Tietoa julisteistamme

Julisteemme ovat ainutlaatuisia, ja voit tilata niitä erikokoisina ja -mallisina toiveidesi mukaan. Voit tilata julisteen sellaisenaan tai joko hienolla julistelistalla tai tyylikkäällä kuvakehyksellä varustettuna. Kun olet tehnyt tilauksesi, juliste tulostetaan heti, pakataan hyvin ja lähetetään 1–4 arkipäivän kuluessa.

Pieni, keskikokoinen vai suuri?

Voit valita julisteesi muodon ja koon sen mukaan, mikä sopii parhaiten seinällesi. Kaikkia julisteitamme on saatavilla eri kokovaihtoehdoissa aina 100 cm:n leveyteen ja korkeuteen asti, ja sekä julistelistat että kehykset on mitoitettu julisteen muodon mukaan.

Korkeinta laatua

Käytämme mattapintaista, kestävää ja korkealaatuista paperia kaikissa julisteissamme. Paperi tarjoaa erinomaiset värisävyt ja yksityiskohtien terävyyden ja sopii täydellisesti valokuviin ja kuvituksiin. Painatustekniikkamme on museolaatuista ja tarjoaa kirkkaita värejä ja syviä mustia ja kestää aikaa.

Tiedot

  • Premium-paperi 200 g/m²

  • UV-säteilyn kestävä painatus

  • Vanhenemisen kestävä paperi

Julisteripustimet

Valitse julistelista – tyylikäs ja moderni ripustus julisteille. Julistelistat ovat 21 mm korkeita, ja ne kiinnitetään helposti magneetilla sekä ylä- että alapuolelta. Näin lista pysyy tukevasti paikoillaan vahingoittamatta julistetta. Julistelistan koko mukautetaan julisteen kokoon (aina 10 mm leveämpi). Julistelistojamme on saatavilla neljässä viimeistelyssä: musta, valkoinen, tumma puu tai luonnonpuu. Julistelista toimitetaan julisteen mukana, ja mukana tulee myös puuvillainen ripustusnauha, joka on samanvärinen kuin lista.

Kehys ja lasi

Modernit ja ajattomat kehyksemme ovat saatavilla kolmessa eri mallissa: musta puu, valkoinen puu ja tammi. Kehysten lasina käytetään pleksilasia, joka tarjoaa vähemmän heijastavan pinnan sekä paremman UV-suojan ja on kestävämpää kuin tavallinen lasi. Juliste ja kehys toimitetaan yhdessä, ja kun asetat julisteen kehykseen, voit ripustaa sen sekä pysty- että vaaka-asentoon.

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä:

Juliste ja mahdolliset lisävarusteet on pakattu huolellisesti, ja lähetys toimitetaan kestävässä aaltopahvilaatikossa. Paketti lähetetään 1–4 päivän kuluessa, ja tarjoamme aina ilmaisen toimituksen.

Ajattelemme ympäristöä

Valmistamme tuotteet vasta tilauksesta, joten tuotteita ei seisoteta varastossa tai heitetä turhaan pois. Käyttämämme painoväri on biologisesti hajoavaa eikä sisällä vaarallisia kemikaaleja. Lue lisää siitä, miten vähennämme ympäristövaikutuksiamme
ympäristöohjelmastamme.

Ympäristöystävälliset materiaalit

Paperituotteemme ja kankaamme valmistetaan ympäristöystävällisestä ja kestävän metsätalouden periaatteiden mukaisesta paperista ja puusta.

Ympäristöfiksu pakkaus

Julisteesi lähetetään aaltopahvilaatikossa, joka koostuu täysin tai osittain kierrätetystä materiaalista.

Haluatko tapettiin tai tauluun oman kuva-aiheesi? Lähetä meille valokuva tai piirros, niin autamme sinua. Palvelu on maksuton, eikä se velvoita sinua tilaamiseen.

Hae kaikista tapettiaiheista

Etkö löytänyt etsimääsi?