Harmaa valokuvatapetti

Harmaa. Väri, joka yhdistetään usein esimerkiksi neutraaliuteen, tylsyyteen, keskinkertaisuuteen ja arkuuteen. Miten se tapahtui? Harmaa, niin uskomattoman ihana väri tyylille. KeskiaLue lisääjalla köyhät ihmiset käyttivät harmaata, koska se oli värjäämättömän villan väri. Siitä lähtien väri on joutunut kamppailemaan. Silti se onnistuu kerta toisensa jälkeen kautta historian kulttuurisesti tärkeänä ja sopivana värinä. Renessanssin aikana musta oli jalo väri, ja koska valkoinen ja harmaa sopivat hyvin yhteen mustan kanssa, harmaalla alkoi olla entistä selvempi ja tärkeämpi rooli muodissa. Se sai paikkansa yhtenä käytetyimmistä väreistä nykyaikana.

Styling harmaalla seinämaalauksella

Kodeissa harmaa on lämmin, viihtyisä ja ilmava - ja silti jännittävä! Maalaismainen lankku keittiössä tai puulattia makuuhuoneessa voi helposti kadota ympäröivään sisustukseen, mutta niiden tuomat yksityiskohdat ovat kuitenkin niin luonnollisen kauniita, että niitä kannattaa korostaa. Tämä voi aluksi tuntua vaikealta - jopa mahdottomalta - mutta kun näet värin ja harmaiden seinämaalausten mahdollisuudet, rakastat haastetta korostaa vaatimattoman kauniita yksityiskohtia kodissasi. Kuten monet muutkin suositut värit, harmaa on hyvin monipuolinen. Harmaa on niin paljon muutakin kuin vain harmaa! Harmaan uskomattoman monet sävyt ja sävyt voivat joskus tuntua viidakolta, kun metsästät juuri oikeaa sävyä. Kylmät harmaasävyt pyrkivät kohti sinistä, kun taas lämpimät harmaasävyt pyrkivät enemmänkin kohti kelta-vihreää.

Harmaa seinämaali on varma valinta

Jos haluat pelata varman päälle, tyylikäs vaaleanharmaa toimii varmasti hyvin. Jolly Wrenchesin Planes-seinämaalaukset ovat aivan lyömättömiä lastenhuoneeseen. Maailmankartta yksityiskohtainen harmaa on - yllätyksettömästi - seinämaali, joka sopii täydellisesti kotitoimistoon. Tukholman ystävän mielestä Vasastanin seinämaalausta ja sen mielikuvituksellista kartoitusta Vasastanin kaupunginosasta on vastustamaton valinta olohuoneen seinälle. Vaarana on, että harmaa seinä saattaa näyttää lattealta, mutta se on helppo korjata. Harmaassa seinämaalauksessa voi olla jo yksi tai useampi jännittävä kuvio - tai sitten rauhallisempi tapetti voi toimia täydellisenä taustana valokuvaseinälle. Vaaleanharmaat värit ovat ihania, mutta älä unohda tummempia harmaita sävyjä! Tummanharmaa seinämaali kodissa, jonka huonekalut ovat taipuvaisia valkoisen sävyihin, voi olla upea, varsinkin kun sitä höystetään muiden värien tummilla sävyillä, kuten tummanvioletin sävyisillä tyynyillä tai tummalla tammilankulla. Valkoisen ja harmaan sävyinen makuuhuone ei voi koskaan, koskaan olla väärässä. Jos etsit hillittyä ja hillittyä mutta vapauttavaa ilmettä, harmaa seinämaali on fiksu ratkaisu. Harmaa on silmille helppo hahmottaa, mikä rentouttaa niitä ja tuo makuuhuoneeseen rauhallisuutta. Harmaita värejä on paikoissa, joissa et odottaisi. Me Photowallilla arvostamme suuresti värin tuomaa eleganssia.
Tuotetiedot