Beiget canvastaulut

Ripusta seinälle beige kangastuloste - tai mikset ripusta useita? Olemme keränneet parhaat vinkkimme kankaantulostukseen, jotta voit tehdä kodistasi beigeä unelmaa.Lue lisää

Beige tulosteita jokaiseen huoneeseen

Beige koti saattaa kuulostaa tylsältä, mutta beigen värin ei välttämättä tarvitse olla tylsä ja tylsä sisustuksessa. Se voi itse asiassa olla jotain ihanaa. Et voi mennä pieleen ripustamalla beigejä kankaankuvapainatuksia jokaiseen huoneeseen ja sovittamalla ne yhteen beigejen huonekalujen ja beigen sisustuksen kanssa. Tiedät luultavasti jo, että sinun ei tarvitse välttää beigeä lisäkoristusta. Vaikka sinulla on beige sohva, se ei tarkoita, ettei sinulla voisi olla myös beigeä kankaankuvapainatusta. Sisustaminen samalla värimaailmalla luo huoneeseesi jännittäviä syvyyskerroksia. Suosittelemme ripustamaan sohvan yläpuolelle suuren kankaankuvapainatuksen, jonka sävy on hieman tummempi kuin sohvan beige väri. Jos seinällä on tarpeeksi tilaa, voit lisätä lisää printtejä samaan värimaailmaan tai tyyliin. Jos sinulla on valoisa keittiö, jossa on puutuoleja - ehkäpä puupöytä ja hyllyt kirkkaasta puusta - älä epäröi ripustaa beigejä printtejä tai laittaa beigejä kankaistulosteita kuvapenkkeihin seinälle keittiön pöydän lähelle. Ripusta listat vain muutaman senttimetrin korkeudelle keittiön pöydän yläpuolelle. Se näyttää parhaalta, jos sinne sijoittamasi printit noudattavat kaikki samaa beigeä värimaailmaa.

Beige muiden värien kanssa

Ei ole olemassa sääntöä, joka sanoo, ettet voi lisätä seinälle muuta väriä kuin beigeä, kun valitset kangastulosteita, vaikka mielestämme beige sopii hienosti beigen kanssa. Väriläiskä voi kuitenkin antaa huoneellesi luonnetta, ja voit aivan vapaasti riehua, sillä beige on neutraali väri, joka sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa. Jos haluat esimerkiksi luoda kokonaisen galleriaseinäasetelman, kokeile luoda sekoitus, joka sisältää erilaisia motiiveja, grafiikkatulosteita sisältäviä kangaspainatuksia ja hieman voimakkaamman värisiä maalauksia. Jos haluat välttää luomasta liian suurta kontrastia muuhun beigeen sisustukseen, valitse hienovaraisia värejä, jotka näyttävät kuuluvan samaan värimaailmaan, kuten vaaleansinisiä sävyjä tai vaaleanruskeaa.

Beigeiset kankaankuvapainatukset tuotevalikoimastamme

Tarvitset varmasti beigejä motiiveja, jotka sopivat beigeen sisustukseesi. Valikoimassamme beigejä kankaankuvapainatuksia on motiiveja, jotka tuovat mieleen maalaismaisen tunnelman, skandinaavisen designin ja luonnon. Olemme keränneet muutamia suosikkejamme tähän. GI Collectionin beigen kankaanpainatuksen Morning Mist in Isar Valley luonnonläheinen tyyli sopii täydellisesti, jos pidät tummemmista sävyistä, mielikuvitusta täynnä olevista motiiveista ja tiloista, jotka herättävät kaipuuta luontoon. Se toimii yhtä hyvin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa ja sopii hyvin yhteen muiden beigejen motiivien kanssa. Sao Paulo -motiivin avulla voit tuntea kaupungin sykkeen seinän kautta. Rakastat beigejä rakennuksia, joiden ikkunoista heijastuu aurinko, jos valokuvataide ja maanläheiset värit ovat enemmän sinun juttusi. Motiivin beigen sävyt luovat mukavan kontrastin yhdistettynä skandinaaviseen sisustukseen. Jorma Jämsénin Cork-kangastulosteen ajan kuluttamat beiget korkit luovat maalaismaisen ilmeen, jossa on vintage-tunnelma. Sen yhdistäminen muihin beigeihin motiiveihin, kuten Limestone ja Bookshelf, takaa luonnonläheisen ja ainutlaatuisen galleriaseinäasetelman, jossa on retroa.
Tuotetiedot