Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Harmaa valokuvatapetti

515

aihetta

Harmaa valokuvatapetti

Harmaa on väri, johon yhdistetään usein neutraalisuus, tylsyys, keskinkertaisuus ja arkuus. Mistä se johtuu? Harmaahan on upea väri stailaamiseen. Keskiajalla köyhien vaatteet olivat Lue lisääharmaita, koska harmaa oli värjäämättömän villan väri. Siitä lähtien tämä väri on joutunut taistelemaan. Kuitenkin se on historian eri aikakausina ollut kulttuurillisesti tärkeä ja sopiva väri. Renessanssin aikana aatelisto käytti vaatteissan mustaa väriä, ja koska valkoinen ja harmaa sopivat hyvin yhteen mustan kanssa, harmaasta tulikin tärkeä muodin väri. Vähitellen siitä tuli yksi nykyajan käytetyimmistä väreistä.

Stailaus harmaalla valokuvatapetilla

Kodin sisustuksessa harmaa on lämmin, kodikas ja ilmava, mutta myös jännittävä väri! Keittiön rustiikit lattialankut tai makuuhuoneen puulattia katoavat helposti ympäröivään sisustukseen, mutta niiden yksityiskohdat ovat niin luonnollisella tavalla kauniita, että niitä kannattaa korostaa. Se saattaa vaikuttaa aluksi hankalalta, tai jopa mahdottomalta, mutta kun näet värien ja harmaiden valokuvatapettien tarjoamat mahdollisuudet, tulet innostumaan tästä haasteesta tuoda esille kotisi hillityllä tavalla kauniit yksityiskohdat. Monien muiden suosittujen värien tavoin myös harmaa on erittäin monipuolinen väri. Harmaa on niin paljon muutakin kuin vain harmaa! Sen lukemattomat värisävyt ja vivahteet saattavat tuntua viidakolta, josta sinun on löydettävä se oikea sävy. Kylmät harmaat vivahtavat siniseen ja lämpimämmät harmaat ovat enemmän kelta-vihreitä.

Harmaa valokuvatapetti on varma valinta

Jos et halua ottaa turhia riskejä, tyylikäs vaaleanharmaa on turvallinen valinta. Jolly Wrenchesin The Planes -valokuvatapetti on erinomainen valinta lastenhuoneeseen. World Map Detailed Grey -valokuvatapetti on tietenkin mainio kotitoimistoon. Tukholmasta pitävä ei voi vastustaa Vasastan-valokuvatapettia ja sen mielikuvituksellista karttaa Vasastanin alueesta olohuoneensa tehosteseinänä. Harmaa seinä saattaa näyttää lattealta, mutta se on helppo korjata. Tarjolla on harmaita valokuvatapetteja yhdellä tai useammalla kuviolla, mutta voit valita myös rauhallisemman tapetin, joka on mainio tausta valokuvaseinällesi. Harmaan vaaleat sävyt ovat ihastuttavia, mutta älä unohda myöskään tummempia harmaan sävyjä! Tummanharmaa valokuvatapetti huoneessa, jossa on sävyltään valkoiset huonekalut, saa ihmeitä aikaan, etenkin jos siellä on muiden värien tummia sävyjä väripilkkuina, kuten tummanvioletteja tyynyjä tai tumma tammilattia. Valkoisella ja harmaalla sisustettu makuuhuone on aina onnistunut. Jos haluat hillitympää mutta vapaanpaa ilmettä, harmaa valokuvatapetti on fiksu ratkaisu. Harmaa ei rasita silmiä vaan rentouttaa niitä, ja se luo rauhallista tunnelmaa makuuhuoneeseesi. Harmaata väriä löytyy yllätyksellisistä paikoista. Täällä Photowallilla me todellakin arvostamme tämän värin tyylikkyyttä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.