille.

Koristele mustavalkoisilla

Se, että haluat kotiisi uuden tyylin, ei tarkoita, että sen täytyy maksaa valtavasti rahaa tai että sinun täytyy vaihtaa kaikki omistamasi. On itse asiassa sekä todella hauskaa että helppoa maalata huonekalut uudelleen haluamallasi värillä. Ehkä haluaisit maalata IKEA-huonekalusi uudelleen? Mahdollisuudet ovat yhtä rajattomat kuin mielikuvituksesi. Jo omistamiesi huonekalujen uudelleenmuotoilu on hyväksi sekä lompakollesi että ympäristölle. Lisäksi se on miellyttävä ja inspiroiva tunne. Jos haluat antaa kodillesi mustavalkoisen ilmeen, mutta huonekalujesi väri on ristiriidassa keskenään, tartu siveltimeen ja ala maalata!

Mustavalkoinen tapetti yhdistettynä vihreisiin kasveihin

Mustavalkoinen sopii täydellisesti vihreän kanssa. Ajattele kaikkia mahdollisia mustan, valkoisen ja vihreän yhdistelmiä, ja huomaat, että niitä on paljon, ja hyvästä syystä. Nämä värit sopivat loistavasti yhteen. Siksi yksi parhaista mustavalkoisten tapettien muotoiluvinkeistämme on tasapainottaa huonetta vihreillä huonekasveilla. Entä jos sinulla ei ole vihersormia? Sitten suosittelemme sitkeitä kasveja, kuten sveitsiläistä juustokasvia (Monstera), joka on suurine lehtineen paitsi kaunis myös erittäin trendikäs. Nykyään löytyy jopa aivan upeita muovikasveja, jotka eivät vaadi hoitoa. Vihreät kasvit yhdistettynä mustavalkoiseen tapettiin: yksi kuumimmista vinkeistämme!

Mustavalkoiset kaupungit seinilläsi

Mustavalkoiset taivaanranta-aiheemme kuuluvat suosituimpiin. Kuvio on mustavalkoinen siluetti jostakin suuresta metropolista, kuten New Yorkista tai Tukholmasta. Ei ole epätavallista, että sinulla on yhteys johonkin erityiseen kaupunkiin opiskeluajoiltasi, tai ehkä olet muuttanut pois kotoa ja haluat seiniesi muistuttavan sinua juuristasi. Oli syy mikä tahansa, tiedämme, että upeita mustavalkoisia kuvioita ja kaupunkiaiheita yhdistävät tapettimme ovat erittäin suosittuja.

Mustavalkoinen tapetti, jossa on kartta-aiheita

Pidätkö matkustamisesta? Jos näin on, mustavalkoinen kartta seinälläsi olisi täydellinen motiivi. Tutustu kaupunkeihin, joiden olemassaolosta et tiennytkään, tai haaveile menneistä lomista. Kannattaa huomioida, että mustavalkoinen kartta on hillitympi eikä se valloita huonetta samalla tavalla kuin värillinen kartta. Valitse se, mikä sopii sinulle parhaiten.

Kartoita arvokas muisto

Oletko koskaan ollut pitkällä matkalla, joka merkitsee sinulle paljon? Valitse taustakuvaksi mustavalkoinen kartta ja piirrä matkareitti punaisella tussilla. Sinulla on luultavasti useita matkamuistoja tuolta lomalta kätkettynä kaapin perälle. Ota ne esiin ja tee niistä osa sisustustasi. Ehkäpä vanha reppusi ansaitsee sen, että se pyyhitään pölystä ja annetaan uusi elämä erittäin persoonallisena yksityiskohtana. Tulosta vanhat lomakuvat kankaalle ja aseta ne esille sen sijaan, että jätät ne unohdettuina laatikkoon tai kovalevylle. Lupaamme, että lopputulos on sinun ja vain sinun. Loppujen lopuksi lomasi ja tavarasi ovat ainutlaatuisia juuri sinulle. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten voit koristella kotiasi mustavalkoisilla tapeteilla. Mahdollisuudet ovat yhtä rajattomat kuin oma mielikuvituksesi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.