Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Beige ja vihreä maailmankartta - Canvastaulu - Olohuone

27

aihetta

Beiget canvastaulut

Ripusta beige canvastaulu seinälle - tai miksei useampia? Olemme keränneet parhaat canvastauluvinkkimme tähän, jotta voit tehdä kodistasi beigen unelman.Lue lisää

Beigejä tauluja joka huoneeseen

Beige koti voi kuulostaa tylsältä, mutta beige ei välttämättä ole tylsä ja ikävä väri sisustuksessa vaan päinvastoin todella upea väri. Onnistut varmasti ripustamalla beigejä canvastauluja kaikkiin huoneisiin ja yhdistämällä niihin beigenvärisiä huonekaluja ja muita beigejä sisustuselementtejä. Luultavasti olet jo ymmärtänyt, että sinun ei tarvitse välttää muita beigen värisiä sisustuselementtejä. Se, että sinulla on beige sohva, ei tarkoita suinkaan sitä, että et voisi laittaa seinällesi beigeä canvastaulua. Sisustus samaa värimaailmaa käyttäen luo jännittäviä syvyyksiä huoneeseesi. Suosittelemme, että ripustat suuren, sohvan beigeä sävyä tummemman canvastaulun sohvan yläpuolelle. Jos seinällä on tarpeeksi tilaa, voit ripustaa sille lisää samantyylisiä tai saman värimaailman tauluja. Jos sinulla on valoisa keittiö, jossa on puiset tuolit - ehkä puinen pöytä ja hyllyt vaaleasta puusta - sinun kannattaa ripustaa beigejä tauluja tai laittaa beigejä canvastauluja kuvahyllyyn seinälle lähelle keittiön pöytää. Asenna kuvahyllyt vain muutama senttimetri keittiön pöydän yläpuolella. Parhaimman tuloksen saat, jos kaikissa tauluissa on sama beige värimaailma.

Beige muiden värien kanssa

Ei ole olemassa myöskään sääntöä, jonka mukaan beigelle seinälle ei saisi laittaa muunväristä canvastaulua, vaikka meidän mielestämme beige taulu on kaunis beigellä seinällä. Väriläiskä voi antaa huoneellesi lisää ilmettä, ja voit valita vapaasti värit mielesi mukaan, koska neutraaliin beigeen sopii hyvin kaikki värit. Jos esimerkiksi haluat luoda kokonaisen galleriaseinän, kannattaa luoda erilaisten aiheiden yhdistelmä ja laittaa canvastauluja, joissa on graafisia kuvioita, sekä tauluja hieman vahvemmilla väreillä. Jos haluat välttää liian suurta kontrastia huoneen muulle beigenväriselle sisustukselle, käytä hillitympiä, samaan värimaailmaan kuuluvia värejä, kuten vaaleansinisen sävyjä tai vaaleanruskeaa.

Beiget canvastaulut tuotevalikoimassamme

Tarvitset ehdottomasti beigejä aiheita, jotka sopivat yhteen beigen sisustuksesi kanssa. Beigenväristen canvastaulujemme valikoimassa on aiheita, joilla luot sisustukseen rustiikkia, skandinaavista ja luonnonläheistä tunnelmaa. Olemme poimineet tähän muutamia suosikkejamme. GI Collectionin tyyliltään luonnonläheinen beige canvastaulu Morning Mist in Isar Valley on mainio, jos pidät tummemmista sävyistä ja aiheista, jotka saavat mielikuvituksen lentämään ja kaipaamaan luontoa. Se toimii yhtä hyvin olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin ja sopii hyvin muihin beigenvärisiin aiheisiin. Sao Paulo -aihe saa sinut tuntemaan kaupungin sykkeen seinälläsi. Jos valokuvataide ja maanläheiset värit on sinun juttusi, tulet ihastumaan sen beigenvärisiin rakennuksiin, joiden ikkunoista heijastuu aurinko. Skandinaaviseeen tyyliin yhdistettynä tämän aiheen beigen sävyt luovat mukavia kontrasteja. Jorma Jämsénin Cork-canvastaulun ajan patinoimat beiget korkit luovat rustiikkia ilmettä ja vintage-tunnelmaa. Yhdistämällä sen muihin beigenvärisiin aiheisiin, kuten Limestone- ja Bookshelf-tauluihin, saat luonnonläheisen ja ainutlaatuisen galleriaseinän retrovivahteella.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-27 27:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.