Oranssi canvas

Muistatko oranssit tulppaanit Alankomaiden-matkalta, appelsiinien hedelmäisen raikkaan sitruksisen tuoksun neilikan kanssa tai ilman?Oranssi on väri, joka herättää monenlaisia muistojLue lisääa. Persoonallisuudesta ja kulttuuritaustasta riippuen oranssi väri merkitsee sinulle todennäköisesti eri asioita. Monien mielestä oranssi on väri, joka herättää helpoimmin mieleen muistot. ihmisen tunteita. Jotkut kokevat negatiivisia tunteita, toiset positiivisia, onnellisia tunteita, mutta tämä säteilevä, kiiltävä väri yhdistetään useimmiten johonkin positiiviseen, iloiseen ja palvottuun. Monissa kulttuureissa oranssi edustaa ilon tunteita ja kohottaa katsojan sisäisiä tunteita ja mielialaa. Se on kaipauksen väri, joka herättää ympäristöstään enemmän huomiota kuin monet maailman voimakkaimmat ja itsevarmimmat värit. Oranssi edustaa iloa ja monissa kulttuureissa innostusta, kiehtovuutta, onnellisuutta ja luovuutta. Monissa Aasian kulttuureissa oranssit puut symboloivat rakkautta.

Oranssin kankaalle sopiva rohkea väri

Oranssi on väri, jolla tuntuu olevan luontainen halu erottua joukosta ja puolustaa itseään. Tämän vuoksi väri soveltuu hämmästyttävän hyvin varoitusväriksi, jota käytetään pelastusliiveissä ja liikennekolmioissa. Tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää valtateillä ja avomerellä, mutta myös kotona. Oranssia on rajattomasti erilaisia sävyjä ja sävyjä. Riippuen siitä, mihin sitä tilassa käytetään, sillä voi olla täysin erilaisia persoonallisuuksia ja ilmaisuja. Kirkas kirkas oranssi väri valtaisi koko huoneen, jos se peittäisi kaikki seinät, mutta sama väri muutamassa strategisesti sijoitetussa kohdassa voi nostaa tylsän huoneen aivan uudelle tasolle. Retrotyylisessä tilassa, jossa on hieman hillitympiä ja anonyymimpiä värejä, Retro Orange -kangasmotiivi voi luoda aivan uuden ulottuvuuden. Tyylitelty ja lähes abstrakti Lost Passage -kangaspainatus tuo piristystä trendikkääseen, minimalistiseen tilaan.

Oranssi luonnossa

Mieti vaikka punaista väriä. Maapallollamme on mahdollista luetella nopeasti esineitä ja ilmiöitä, jotka saavat elämän tuosta rakkaasta väristä. Mutta jos yrität tehdä saman oranssin värin kohdalla, joudut yhtäkkiä eri kaliiperin haasteen eteen. Muutamia vihanneksia, hedelmiä ja kukkia - porkkanoita, appelsiineja ja tulppaaneja - mutta sitten ollaan melkein luettelon lopussa, painottaen sanaa melkein. Maailmassa on yksi asia, joka on kauniimpi kuin melkein mikään muu. Jotain, joka levittää lämpöä, toivoa ja iloa. Tapahtuma, joka on sekä romanttinen että ystävällinen, riippuen siitä, kuka katsoja on. Tarkoitamme tietysti ikuisesti kiehtovaa auringonnousua. Elämää antavaa oranssia valoa, joka leviää hitaasti auringosta, joka on juuri horisontin yläpuolella, meren yläpuolella, etsii tiensä aukealle tai kiipeää puiden latvojen yli. Tuo kaunis ja loistelias valo - me Photowallilla olemme sitä mieltä, että se on yksi lämpimimmistä asioista, joita on olemassa. Mahdollisuus saada tämä ilmiö jatkuvasti taltioitua seinälle kankaalle vedostettuna on melkein liian hyvä ollakseen totta. Pohjois-Ruotsin keskiyön aurinko - motiivi nousevasta auringosta, joka peilautuu rauhalliseen kesäjärveen Pohjois-Ruotsissa. Tässä kankaanpainatusmotiivissa on yksi kauneimmista asioista, joita meillä on Ruotsissa. Palm Beach Sundown -motiivissa on trooppinen versio tästä ilmiöstä. Oranssi on kuuma. Oranssi kasvaa. Se merkitsee paljon monille ihmisille. Jos olet yksi näistä ihmisistä, ota aikaa ja tutustu oransseihin kangasmotiiveihimme. Todennäköisesti löydät jotain juuri sinulle sopivaa.
Tuotetiedot