Violetti canvas

Violetti on maaginen väri, jossa on punaisen stimuloiva voima ja sinisen rauhoittava olemus. Väri on löytänyt tiensä moniin trenditietoisiin ja tyylikkäisiin kotitalouksiin Ruotsissa Lue lisääja muualla maailmassa, ja tämä on luultavasti vasta alkua. Jos violetti on yksi lempiväreistäsi, sinulla on paljon odotettavaa lähitulevaisuudessa.

Mystinen ja luova

Violetti väri voi olla välttävä. Kahden yleisen värin - sinisen ja punaisen - yhdistelmä tekee siitä tunnistettavan ja tutun, mutta samalla se tuntuu hämmästyttävän tuoreelta ja uudelta. Se tarkoittaa, että violetti mielletään usein mystiseksi, jännittäväksi ja joissakin tapauksissa jopa maagiseksi ja kuninkaalliseksi. Violetin ainutlaatuinen sinisen ja punaisen yhdistelmä antaa sille ominaisuuksia, jotka vaikuttavat mielialaamme monin eri tavoin. Sen lisäksi, että se kohottaa mielialaamme, se myös rauhoittaa ja rauhoittaa hermojamme. Violetin värin sanotaan olevan suosittu luovuuden ja ajattelun suhteen, sillä se rauhoittaa sielua ja kannustaa luovuuteen ja innovointiin. Esimerkiksi Leonardo da Vinci uskoi, että meditointikyky kymmenkertaistuu huoneessa, jonka ikkunat on maalattu violetiksi.

Purppuranpunainen pilkku kankaalla kirkastaa koko huoneen

Kauneimmissakin ja upeimmissa kodeissa on mahdollista tuntea itsensä tylsäksi ja inspiroimattomaksi. Kun ympäristöön on tottunut, se ei ehkä enää innosta. Laajan kodin uudistamisen jälkeen ei ehkä tunnu kovin inspiroivalta, kun on ajateltava, että tarvitsee tehdä uusia muutoksia. Älä huoli: siihen ei ole tarvetta. Vahva, näyttävä väriläiskä tekee valtavan eron! Erinomainen tapa saavuttaa tämä on käyttää erilaisia kuvioita ja upeita värejä sisältäviä kangaspainatuksia. Violetti on yksi niistä väreistä, jotka todella tekevät tilasta näyttävän, joten se on erinomainen väri tähän tarkoitukseen. Täällä Photowallilla meillä on valikoima kankaankuvapainatusten motiiveja, jotka sopivat useimpiin persoonallisuuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Eikö olekin fantastista? Jos pidät enemmän kukista, Purple Pansies -kangasmotiivimme, jossa on vihreät varret ja violetit terälehdet valko-harmaalla taustalla, tekee todella suuren eron pienessä tilassa, joka tarvitsee jotain erityistä. Abstrakti Glass Bounce - Pink -kangasmotiivi piristää kaoottisilla mutta kauniilla, hehkuvilla väreillään mitä tahansa huonetta, oli se sitten suuri tai pieni. Violetti on todella se maaginen väri, jolla on voima tehdä ihmeitä kaikenlaisissa kodeissa. Löydät varmasti täältä violettien kankaanpainokuvioidemme joukosta motiivin, joka auttaa sinua löytämään sisäisen rauhasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.