Vihreät canvastaulut

Vihreä on ihana väri, jota on kaikkialla ympärillämme luonnossa. Ruohon, puiden, kivien, mineraalien, eksoottisten hedelmien, kukkien ja monien muiden kasvien rauhoittavat sävyt ovat Lue lisäävain muutamia esimerkkejä siitä, missä me ihmiset kohtaamme tämän värin. Suurimmalle osalle meistä kesä ruohikolla tai niityllä on ihana tapa viettää aikaa, olipa kyseessä sitten vannoutunut rentoutumisen ystävä tai vain hieman ylirasittunut ja lomarauhaa kaipaava. Kuvittele, että makaat täydellisenä kesäpäivänä vehreässä nurmikossa, ja ylitsesi levittäytyy upea puu, jonka lehdet ovat vihreimmät, mitä olet nähnyt koko kesänä, ja joka antaa täydellisen varjon, mutta päästää silti läpi juuri oikean määrän auringonvaloa. Kun makoilet puun alla ja kuuntelet lehtien kahinaa kesätuulessa, huomaat, miten ihana kesä voi olla.

Värit rauhoittavat vihreillä kankaankuvioilla

Kaikki eivät nykyään ymmärrä, että vihreä koetaan harmonisena, rauhoittavana värinä, mutta sen vaikutuksia on arvostettu kautta historian. Arkeologisten kaivausten ansiosta tiedämme nyt, että tätä piristävää väriä on käytetty vaatetuksessa ainakin kivikaudelta lähtien. Muinaisessa Egyptissä vihreällä maalattiin kuninkaallisten hautakammioiden sisätiloja, ja mesopotamialaiset käyttivät sitä keramiikan kuvioihin ja maalauksiin. Nykyään vihreää väriä käytetään kaikkialla, vaatteissa, sisustuksessa ja sisustuksessa. Televisiossa ja teatterissa kulissien takana olevaa huonetta, jossa esiintyjät ja vieraat rentoutuvat ja valmistautuvat, kutsutaan "vihreäksi huoneeksi". Seinät maalattiin alun perin vihreiksi, koska sillä oli rauhoittava vaikutus ja se rauhoitti esiintyjien hermoja.

Viisaus vihreällä kankaalla tulostettuna

Kuten kaikki värit, vihreä yhdistetään moniin eri asioihin. Rauhallisuus on yksi, uudistuminen toinen, mutta vihreään liitetään myös se, mikä saattaa näyttää aivan päinvastaiselta - myrkky. 1800-luvulla monet myrkyllisimmistä pigmenteistä ja maaleista olivat vihreitä - esimerkiksi verdigris - koska ne sisälsivät kuparin tai arseenin kaltaisia aineita.

Vihreitä kankaankuvia jokaiseen kotiin

Meillä Photowallilla on yli 300 vihreällä kuviolla varustettua kankaankuvaa, joten olitpa minkälainen tahansa ihminen tahansa, löydät varmasti jotakin makuusi sopivaa. Jos kumpuilevien peltojen pastellivihreä minttuvihreä viehättää, Barley Heads on mielestäsi levollinen, kun taas jos etsit mieluummin rauhaa suurkaupungista, Brooklyn Bridge at Night Green on täydellinen valinta. Vihreät kankaallevedokset voivat tehdä huoneeseen valtavan eron, ja täällä Photowallilla meillä on kankaallevedoksia, jotka sopivat täydellisesti jokaiseen kotiin.
Tuotetiedot