Kuusimetsä - Canvastaulu - Olohuone

1098

aihetta

Vihreät canvastaulut

Vihreä on upea väri, jota esiintyy luonnossa kaikkialla maailmassa. Rauhoittavat ruohon, puiden, kivien, mineraalien, eksoottisten hedelmien, kukkien ja fantastisen laajan muiden kasvLue lisääien valikoiman sävyt ovat vain muutamia esimerkkejä vihreän värin esiintymisestä. Useimmat meistä nauttivat kesästä nurmikolla tai niityllä olimmepa sitten rentoutumisen ystäviä tai hieman arjen stressaamia etsien lomalla rauhaa ja hiljaisuutta. Kuvittele makaavasi rehevällä vihreällä nurmikolla täydellisenä kesäpäivänä mukavasti varjossa upean puun alla, jonka vihreät lehdet antavat sinulle täydellisen suojan päästäen lehtiensä läpi juuri sopivan määrän auringonpaistetta. Maatessasi puun alla ja kuunnellassasi lehtien kahinaa kesätuulessa oivallat kuinka ihana kesä onkaan.

Rauhoittavia värejä vihreillä canvastauluilla

Kaikki eivät ehkä tiedä, että vihreä koetaan harmonisena ja rauhoittavana värinä, jonka vaikutuksia on arvostettu läpi historian. Arkeologisten kaivausten ansiosta tiedämme, että tätä stimuloivaa väriä on käytetty vaatteissa ainakin jo kivikaudelta lähtien. Muinaisessa Egyptissä kuninkaallisten hautakammioiden sisäosat maalattiin vihreällä ja Mesopotamiassa vihreää käytettiin astioiden kuvioissa ja maalauksissa. Nykyisin vihreää väriä käytetään kaikkialla, kuten vaatteissa, huonekaluissa ja sisustuksessa. TV-studioiden ja teattereiden esiintyjien ja vieraiden rentoutumiseen ja valmistautumiseen tarkoitettuja takahuoneita kutsutaan nimellä "Green Room". Niiden seinät maalattiin alunperin vihreiksi, koska vihreällä oli esiintyjien hermoja rauhoittava ja tyynnyttyvä vaikutus.

Vihreän canvastaulun viisaus

Kuten kaikkiin muihinkin väreihin, myös vihreään liitetään useita erilaisia asioita. Rauhallisuus on yksi ja uudistuminen toinen, mutta vihreä mielletään myös asiaan, joka saattaa vaikuttaa täysin vastakkaiselta, nimittäin myrkkyyn. 1800-luvulla monet kaikkein myrkyllisimmistä väripigmenteistä ja maaleista olivat vihreitä, kuten verdigris-väri, koska ne sisälsivät mm. kuparia tai arsenikkia.

Vihreät canvastaulut jokaiseen kotiin

Meillä täällä Photowallilla on yli 300 canvastaulua vihreillä kuvioilla, joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivan. Jos sinua viehättävät pastellit mintunvihreät kumpuilevat niityt, Barley Heads on varmasti sinusta rauhoittava. Jos taas haluat löytää rauhoittumiskohteesi suurkaupungista, Brooklyn Bridge at Night Green on varma valinta. Vihreillä canvastauluilla huoneen ilme muuttuu kokonaan, ja meillä Photowallilla on valikoimassamme jokaiseen kotiin sopiva canvastaulu.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.