Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Astral Yksisarvinen - Canvastaulu - Lastenhuone

196

aihetta

Violetti canvas

Violetti on maaginen väri, jolla on punaisen stimuloiva ja sinisen rauhoittava vaikutus. Violettia löytyy monista trendikkäistä ja tyylikkäistä kodeista Ruotsissa ja ympäri maailmaa jLue lisääa tämä on todennäköisesti vasta alkua. Jos violetti on lempivärejäsi, lähitulevaisuus näyttää lupaavalta.

Mystinen ja luova

Violetti väri voi olla mystinen. Se muodostuu kahdesta tavallisesta väristä, sinisestä ja punaisesta, ja se on helposti tunnistettava ja tuttu, mutta samalla hämmästyttävän raikas ja uusi. Näiden seikkojen takia sitä pidetään usein mystisenä, jännittävänä ja joskus myös maagisena ja kuninkaallisena. Violetin ainutlaatuinen yhdistelmä punaista ja sinistä antaa sille ominaisuuksia, jotka vaikuttavat mielialaamme monilla eri tavoilla. Se kohottaa mielialaamme, mutta myös rauhoittaa ja tyynnyttää hermojamme. Sanotaan, että violettia rakastavat erittäin luovat ja mietiskelevät yksilöt, koska se rauhoittaa mieltä ja samalla kannustaa luovuuteen ja innovatiiviseen ajatteluun. Esimerkiksi Leonardo da Vinci uskoi, että huoneen violetiksi maalatut ikkunat lisäsivät kymmenkertaisesti meditointikykyä.

Violetti väripilkku canvaksella piristää koko huoneen

Myös kauneimmissa ja upeimmissa kodeissa olo tuntuu välillä tylsältä ja lattealta. Kun ympäristö on tullut tutuksi, se ei enää olekaan stimuloiva. Jos olet tehnyt suuria kunnostustöitä kodissasi, et välttämättä halua heti tehdä sinne uusia muutoksia. Älä huolestu, koska se ei todellakaan ole tarpeellista. Saat aikaan uskomattoman muutoksen pelkällä voimakkaalla väriläiskällä! Se onnistuu erinomaisesti käyttämällä canvastauluja erilaisilla kuvioilla ja upeilla väreillä. Violetti on yksi niistä väreistä, joka todellakin saa tilan loistamaan, joten se on erinomainen sisustusväri. Meillä täällä Photowallilla on laaja valikoima eri aiheisia canvastauluja, jotka sopivat useimpiin makuihin ja tyyleihin. Eikö olekin fantastista? Jos pidät kukista, Purple Pansies -canvasaiheemme, jossa vihreät varret ja violetit terälehdet ovat valkoharmaata taustaa vasten, tekee ihmeitä pienessä tilassa, joka tarvitsee piristystä. Abstrakti canvasaiheemme Glass Bounce - Pink taas elävöittää minkä huoneen tahansa, sekä pienen että ison, kaoottisilla mutta niin kauniilla ja hehkuvilla väreillään. Violetti on todella maaginen väri, jolla on kyky tehdä ihmeitä kaikentyylisissä kodeissa. Löydät varmasti sopivan aiheen violeteista canvastaulujemme kuvioista, jotka auttavat sinua löytämään sisäisen rauhasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.